35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:ciekawe gdzie ci go dali to kurcze przecież lek narkotyczny który może mieć poważne skutki uboczne dla matki jak i dla dziecka,nie powinien być stosowany ,ja i tak chodziłam jak naćpana po porodzie bez dolarganu, jak zombi wyglądałam,syn wyglądał dużo lepiej
ale było warto
teraz jak doczekam się ciąży chciałabym rodzić w wodzie i w miarę możliwości bez znieczulaczy ale kto wie ,życie zweryfikuje moje potrzeby
no przeciez napisałam ze narkotyk, żadnych skutków nie było, mały troszke dłuzej pospał i ja tez. Dzis ma 6 lat i chłopak jak dąb, mądry inteligentny. Zawsze był lepiej rozwiniety od rówiesników intelektualnie i w przedszkolu to powiedzieli i teraz w szkole. Teraz sie moze tego nie stosuje niewiem, ale wtedy sie cieszyłam i nie drażyłam tematu poród odył sie bez bólu.
iwcia77, samira, ania.g, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Iwcia! przeczytałam chupu, bo pytał się dlaczego siedzę i płaczę ze śmiechu
prawie się poszczałam ze śmiechu.. dawno się tak nie uśmiałam !iwcia77 wrote:Gówno Spławik - kiedy jesteś w kiblu publicznym i czeka w kolejce dwóch ludzi, srasz, spuszczasz dwa razy, ale kilka kulek wielkości piłeczek golfowych pływa nadal po powierzchni wody
Gówno Zasadzka - nigdy nie zdarza się w domu, ale zazwyczaj na imprezie albo w czasie gry w golfa. Jest rezultatem próby pierdnięcia delikatnie i cicho, ale ostatecznie kończy się zabrudzeniem gaci i do końca dnia chodzisz ze skrzyżowanymi nogami
Aasiula, iwa2014, Sabina, kapturnica, inessa, iwcia77, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Ksiedzu AndzejowiEwaT wrote:oj baby musicie byc takie babskie?
Bursztyn chciał sie tylko uzewnętrznic a wy od razu rwiecie włosy
to powinno wyglądać tak:
Bursztyn: widziałam przejebany poród, zmieniłam zdanie, mam w dupie macierzyństwo, wole hodować króliki
forum: ok, belgijskie czy miniaturki?
i po dyskusji..
PS: mandra przesadziłaś
polarkowi też odjebało
ciekawe która bedzie nastepna
No to mam poparcie Kleru, Polskiej Inteligencji, IPN, PiSu, dam rade sie utrzymac na Forum 
kapturnica, Sabina, inessa, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jakie "znowu"?EwaT wrote:mój sie przyzwyczaił
czasami robimy zawody które bardziej smierdzaco...
gdzie Burszta? urżnieta znowu?
jeszcze nie, dopiero pierwsza lampke pije
a poza tym prossze nie umieszczac mnie w jednym poscie w sasiedztiwe smrodliwych bakow
iwcia77, Iwone, EwaT, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBurszta nic co ludzkie nie jest nam obceBursztyn wrote:jakie "znowu"?
jeszcze nie, dopiero pierwsza lampke pije
a poza tym prossze nie umieszczac mnie w jednym poscie w sasiedztiwe smrodliwych bakow
kapturnica, iwcia77, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:oj baby musicie byc takie babskie?
Bursztyn chciał sie tylko uzewnętrznic a wy od razu rwiecie włosy
to powinno wyglądać tak:
Bursztyn: widziałam przejebany poród, zmieniłam zdanie, mam w dupie macierzyństwo, wole hodować króliki
forum: ok, belgijskie czy miniaturki?
i po dyskusji..
PS: mandra przesadziłaś
polarkowi też odjebało
ciekawe która bedzie nastepna
Ewa jesteś hardcorem haahah
świetne ,na prawdę - króliki
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krem nawilżający, czy do skory trądzikowej?Reni wrote:nie mam kanapki z jajkiem ale mam krem z dyni chuop właśnie podał..
może być?
Ja pierdole - ale sie zmęczyłam czytaniem forum...
Sabina, iwcia77, kapturnica, Reni, Bursztyn, Mega, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość