35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja Cie bardzo rozumiem, tez z o s t a l a m zmeczona przez forumSimba wrote:Krem nawilżający, czy do skory trądzikowej?
Ja pierdole - ale sie zmęczyłam czytaniem forum...
jaksie czujesz Ty i Leon oraz Maksym i S. :
iwcia77, Simba, kapturnica, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja Cie bardzo rozumiem, tez z o s t a l a m zmeczona przez forum

jaksie czujesz Ty i Leon oraz Maksym i S. :
Całkiem niezle biorąc pod uwagę fakt ze ulepilismy 750 pierogów
i nie powiem zeby dzieci pomagały 
Jutro sie szerzej odezwe, bo padam na pychol.
Dobranocka ewrybady
iwcia77, Bursztyn, malgos741, EwaT, Mega, Bozia3, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
tylko powiedz ze to byly ruskie pierogi, prosze prosze!Simba wrote:

Całkiem niezle biorąc pod uwagę fakt ze ulepilismy 750 pierogów
i nie powiem zeby dzieci pomagały 
Jutro sie szerzej odezwe, bo padam na pychol.
Dobranocka ewrybady
Dobrej nocy dla Waszej 4-rki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:01
Simba, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
watpie...przygotowuja jaks feste polska to chyba beda tez miesne , z kapusta, grzybami...chyba rozne
Bursztyn wrote:tylko powiedz ze to byly ruskie pierogi, prosze prosze!
Simba, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ruskie, z kapusta i grzybami oraz z tym czymś czego Bursztyn nie jeiwcia77 wrote:watpie...przygotowuja jaks feste polska to chyba beda tez miesne , z kapusta, grzybami...chyba rozne

Mega, iwcia77, Iwone, kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ale pojechalyscie dzisiaj! Ledwo dałam radę

Pusur i Bozia zdjecia super!
Iwcia skąd ty te gowna wytrzasnelas?
iwcia77, Bozia3, Iwone, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzieki i dla Waszej trójki (wczoraj był seksik, tak?)Bursztyn wrote:tylko powiedz ze to byly ruskie pierogi, prosze prosze!
a kto wie czy tez nie czwórki... 
No juz juz Kazmirz, nie nerwujsia
PS jutro Wam wrzucę fotkę wózka jaki dzisiaj widziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:09
iwcia77, Bursztyn, Mega, EwaT, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
...no z ...dupy...
Mega wrote:Ale pojechalyscie dzisiaj! Ledwo dałam radę
Pusur i Bozia zdjecia super!
Iwcia skąd ty te gowna wytrzasnelas?
Simba, Bursztyn, Mega, Iwone, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj miałam próbę wysiłkowa i czekałam z utęsknieniem na biegi na bieżni....a skończyło sie na szybszym spacerku, bo przekroczyłam limit tetna... cóż...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:10
iwcia77, Simba, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość