35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:ja tez sie zastanawialam ile czasu dziecko ma spac na plasko a widzialam u mojej kolezanki ze jej roczna corka nadal spi bez poduszki ..ale jutro jak inne matki forumowe wstana to ci napisza .)
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:ta podusia jest prawie płaska..tyle że ma przyjemniej pod główką
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ide lulu, jutro mam wizyte kardiologiczna na 12 ...a cisnienie mierzylam tylko w lipcu...nie wiem jak ja sie z tego wytlumacze...moze spreparuje dzienniczek...?
oszukiwać lekarza, wstydź sie
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry..U was tez tak ciemno z rana jak w dOOpie u murzyna Czy tylko wschod Pl ma takie przywileje
I najwazniejsze zaczal sie pazdzierniczek
Tera jedziem z górki
Bursztyn jak tam ochłonęłas???
A po wczorajszych sliwkach to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 06:46
Mega, Sabina, Aasiula, kkisia, Bursztyn, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
u mnie tez ciemno, ale ciepło
chociaż tyle. Witam sie kawka i ruszam do pracy, miłego wszystkim
kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja.
Jeszcze bez kawy ale za to z gołym dupskiem małża przyklejonym do mojej nogi)
Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, malgos741, Mega, iwcia77, samira, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Hello, jak zwykle, nadrabialm zaleglosci wczoraj wieczorem.
Pusurek, super fotka, czekamy na wiecej.
Bozia, tak jak dziewczyny pisaly, wyglada se na szczesliwa a nie na zmeczona. Synus sliczna drobinka
Iwcia, niewiele brakowalo, abym sie posikala ze smiechu na oczach mojego chuopa !!!! Najgorsze jest to, ze nie moglam, tak jak Reni dac mu poczytac bo on nie Polak. Tlumaczyc na fr nie bede !
W kazdym razie, mysle, ze skutecznie rozladowalas napiecie tym zartem ....
Coach, melduje, ze wczoraj bylo 3x6 min z coraz lepszym wykonaniem
Milego dzionka !
nie powiem, ze bede zagladac bo mam okrutny zapirnicz w pracy. Ale bede podczytywac !!!!Sabina, Mega, Pusurek, iwcia77, mysza1975, inessa, Mala79, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość