35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć dziewczęta!a tutaj jak w klasie...foch za fochem
i poleciało, na razie temp ale sprawa się rypła i już tylko zapitalać do sklepu po podpaski...w następnym cyklu staruję z żelem, znowu będę w ciąży tuż po użyciuSabina, malgos741, Reni, ania.g, kkisia, iwcia77, Mega, samira, mysza1975, inessa, Parka lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Dobranoc prawie wszystkim
idę odwiedzić córkę na cmentarzu. Mam nadzieje ze do jutra atmosfera się wyklaruje
Ide do psychotykow popracowac, pewnie bedzie normalniej niz tutajReni, kapturnica, iwcia77, Mega, Simba, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no, to tak apropos nie wchodzenia w zaczepki.....
Ide do psychotykow popracowac, pewnie bedzie normalniej niz tutajwoda świecona by się przydała . .. bo tu jakieś złe duchy buszuja
Widzę ze juz nawet Pani nie daje rady.kkisia, kapturnica, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurka wodna!!!!!!!!!!
ja wiem że nie angażuję się często ale żeby tak mnie zlać totalnie bo was trzyma od wczoraj chora przepychanka???!!!
Bursztyn do raportu! Ty ze starej ekipy jesteś więc masz zobowiązania...szybko mi tu pisać, że z żelem sie uda!już!!!
Bursztyn, Reni, kkisia, kapturnica, iwcia77, Mega, samira, mysza1975, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:lepiej przyznaj że jestes ciagle niepewna co do indora
Aasiula, Bursztyn, iwcia77, Mega, Sabina, Simba, samira, mysza1975, Bozia3, EwaT, Parka lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:kurka wodna!!!!!!!!!!
ja wiem że nie angażuję się często ale żeby tak mnie zlać totalnie bo was trzyma od wczoraj chora przepychanka???!!!
Bursztyn do raportu! Ty ze starej ekipy jesteś więc masz zobowiązania...szybko mi tu pisać, że z żelem sie uda!już!!!
dobrze, ze jestes
a ten zel to do wlosow mialas na mysli?Reni, iwcia77, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
w ramach pokuty możesz posprzątać!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b472749395bf.jpg
Bursztyn wrote:to nie bedzie rozgrzeszenia?
dam na msze pokazna sume....Bursztyn, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, Simba, samira, mysza1975, EwaT lubią tę wiadomość
-
dziewczyny weźcie się wyluzujcie.
Mandra sama zaczepiasz daj spokój, sama prowokujesz do kłótni, tak uważam.Bursztyn, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dorka wiara czyni cuda
żel jak masz ochotę to mogę ci sprezentowac żebyś oprócz wiary miała więcej żelu. Ale... nam nie pomógł niestety
chociaż w zasadzie uprzyjemnić doznania to tak ale ciąży to on nie przyspieszył. ..
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rozlicze na koniec roku
mandragora wrote:No i wstał nowy dzień, a atmosfera dalej taka ze siekierą można zawiesić. ... normalnie witki opadaja .i jeszcze kler w to się wmieszałwoda świecona by się przydała . .. bo tu jakieś złe duchy buszuja
Widzę ze juz nawet Pani nie daje rady.iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ej chwilunia ..ja żem dała lubie to
i nikt się tu nie przepycha
z żelem czy bez żelu czy z kremem czy z bitą śmietaną uda się bo dlaczemu by nie?
Dorka71 wrote:kurka wodna!!!!!!!!!!
Bursztyn do raportu! Ty ze starej ekipy jesteś więc masz zobowiązania...szybko mi tu pisać, że z żelem sie uda!już!!!Bursztyn, Aasiula, Dorka71, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, Simba, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:No to rocznik mojej czyli 2000 czy 2001? Moja w listopadzie kończy 14 Bo ja swojej proponowałam depilację ale nic z tego, szybko się nie odważy
Depilacji bala sie strasznie, ale sie przemogla i jest teraz zadowolona.
Aasiula, iwcia77, Mega, mysza1975, inessa, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
tak może być .. ale ogarniesz teren szkoły w czynie społecznym i będzie ok
mandragora wrote:To będzie pala z zachowania?
Cholera a tak się starałam.
mandragora, iwcia77, Mega, Sabina, Simba, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja nie rozumiem .. a nie można jej opalić nad ogniem.. przecież to jeszcze kurczak
miałam wstawić fotkę ale zdrowie psychiczne Bursztyna szwankuje więc nie wstawie
Pusurek wrote:2001. Moja sportowiec, sporo biega w szortach i koszulkach na ramiaczkach, a juz trzeciorzedowe cechy plciowe bylo widacDepilacji bala sie strasznie, ale sie przemogla i jest teraz zadowolona.
kapturnica, iwcia77, Pusurek, Mega, Sabina, Simba, samira, mysza1975, inessa, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość