35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Bozia3 wrote:Ja Wam wrzucę swoją udręczoną fotę...
. Jest z dzisiaj...odwiedziła mnie kumpela i cyknęła telefonem...
. Brak pedicure, brak fryzury, brak depilacji...
No dziecko jest i zmęczenie - resztę nadrobię za jakiś czas...
Na Pusurka się nie załapałam, ale Bozia pięknie wygląda.ja nie widziałam Bozi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 11:48
-
caffe wrote:No, nawet dość dużo. Przez 3 tygodnie od ostatniej wizyty 800g. Jak tak dalej pójdzie to będzie musiał ćwiczyć z Chodakowską
Ale ważne, ze gruby nie jest, po prostu jest dobrze zbudowany
i wbrew teoti o tym ze im dziecko wiecej je tym wiecej jest pokarmu ,bardzo szybko mi sie skonczyłcaffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe dobrze że Szymek zebrał się w sobie
nie martw się, że przybiera na wadze, jak zacznie chodzić miguniem schudnie
a swoją drogą uwielbiam takie brzdace, już idzie pogadać i ponosić jest co
i jest co całować
Aasiula, caffe, Pusurek, mysza1975, inessa, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:moj był strasznie gruby wisiał cały czas na cycku ,wyciagał jednego , drugiego i dalej mu było mało
i wbrew teoti o tym ze im dziecko wiecej je tym wiecej jest pokarmu ,bardzo szybko mi sie skonczył
No i lekarz nam pozwolił wprowadzać stałe pokarmy, tak więc muszę się doedukować co i jak mu mogę podawać.Aasiula, mysza1975, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Caffe dobrze że Szymek zebrał się w sobie
nie martw się, że przybiera na wadze, jak zacznie chodzić miguniem schudnie
a swoją drogą uwielbiam takie brzdace, już idzie pogadać i ponosić jest co
i jest co całować
Tak, jest co ponosići co całować
Aasiula, kkisia, mysza1975, Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dla Caffe i Myszy
W piatek beda nowe
Świeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetnieeeeeeeeeeeeeeee wyglądacie, superowo!!!!!
Córa Cię przerośnie niebawemA w oczach tatusia widać dumę i zadowolenie
Tak trzymacPusurek, kkisia, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Na szczęście nic nie boli, ale ułożyć się trudno, jak już jest ok, to trzeba właśnie wstać do ubikacji i cała zabawa zaczyna się od nowa. A poza tym dopadł mnie chyba stres przedporodowy.
Z ułożeniem nie mam problemu, ale muszę pilnować na którym boku śpię. Jak tylko przewracam się na prawy to mnie natychmiast zgaga atakuje a na lewym jest ok. Nie wiem dlaczego. A siku to teraz cztery razy w nocy...
Aasiula, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Mysza, jeszcze trochę.
Z ułożeniem nie mam problemu, ale muszę pilnować na którym boku śpię. Jak tylko przewracam się na prawy to mnie natychmiast zgaga atakuje a na lewym jest ok. Nie wiem dlaczego. A siku to teraz cztery razy w nocy...
Mam to samo, nieraz boli mnie już biodro od spania na lewym boku, ale wolę to niż zgagę kiedy leżę na prawym. Chyba chłopaki uciskają nam na żołądek jak leżymy na prawym boku.ania.g, caffe, kkisia, Aasiula, Simba, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:No, podobno nie zaraz. Ktg nie wykazuje żadnych skurczy i szyjka ciągle wysoko.
Pusurek, mysza1975, samira, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
mysza1975 wrote:Mam to samo, nieraz boli mnie już biodro od spania na lewym boku, ale wolę to niż zgagę kiedy leżę na prawym. Chyba chłopaki uciskają nam na żołądek jak leżymy na prawym boku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 12:22
mysza1975, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:No, podobno nie zaraz. Ktg nie wykazuje żadnych skurczy i szyjka ciągle wysoko.
Jaja by byly na cala wioske! Moze by nam dali dozywotni abonament na zarcie.
mysza1975, samira, ania.g, Aasiula, kkisia, inessa, Simba, Sabina, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Mega, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
na cebulePusurek wrote:Ha! Ja nie wiedzialam, ze chodze z rozwarciem na 4 palce! Moze gdybym jeszcze troche polazila, to bym w spozywczaku urodzila!
mysza1975, Simba, Sabina, BISCA, kapturnica, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ha! Ja nie wiedzialam, ze chodze z rozwarciem na 4 palce! Moze gdybym jeszcze troche polazila, to bym w spozywczaku urodzila!
My się zastanawiamy czy zdążymy do szpitala jak się zacznie. Mamy 50 km. Po drodze same wioski i ochotnicze straże pożarne. Ustaliliśmy, ze jakby co to zatrzymamy się, wezwiemy strażaków i urodzimy w drodze. Najwyżej Wojtek zostanie strażakiem, jeden już taki był.
samira, kkisia, inessa, Simba, Sabina, Reni, Aasiula, kapturnica, Pusurek, ania.g, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Mega, moremi, Parka lubią tę wiadomość