35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja Wam wrzucę swoją udręczoną fotę...
. Jest z dzisiaj...odwiedziła mnie kumpela i cyknęła telefonem...
. Brak pedicure, brak fryzury, brak depilacji...
No dziecko jest i zmęczenie - resztę nadrobię za jakiś czas
nie widzę jakiegoś zmęczenia
a Kajtek przesliczny
Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!!
u nas szaro,buro i jesiennie ale ciepło
Pusurku rodzinka sliczna
Bozia wyglada na bardzo szcześliwą nie na zmeczoną i do tego wyglada jak nastolatka
Dorka71 musi sie juz teraz udac
a u nas jestem na fazie pomidorówtzn to bym tylko jadła wróżnych postaciach
do tego uwielbiam październik bo w tym miesiacu sie urodziłam
Dobrego dnia dla wszystkichAasiula, Simba, Sabina, samira, Dorka71, Pusurek, ania.g, malgos741, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, EwaT, Mega, mysza1975, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:My się zastanawiamy czy zdążymy do szpitala jak się zacznie. Mamy 50 km. Po drodze same wioski i ochotnicze straże pożarne. Ustaliliśmy, ze jakby co to zatrzymamy się, wezwiemy strażaków i urodzimy w drodze. Najwyżej Wojtek zostanie strażakiem, jeden już taki był
.
I tak trzymac!
Ja po wczorajszym opisie porodu Bursztyna, doszlam do wniosku, ze na razie mam wrazenie ze mnie to nie dotyczyMoze ja mam cos z glowa nie tak?
Ostatecznie za 13 tygodni...Tak jak kazal Paszczak zaraz po nowym roku, witamy chlopakow
Wreszcie rozpoczelam "gromadzenie i wybieranie". Wczoraj wreszcie wybralismy lozeczka i zalozylismy liste narodzinowa w jednym ze sklepow.
A dzisiaj dostalam dwie pelerynki ze smiesznymi kapturkami, wydziergane na szydelku przez jedna znajomaPiekne to jakos specjalnie nie jest, ale sam gest wzruszyl mnie bardzo
Zgodnie z obietnica wrzucam wozek. To znaczy woz.
Reni, inessa, Sabina, Pusurek, ania.g, malgos741, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Dorka1979, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej!!!
u nas szaro,buro i jesiennie ale ciepło
Pusurku rodzinka sliczna
Bozia wyglada na bardzo szcześliwą nie na zmeczoną i do tego wyglada jak nastolatka
Dorka71 musi sie juz teraz udac
a u nas jestem na fazie pomidorówtzn to bym tylko jadła wróżnych postaciach
do tego uwielbiam październik bo w tym miesiacu sie urodziłam
Dobrego dnia dla wszystkich
Ale ja tez mam napady.
inessa, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
ustalmy.. będziesz miała 2..na pewno?
jak tym powozić?? trzeba mieć chyba prawo jazdy na wóz drabiniasty!Aasiula, Sabina, Simba, kapturnica, Pusurek, iwcia77, Mega, mysza1975, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale poczucie humoru cie nie opuszcza
I tak trzymac!
Ja po wczorajszym opisie porodu Bursztyna, doszlam do wniosku, ze na razie mam wrazenie ze mnie to nie dotyczyMoze ja mam cos z glowa nie tak?
Ostatecznie za 13 tygodni...Tak jak kazal Paszczak zaraz po nowym roku, witamy chlopakow
Wreszcie rozpoczelam "gromadzenie i wybieranie". Wczoraj wreszcie wybralismy lozeczka i zalozylismy liste narodzinowa w jednym ze sklepow.
A dzisiaj dostalam dwie pelerynki ze smiesznymi kapturkami, wydziergane na szydelku przez jedna znajomaPiekne to jakos specjalnie nie jest, ale sam gest wzruszyl mnie bardzo
Zgodnie z obietnica wrzucam wozek. To znaczy woz.
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni to samo miałam zapytac SImbe ???
przeciez to już wóz pierwsza klasa
ale eleganckie
mam nadzieje,ze da sie nimi porzadnie wozic dzieciaczkichodzi o wygode
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:03
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ustalmy.. będziesz miała 2..na pewno?
jak tym powozić?? trzeba mieć chyba prawo jazdy na wóz drabiniasty!
Mnie ten wozek przerazil. SZESCIORO MALYCH DZIECI??Reni, Pusurek, inessa, Sabina, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
dwójeczka już wymaga nie lada gimnastyki a tuuuuuuuuuuuu...
wow
Simba wrote:Albo na fure
Mnie ten wozek przerazil. SZESCIORO MALYCH DZIECI??Simba, inessa, malgos741, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pozdrawiam was wszystkie dziewuszki, powiem szczerze, ze ostatnio dużo sie dzieje, nawet za dużo to jakis niekończący się serial, starsza miała znowu prawie 40stopni i powiększony węzeł, wyniki moczu odbieramy dziś a jak infekcja sie wycofa robimy badanie krwi, kurde do tego roku praktycznie w ogóle nie chorowała, no nic...oprócz gorączki nic jej nie dolega!
trzymajcie sie cieplutko
zaciazonym - szybkich i w miarę bezbolesnych porodów,
niezaciażonym - jak najszybszego zaciażenia
mamuśkom - jak najmniej problemów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:37
Pusurek, samira, inessa, Simba, ania.g, caffe, Sabina, Bursztyn, kkisia, iwcia77, Aasiula, mysza1975, Mega, macduska, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle czekaj Simba. Jak zalozysz budke, bo pada, to pierwsza para moknie. Wkladasz tam tych, ktorych kochasz najmniej czy sa jakies rotacje, zeby bylo sprawiedliwie.
Reni, inessa, Simba, Bozia3, iwcia77, mysza1975, Dorka1979, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nawet nie wiecie jak mi Was brak, wczoraj jak już wreszcie młoda zasnęła i siedziałam ze starszą nad jakimis rysunkami to cały czas myślałam co tam u Was ale nie mogę w kółko chodzić z telefonem w łapie bo dzieci domagają się mojej uwagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:47
inessa, Simba, ania.g, caffe, Sabina, Bursztyn, iwcia77, Aasiula, mysza1975, Dorka1979, Mega, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHm ciekawe jak mam to rozumiec 34 dzien cyklu i cisza w etrze wrrr jak potrzebuje dostac @ zeby moc isc na badania do szpitala to jak na zlosc jej nie ma i jakos nie odczuwam ze strony swojego organizmu zeby miala sie pojawic zaraz mnie cos trafi ech jak zwykle wszystko na odwrot...
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chryste, Simba, masz miec szescioraczki???
Bliska 77, Pusurek, malgos741, ania.g, Reni, Bursztyn, kkisia, inessa, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość