X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja Wam wrzucę swoją udręczoną fotę...:). Jest z dzisiaj...odwiedziła mnie kumpela i cyknęła telefonem...:). Brak pedicure, brak fryzury, brak depilacji...:) No dziecko jest i zmęczenie - resztę nadrobię za jakiś czas
    Boziu wyglądasz świetnie ¡:-) nie widzę jakiegoś zmęczenia :-) a Kajtek przesliczny <3

Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!!!
    u nas szaro,buro i jesiennie ale ciepło :)
    Pusurku rodzinka sliczna :)
    Bozia wyglada na bardzo szcześliwą nie na zmeczoną i do tego wyglada jak nastolatka :)
    Dorka71 musi sie juz teraz udac :D
    a u nas jestem na fazie pomidorów :P tzn to bym tylko jadła wróżnych postaciach :D :P
    do tego uwielbiam październik bo w tym miesiacu sie urodziłam :P
    Dobrego dnia dla wszystkich :D :D :D

Aasiula, Simba, Sabina, samira, Dorka71, Pusurek, ania.g, malgos741, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, EwaT, Mega, mysza1975, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    My się zastanawiamy czy zdążymy do szpitala jak się zacznie. Mamy 50 km. Po drodze same wioski i ochotnicze straże pożarne. Ustaliliśmy, ze jakby co to zatrzymamy się, wezwiemy strażaków i urodzimy w drodze. Najwyżej Wojtek zostanie strażakiem, jeden już taki był ;-).
    Ale poczucie humoru cie nie opuszcza :) I tak trzymac!

Ja po wczorajszym opisie porodu Bursztyna, doszlam do wniosku, ze na razie mam wrazenie ze mnie to nie dotyczy :-/ Moze ja mam cos z glowa nie tak?
    Ostatecznie za 13 tygodni...Tak jak kazal Paszczak zaraz po nowym roku, witamy chlopakow :)
    Wreszcie rozpoczelam "gromadzenie i wybieranie". Wczoraj wreszcie wybralismy lozeczka i zalozylismy liste narodzinowa w jednym ze sklepow.
    A dzisiaj dostalam dwie pelerynki ze smiesznymi kapturkami, wydziergane na szydelku przez jedna znajoma :) Piekne to jakos specjalnie nie jest, ale sam gest wzruszyl mnie bardzo :)
    Zgodnie z obietnica wrzucam wozek. To znaczy woz.
    wozek.jpg

Reni, inessa, Sabina, Pusurek, ania.g, malgos741, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Dorka1979, moremi, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej!!!
    u nas szaro,buro i jesiennie ale ciepło :)
    Pusurku rodzinka sliczna :)
    Bozia wyglada na bardzo szcześliwą nie na zmeczoną i do tego wyglada jak nastolatka :)
    Dorka71 musi sie juz teraz udac :D
    a u nas jestem na fazie pomidorów :P tzn to bym tylko jadła wróżnych postaciach :D :P
    do tego uwielbiam październik bo w tym miesiacu sie urodziłam :P
    Dobrego dnia dla wszystkich :D :D :D
    Z pomidorami to tak jak Paszczak :)
    Ale ja tez mam napady.

inessa, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ustalmy.. będziesz miała 2..na pewno?
    jak tym powozić?? trzeba mieć chyba prawo jazdy na wóz drabiniasty!
    Simba wrote:
    wozek.jpg

Aasiula, Sabina, Simba, kapturnica, Pusurek, iwcia77, Mega, mysza1975, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale poczucie humoru cie nie opuszcza :) I tak trzymac!

Ja po wczorajszym opisie porodu Bursztyna, doszlam do wniosku, ze na razie mam wrazenie ze mnie to nie dotyczy :-/ Moze ja mam cos z glowa nie tak?
    Ostatecznie za 13 tygodni...Tak jak kazal Paszczak zaraz po nowym roku, witamy chlopakow :)
    Wreszcie rozpoczelam "gromadzenie i wybieranie". Wczoraj wreszcie wybralismy lozeczka i zalozylismy liste narodzinowa w jednym ze sklepow.
    A dzisiaj dostalam dwie pelerynki ze smiesznymi kapturkami, wydziergane na szydelku przez jedna znajoma :) Piekne to jakos specjalnie nie jest, ale sam gest wzruszyl mnie bardzo :)
    wozek.jpg
    toz to limuzyna kochana :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni to samo miałam zapytac SImbe ??? :)
    przeciez to już wóz pierwsza klasa :)
    ale eleganckie :)
    mam nadzieje,ze da sie nimi porzadnie wozic dzieciaczki :) chodzi o wygode :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:03

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ustalmy.. będziesz miała 2..na pewno?
    jak tym powozić?? trzeba mieć chyba prawo jazdy na wóz drabiniasty!
    Albo na fure :)
    Mnie ten wozek przerazil. SZESCIORO MALYCH DZIECI??

Reni, Pusurek, inessa, Sabina, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dwójeczka już wymaga nie lada gimnastyki a tuuuuuuuuuuuu...
    wow
    Simba wrote:
    Albo na fure :)
    Mnie ten wozek przerazil. SZESCIORO MALYCH DZIECI??

Simba, inessa, malgos741, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2db6b62a241.jpg

samira, kapturnica, Simba, Bursztyn, malgos741, iwcia77, mysza1975, Mega, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    [/url]
    Chryste, Simba, masz miec szescioraczki???

Reni, Simba, iwcia77, Aasiula, mysza1975, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozdrawiam was wszystkie dziewuszki, powiem szczerze, ze ostatnio dużo sie dzieje, nawet za dużo to jakis niekończący się serial, starsza miała znowu prawie 40stopni i powiększony węzeł, wyniki moczu odbieramy dziś a jak infekcja sie wycofa robimy badanie krwi, kurde do tego roku praktycznie w ogóle nie chorowała, no nic...oprócz gorączki nic jej nie dolega!
    trzymajcie sie cieplutko
    zaciazonym - szybkich i w miarę bezbolesnych porodów,
    niezaciażonym - jak najszybszego zaciażenia
    mamuśkom - jak najmniej problemów
    :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:37

Pusurek, samira, inessa, Simba, ania.g, caffe, Sabina, Bursztyn, kkisia, iwcia77, Aasiula, mysza1975, Mega, macduska, Parka lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tęsknimy <3

Simba, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czekaj Simba. Jak zalozysz budke, bo pada, to pierwsza para moknie. Wkladasz tam tych, ktorych kochasz najmniej czy sa jakies rotacje, zeby bylo sprawiedliwie. ;)

Reni, inessa, Simba, Bozia3, iwcia77, mysza1975, Dorka1979, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim melduje sie dzisiaj wczesniej milego dnia Wam zycze ja znowu w pracy do wieczorka...

inessa, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aga tęsknimy <3
    nie wątpię :-)

mysza1975 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet nie wiecie jak mi Was brak, wczoraj jak już wreszcie młoda zasnęła i siedziałam ze starszą nad jakimis rysunkami to cały czas myślałam co tam u Was ale nie mogę w kółko chodzić z telefonem w łapie bo dzieci domagają się mojej uwagi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:47

inessa, Simba, ania.g, caffe, Sabina, Bursztyn, iwcia77, Aasiula, mysza1975, Dorka1979, Mega, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm ciekawe jak mam to rozumiec 34 dzien cyklu i cisza w etrze wrrr jak potrzebuje dostac @ zeby moc isc na badania do szpitala to jak na zlosc jej nie ma i jakos nie odczuwam ze strony swojego organizmu zeby miala sie pojawic zaraz mnie cos trafi ech jak zwykle wszystko na odwrot...

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chryste, Simba, masz miec szescioraczki???
    Tak, tylko chcialam Wam dawkowac przezycia, dlatego o wszystkich od razu nie powiedzialam.

Bliska 77, Pusurek, malgos741, ania.g, Reni, Bursztyn, kkisia, inessa, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 4726 4727 4728 4729 4730 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ