X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak bo ja zdecydowałam się jednak rodzić najwyżej umrę albo się zesram czy jakoś tak no i miałaś być mojom parom więc sama rozumiesz hanghead.gif
    Bursztyn wrote:
    Jakie to piekne :)
    Natanek z bratem Leona :)
    chcesz mnie tak podjsc, pod wlos? ;)

Bliska 77, Simba, kkisia, Sabina, Bursztyn, inessa, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ciuszki pasują
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e1ebac28003.jpg
    Bursztyn wrote:
    Jakie to piekne :)
    Natanek z bratem Leona :)
    chcesz mnie tak podjsc, pod wlos? ;)

Simba, Sabina, Bursztyn, inessa, kapturnica, ania.g, iwcia77, mysza1975, Niuta, Mega, moremi, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    weź jaki hardcore.. to tak jak w książce i chyba film też był
    co dzieciaki gierke miały zakopały kolegę w trumnie pod ziemią na kilka godzin.. i w trakcie wszysycy giną a ten zakopany ma przesrane
    :)
    Byl jeszcze taki film Hitchcocka, ze wiezniarka dogaduje sie z ogrodnikiem, ze jak ktos nastepny umrze, to ona wejdzie do trumny i ten ogrodnik ja potem odkopie. No i wchodzi do trumny, ale cos dlugo jej nikt nie odkopuje - odpala zapalke a obok lezy...OGRODNIK :-/

Pusurek, Reni, Sabina, Bursztyn, inessa, iwcia77, mysza1975, Mega, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Byl jeszcze taki film Hitchcocka, ze wiezniarka dogaduje sie z ogrodnikiem, ze jak ktos nastepny umrze, to ona wejdzie do trumny i ten ogrodnik ja potem odkopie. No i wchodzi do trumny, ale cos dlugo jej nikt nie odkopuje - odpala zapalke a obok lezy...OGRODNIK :-/
    To byly Opowiesci z krypty. Zajebiste!

iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej zlękłam się!
    na przyszłość ostrzegaj!
    Simba wrote:

Pusurek, Simba, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn to jak będzie?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a8a4f81577f.jpg

Sabina, Bursztyn, inessa, Simba, kapturnica, ania.g, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, Niuta, Mega, moremi, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej zlękłam się!
    na przyszłość ostrzegaj!
    Na mnie ten filmik zrobil wrazenie na dlugo. I moment zapalania zapalki ( latarki? ) przez ta laske i to, ze widzi ogrodnika. I jej twarz... brrr...

Reni, inessa, Simba, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wiem wiem.
    A swoja droga to musi byc jednak bardzo obciazajace.
    Ja chyba bym nie mogla w tym zawodzie pracowac, skoro juz teraz nie wiem czy jestem do konca normalna, to przy tej pracy musialabym sobie to pytanie zadawac codziennie.
    To mi przypomina teatr tv ktory dawno temu ogladalam, o jakims dziennikarzu ktory zamknal sie w szpitalu psych zeby obserwowac chorych, ale w miedzyczasie ten dyrektor ktory byl wtajemniczony zmarl (czy jakos tak) i potem nikt mu nie chcial uwierzyc, ze on jest zdrowy i tylko robote ma do wykonania. No i coz - zrobili z niego regularnego czubka.
    Jesli myslisz ze jestes troche nienormalna to znaczy ze dogadalabys sie z nimi :)
    To byl film, pt. "Kuracja", doskonaly zreszta, B. Topa w roli glownej, lekarz sie zamknal zeby zrobic experyment, a dyrektor rzeczywiscie zmarl, i facet nie mogl sie wydostac bo wszyscy mysleli ze ma schizofrenie.
    A propos, dzis ktos z personelu (nowy) przyszedl do pomieszczenia w ktorym siedzialam z 3 pacjentkami i prosil o podanie imion, to nic ze pacjentki ja wkrecaly i podawalu zmyslone, a ta zapisywala, ale i mnie wziela za pacjentke (nie mialam na wierzchu identyfikatora) :) Mialy kobitki ubaw :) Lubie ich, i nieskromnie dodam ze oni mnie tez :)

Reni, Sabina, inessa, Bozia3, Simba, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, Mega, moremi, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba i kąsek dla Ciebie ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06227a8f562a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9e995e6a664.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64b008964fe3.jpg

Sabina, Bursztyn, inessa, Simba, iwcia77, Aasiula, mysza1975, Dorka1979, Mega, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    może i chce ale trafiła w 10 prawda?
    bezwzglednie :)

Aga, jak dobrze Cie widziec :)

Sabina, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no tak bo ja zdecydowałam się jednak rodzić najwyżej umrę albo się zesram czy jakoś tak no i miałaś być mojom parom więc sama rozumiesz hanghead.gif
    no wiem.....tez mi glupio...no...
    moze za pare dni sie ogarne :) daj mi troche czasu

Reni, Sabina, kapturnica, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, Iwone, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i ciuszki pasują
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e1ebac28003.jpg
    Boze, cudo! :)

Reni, Sabina, kapturnica, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn to jak będzie?

Reniek, ostro jedziesz :)
    to nie fair :)
    znalazlas moj slaby punkt i teraz go wykorzystujesz ;)

Reni, inessa, Sabina, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywista oczywistość tralala.gif
    dobra masz kilka dni
    wdech wydech zrelaksuj się i

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28a9f495c974.jpg
    Bursztyn wrote:
    Reniek, ostro jedziesz :)
    to nie fair :)
    znalazlas moj slaby punkt i teraz go wykorzystujesz ;)

Bursztyn, Sabina, iwcia77, mysza1975, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn to jak będzie?

Nie chce cie martwic, ale Bursztyn na pewno sobie mysli: ale slodkie pieski...I NIE TRZEBA ICH RODZIC!!!!!

Reni, Bursztyn, Sabina, kapturnica, iwcia77, inessa, mysza1975, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie chce cie martwic, ale Bursztyn na pewno sobie mysli: ale slodkie pieski...I NIE TRZEBA ICH RODZIC!!!!!
    gdybym powiedziala ze jest inaczej- sklamalabym...
    Ale dziecko tez jest spoko ;)

Reni, Sabina, Simba, iwcia77, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale one są w komplecie z ssakiem-ulewakiem ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:36

Bursztyn, Sabina, Simba, ania.g, iwcia77, inessa, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Jesli myslisz ze jestes troche nienormalna to znaczy ze dogadalabys sie z nimi :)
    To byl film, pt. "Kuracja", doskonaly zreszta, B. Topa w roli glownej, lekarz sie zamknal zeby zrobic experyment, a dyrektor rzeczywiscie zmarl, i facet nie mogl sie wydostac bo wszyscy mysleli ze ma schizofrenie.
    A propos, dzis ktos z personelu (nowy) przyszedl do pomieszczenia w ktorym siedzialam z 3 pacjentkami i prosil o podanie imion, to nic ze pacjentki ja wkrecaly i podawalu zmyslone, a ta zapisywala, ale i mnie wziela za pacjentke (nie mialam na wierzchu identyfikatora) :) Mialy kobitki ubaw :) Lubie ich, i nieskromnie dodam ze oni mnie tez :)
    O to to wlasnie! Kuracja.
    Wiesz co mi sie najbardziej rzucilo w oczy w Twoim poscie? Ze siedzialyscie w "pomieszczeniu" nie w pokoju, biurze, sali... :) Pomieszczenie - to brzmi strasznie...

Reni, Sabina, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, inessa, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Na mnie ten filmik zrobil wrazenie na dlugo. I moment zapalania zapalki ( latarki? ) przez ta laske i to, ze widzi ogrodnika. I jej twarz... brrr...
    Na mnie tez.
    Podobnie jak Zaginiona autostrada.
    Nie lubie Lyncha i nie rozumiem. Tylko wkurwia straszac

Bursztyn, iwcia77, Pusurek, inessa lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba i kąsek dla Ciebie ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06227a8f562a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9e995e6a664.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64b008964fe3.jpg
    Nie oslabiaj mnie...
    Oni nie dostana farb. Nie chce zeby w przyszlosci zostali jakimis pieprzonymi hipsterami. Dostana liczydla - to nie brudzi :)

Bursztyn, Reni, iwcia77, Pusurek, inessa, mysza1975, Mega, EwaT, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 4728 4729 4730 4731 4732 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ