35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam z rana
Iwcia ten tekst o kupie bomba
Simba i jeszcze oprocz zdjecia wozka nowy brzuszek poprosze
Ja dzis strajkuje nie ide na silke bo @ uziemikaczuje sie fatalnie
Ale rowerek w domu zalicze i postaram sie dzis poszukac i cwiczyc z guru
Mlody w domu , siuski oddane zobaczymy co dalejSabina, Mega, kapturnica, Aasiula, iwcia77, mysza1975, inessa, Parka lubią tę wiadomość
-
Witam się z rańca kawką
szaro i buro również u mnie ale może słoneczko jeszcze wyjdzie bo wczoraj też tak było
KKisia przytulaskiSabina, Mega, kkisia, Bursztyn, mysza1975, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
elo
laski może któraś chce skorzystać
http://www.groupon.pl/oferty/warszawa/centrum-medyczne-damiana-1/45803196?p=1&nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_274&a=397&utm_source=newsletter&utm_medium=email&sid=d75ff4c4-77ce-4b5c-a65e-64b0e21f95d1&division=warszawa&uh=be28ab42-1151-465c-833c-2ef51d73475f&date=20140110&sender=rm&s=body&c=deal_title&d=deal-page&utm_campaign=centrum-medyczne-damiana-1-45803196
i dalej czytamy
Oferta nie obejmuje pobytu matki i dziecka na OIOMIE. Oferta nie obejmuje kosztu badania morfologii krwi wykonywanego u noworodka i matki oraz gazometrii. W przypadku konieczności zlecenia przez lekarza dodatkowych leków lub badań np. posiewu z ucha noworodka, CRP, bilirubiny, grupy krwi - pacjentka pokrywa dodatkowe koszty (według aktualnego cennika CMD). Oferta nie pokrywa kosztu leków. Opłata za leki to kwota od 100 zł do 660 zł.
Oferta
1) 7999 zł za poród siłami natury, 2 dni pobytu oraz konsultacje ginekologa, anestezjologa i neonatologa,
2) 9999 zł za poród przez cięcie cesarskie, 3 dni pobytu oraz konsultacje ginekologa, anestezjologa i neonatologa.
tzn co jak w trakcie okaże się cesarka to wywalają z sali?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 08:40
malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:elo
laski może któraś chce skorzystać
http://www.groupon.pl/oferty/warszawa/centrum-medyczne-damiana-1/45803196?p=1&nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_274&a=397&utm_source=newsletter&utm_medium=email&sid=d75ff4c4-77ce-4b5c-a65e-64b0e21f95d1&division=warszawa&uh=be28ab42-1151-465c-833c-2ef51d73475f&date=20140110&sender=rm&s=body&c=deal_title&d=deal-page&utm_campaign=centrum-medyczne-damiana-1-45803196
i dalej czytamy
Oferta nie obejmuje pobytu matki i dziecka na OIOMIE. Oferta nie obejmuje kosztu badania morfologii krwi wykonywanego u noworodka i matki oraz gazometrii. W przypadku konieczności zlecenia przez lekarza dodatkowych leków lub badań np. posiewu z ucha noworodka, CRP, bilirubiny, grupy krwi - pacjentka pokrywa dodatkowe koszty (według aktualnego cennika CMD). Oferta nie pokrywa kosztu leków. Opłata za leki to kwota od 100 zł do 660 zł.
Oferta
1) 7999 zł za poród siłami natury, 2 dni pobytu oraz konsultacje ginekologa, anestezjologa i neonatologa,
2) 9999 zł za poród przez cięcie cesarskie, 3 dni pobytu oraz konsultacje ginekologa, anestezjologa i neonatologa.
tzn co jak w trakcie okaże się cesarka to wywalają z sali?
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tak, bo Simba ma rozmach.. nawet jak dziecko machnęła to od razu dwoje O!Mega wrote:Taaaa, narobiła sie jak dziki wół i teraz je wypierdoli??? Nie wierze....
Bursztyn, kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dodam jeszcze, że fajoskie macie fotki i takie tam
p.s. Bozia wyglądasz na umęczoną .. kolejna sprawa dla mnie do przemyślenia .. czy ja chcę się tak męczyć przez najbliższe 18 lat .. hmm..
Sabina, Pusurek, iwcia77, Mega, inessa, Bozia3, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
autobusem? bo ja nie mam miesięcznegoIwone wrote:Albo dopłacisz albo przewiozą do zwykłego szpitala
Bursztyn, kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry..U was tez tak ciemno z rana jak w dOOpie u murzyna Czy tylko wschod Pl ma takie przywileje
I najwazniejsze zaczal sie pazdzierniczek
Tera jedziem z górki
kapturnica wrote:Bursztyn jak tam ochłonęłas???kapturnica, malgos741, Reni, kkisia, iwcia77, Mega, samira, mysza1975, Bozia3, Dorka1979, Niuta, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dodam jeszcze, że fajoskie macie fotki i takie tam
p.s. Bozia wyglądasz na umęczoną .. kolejna sprawa dla mnie do przemyślenia .. czy ja chcę się tak męczyć przez najbliższe 18 lat .. hmm..
(chociaz dla mnie nie wygladala na umeczona)Reni, iwcia77, Mega, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Niech bedzie pochwalony
Czy Ksiondz Andzej moze odprawic za mnie specjalna msze w celu nawrocenia na wiare forum?
Zycze milego dnia dla calego (no, moze prawie calego) naszego kola parafialnegoReni, kapturnica, iwcia77, Mega, samira, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
Ale pierwszy szoking juz minal ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 09:20
Reni, kapturnica, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
Jak ja mowie ze jest ciemno jak w dupie u murzyna, to moj maz niezmiennie dodaje: Gdzie zes ty nie byla, czego zes ty nie widziala
Milego dnia!Reni, Bursztyn, mandragora, Sabina, kkisia, kapturnica, Mega, samira, mysza1975, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
tu czeba egzorcyzma odprawić! wal do Natanka!
http://www.cda.pl/video/30502a8/Egzorcyzmy-ks-Natanka-uwaga-slychac-demony
Bursztyn wrote:Niech bedzie pochwalony
Czy Ksiondz Andzej moze odprawic za mnie specjalna msze w celu nawrocenia na wiare forum?
Zycze milego dnia dla calego (no, moze prawie calego) naszego kola parafialnegoBursztyn, kapturnica, Mega, Simba, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
trzeba by Andżeja podpytać jak to jest z tą murzynowską dupą..
Andżeju?Simba wrote:
Jak ja mowie ze jest ciemno jak w dupie u murzyna, to moj maz niezmiennie dodaje: Gdzie zes ty nie byla, czego zes ty nie widziala
Milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 09:33
Bursztyn, kapturnica, iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Nie chcąc wchodzić w dalsze dyskusje z niektórymi forumowiczkami, choć widząc ich dalsze zaczepki, witam się ze WSZYSTKIMI i WSZYSTKIM życzę miłego dnia. U nas dzisiaj piękna pogoda mam nadzieję że wam też świeci słońce
zbieram wiec manatki i jadę do szpitala.
Reni, Aasiula, Iwone, kkisia, malgos741, Pusurek, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, caffe, samira, mysza1975, inessa, Mala79, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Niech bedzie pochwalony
Zycze milego dnia dla calego (no, moze prawie calego) naszego kola parafialnego
A.Bursztyn, Reni, Sabina, kapturnica, iwcia77, Mega, Simba, samira, mysza1975, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość