35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Osobiście znam dwie Iwony. Pierwsza to jedna z moich dwóch przyjaciółek. Matko jedyna co my kiedyś razem wyrabiałyśmy...a druga to obecna żona mojego eks. Straszna flądra, przyłożyła konkretnie łapę do braku kontaktów mojego eks z naszą córką.
samira, iwcia77, Sabina, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zaraz tez spadam do wyrka. Chlop juz sie ocknal, zobaczyl, ze dziec ciagle spi i ze nadszedl czas, zeby odebrac prezent z okazji Dnia Chlopaka.
Wicie rozumicie. 
ania.g, iwcia77, Sabina, EwaT, malgos741, Bursztyn, Aasiula, Mega, Bozia3, Niuta, kkisia, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
rozumim ze idziecie robic Helenke
Pusurek wrote:Ja zaraz tez spadam do wyrka. Chlop juz sie ocknal, zobaczyl, ze dziec ciagle spi i ze nadszedl czas, zeby odebrac prezent z okazji Dnia Chlopaka.
Wicie rozumicie. 
Sabina, malgos741, Aasiula, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurku ile lat ma Twoja córka?Pusurek wrote:Jeszcze ja sie nie zwierzylam.

Reni, kropki sa tylko przez chwile, jesli noga juz sie przyzwyczaila do tego traktowania, chyba, ze jestes z tych co to maja skore jak alabaster.
Ja depiluje kopyta i pachy juz chyba z 20 lat, skutek jest taki, ze wlosow mam 3 w pieciu rzedach. I uwielbiam ta gladka skore. Kiedys woskowalam i te zbylo fajnie, ale upierdliwa to robota. Namowilam teraz corke na depilator i bardzo zadowolona, chociaz wydziera sie strasznie przy pachach.
A bikini - maszynka, niestety. Kiedys woskowalam, potem depilowalam, ale ile mozna sie umartwiac?
Efekt mozliwy do wyobrazenia, jak zapuszcze bobra ciut dluzszego, to robie sianokosy przez 15 minut i zuzywam 2 maszynki. 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety u mni 75I więc nie dla mniePusurek wrote:Laski karmiace i w ciazy z prognoza duzego cyca.

Mam do oddania stanik Triumpha, http://allegro.pl/triumph-biustonosz-mamabel-plain-p-bezowy-95c-i4404886535.html Bardzo fajny stanik, ja go kupilam na poczatku ciazy i to byl blad, bo az tak duza nie uroslam.
Rozmiar 85D. Na mnie za duzy w obwodzie i miseczce, przymierzylam do tylko i zdjelam. Piore go wlasnie, kto chce, lapka w gore. Raczej na wiekszy cyc.
Mozna pewnie przymierzyc w sklepie i sprawdzic. 
iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

ahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa no to co innego