35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a w życiu czwórka???? chcesz mnie zabić to powiedz..sama zatłukę się własną pięścią!
Mega wrote:Ziołami poprawi to od razu czworeczka bedzieReni piszesz sie na to?
Mega, inessa, Simba, iwcia77, Sabina, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jak zadziałają? Zapisz do ulubionych link z wózkiem na 6 dzieci hehehehehehe
caffe, kapturnica lubią tę wiadomość
-
bo ja to tylko umiem nawalić się, puścić pawia przy porannym myciu zębów, wyrżnąć orła na stoku, czy wytrzeć gila jak jadę skuterem ranoBursztyn wrote:Ewka, pomoglabys kolezance, masz chyba dyplom z ornitologii
Bursztyn, Mega, kapturnica, ania.g, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ej a już było dobrze i oddech mi się wyrównał i takie tam
i te głosy przycichły
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a41ccec33c7.jpgBursztyn wrote:Reniek, po co odrazu ta panika? Posprzedajesz....wiesz ilu jest chetnych?Mega, Bursztyn, Simba, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bo ja to tylko umiem nawalić się, puścić pawia przy porannym myciu zębów, wyrżnąć orła na stoku, czy wytrzeć gila jak jadę skuterem rano
Ale Ewka potrafila polaczyc wiedze ornitologiczna z uslugami gastronomicznymi typu "lody"Mega, kapturnica, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nie było mnie wtedy w szkoleBursztyn wrote:no, zawsze to jakas umiejetnosc
Ale Ewka potrafila polaczyc wiedze ornitologiczna z uslugami gastronomicznymi typu "lody"Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no, zawsze to jakas umiejetnosc
Ale Ewka potrafila polaczyc wiedze ornitologiczna z uslugami gastronomicznymi typu "lody"ania.g, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ufff sciany wymalowane wygladaja jak noweczki
Nawet sie udalo nie uprdolic sufitu..A to wyczyn bez tasmy ochronnej...Nast razem jzu mu zapowiedzialam maluje sam ...Rece mi odpadaja!!!!
Co do ziol..Tez sie zastanawialam nad zakupem tych mama med ale obawiam sie smaku..Reni jak poprobujesz to daj opinie czy zjadliwe..To moze zakupie..Bo te sroki co mam to zajeViscie mdlace sa..Mega, Reni, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ufff sciany wymalowane wygladaja jak noweczki
Nawet sie udalo nie uprdolic sufitu..A to wyczyn bez tasmy ochronnej...Nast razem jzu mu zapowiedzialam maluje sam ...Rece mi odpadaja!!!!
Co do ziol..Tez sie zastanawialam nad zakupem tych mama med ale obawiam sie smaku..Reni jak poprobujesz to daj opinie czy zjadliwe..To moze zakupie..Bo te sroki co mam to zajeViscie mdlace sa..