35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta, jak masz sufit w innym kolorze niż ściany to teraz nie ma co bawić się z taśmą. Są bardzo fajne wałki z takim czymś odcinającym i to powoduje że malujesz bez brudzenia. Nie wiem jak się to fachowo nazywa ale ściany i sufit wyglądają potem bardzo profesionalnie
Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:No malarzem , drwalem kurVa weglarzem i palaczem w piecu
Jam kobita pracujaca zadnej pracy sie nie bojekapturnica lubi tę wiadomość
-
nawet znalazłam Cię w tv
http://www.youtube.com/watch?v=zdxbkWAGDEw
kapturnica wrote:No malarzem , drwalem kurVa weglarzem i palaczem w piecu
Jam kobita pracujaca zadnej pracy sie nie bojeMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kapta, jak masz sufit w innym kolorze niż ściany to teraz nie ma co bawić się z taśmą. Są bardzo fajne wałki z takim czymś odcinającym i to powoduje że malujesz bez brudzenia. Nie wiem jak się to fachowo nazywa ale ściany i sufit wyglądają potem bardzo profesionalnie
Ale mam na oku omalowac jeszcze jedna sciane w kuchni to wezmesugestie poduwage..Mowiac szczrze nawet nie wiedzialam..Zawsze sie pierdasilam z tasma ale wczoraj zapomnialam zakupic i musialam byc delikutasna w robocie...Mega, ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:myśle że napewno
pokrzywa na mnie działa rewelacyjnie , dlaczego inne zioła maja byc nie działające?
A jak ktos nie ma problemow wiekszych to ziola moze i nie zaszkodzaMega lubi tę wiadomość
-
bo tam jesteś inkognito! czi inkoguto jakoś takkapturnica wrote:Skladam oficjalnezazalenie..Plec sie nie zgadza....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:42
kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nawet znalazłam Cię w tv
http://www.youtube.com/watch?v=zdxbkWAGDEwiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Hejka
Udalo mi sie dotrzec do pracy w poludnie.
Rano bylismy z M u jego kardiologa - ostatnie badania kwalifikacyjne do operacji. To juz we wtorek. Mialam nadzieje, ze mnie uspokoi jakos bardziej. Niby probowal, ale i tak sie poryczalam (to niesamowite jak mi ostatnio to latwo przychodzi). No coz - teraz tylko trzeba byc dobrej mysli.
U nas jest piekna pogoda odkad wrocilismy z wakacji. Szok w tym kraju!
Pozdrowka laseczkikapturnica, Reni, inessa, Bursztyn, Pusurek, ania.g, Mega, iwcia77, caffe, Sabina, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
spożywa człowiek kolejne śniadanie, delektuje się spokojem, bo szefowa dzisiaj poza biurem, słucha muzy w radiu a tu co .. reklama.. Feminostu z kulkami do ćwiczeń mięśni kegla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 14:04
kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:No Simba trudny temat z tymi operacjami ale to chyba tylko zabieg nie?
kurcze gdzie dr Burska?!
W PL robia ten zabieg w znieczuleniu lokalnym i dzisiaj pytalam tego doktorka dlaczego tu jest w narkozie (M nigdy nie mial znieczulenia ogolnego). On mowi ze zaczynaja znieczuleniem miejscowym, a w trakcie jesli zachodzi potrzeba to stosuja pelna narkoze.Pusurek, Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość