35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
będzie dobrze chuopina sie trochę dżemnie rachu ciachu i po strachu
a my Ciebie zagadamy, żebyś nie zauważyła kiedy zleci
Simba wrote:No niby zabieg ale wiesz - w centrum zarzadzania: na trasie serce-mozg
W PL robia ten zabieg w znieczuleniu lokalnym i dzisiaj pytalam tego doktorka dlaczego tu jest w narkozie (M nigdy nie mial znieczulenia ogolnego). On mowi ze zaczynaja znieczuleniem miejscowym, a w trakcie jesli zachodzi potrzeba to stosuja pelna narkoze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 14:13
Bursztyn, Simba, inessa, ania.g, Mega, Pusurek, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Hejka
Udalo mi sie dotrzec do pracy w poludnie.
Rano bylismy z M u jego kardiologa - ostatnie badania kwalifikacyjne do operacji. To juz we wtorek. Mialam nadzieje, ze mnie uspokoi jakos bardziej. Niby probowal, ale i tak sie poryczalam (to niesamowite jak mi ostatnio to latwo przychodzi). No coz - teraz tylko trzeba byc dobrej mysli.
U nas jest piekna pogoda odkad wrocilismy z wakacji. Szok w tym kraju!
Pozdrowka laseczkiBede we wtorek wysylac dobra energie, zreszta pewnie nie tylko ja ale cale forum, wiec przy takim wsparciu sama rozumiesz
Simba, Reni, inessa, kapturnica, Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:No bo to emocje sie klebia w czlowieku rozne, dziwne by bylo gdybys sie nie denerwowala. Ale ja wierze ze wszystko pojdzie dobrze i bedzie sie dlugo cieszyl zdrowiem bawiac prawnuki
Bede we wtorek wysylac dobra energie, zreszta pewnie nie tylko ja ale cale forum, wiec przy takim wsparciu sama rozumiesz
Wiem, wiemDzieki za slowa wsparcia.
Teraz to ja mam w ogole rozchwiane emocje jak nigdy dotad...Bursztyn, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
jakby tak dobrze poszukać to i ekspres do kawy się w końcu znajdzieSimba wrote:Tak. Przypadkiem jak wkladalam do torby dziurkacz, znalazlam sluchawke
inessa, Simba, Bursztyn, Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry Kobietki
witam sie popoludniem nareszcie dostalam @ i moglam sie umowic na termin do szpitala po meczarniach przepychanek z Paniami z rejestracji udalo mi sie za zgoda mojego prowadzacego lekarza umowic na przyjecie jupi je ale powiem zem przerazona jak one takie tam sa to juz widze jak traktuja strach mnie oblecial normalnie ....
kapturnica, Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:spożywa człowiek kolejne śniadanie, delektuje się spokojem, bo szefowa dzisiaj poza biurem, słucha muzy w radiu a tu co .. reklama.. Feminostu z kulkami do ćwiczeń mięśni kegla
Bursztyn, inessa, ania.g, Reni, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, ktora pieluchy chce? Simba? Podsylac ten transport tirem?
Nie wiem, jak to mozliwe, ale Pampersy rozmiar 2 ( do 6 kg ) 32 sztuki w paczce kosztuja tu 10 koron ( 5 zlociszy ). I to jest stala oferta, nie zadna promocja. Do tego co 4 paczka jest gratis. I teraz uwaga, co przebiegly Pusur Polaczek wymyslil! Kupujemy paczki po 10 koronw aktualnym rozmiarze, a 4 ta gratisowa bierzemy rozmiar 3, bo kosztuje 80 koron i jest w niej 78 pieluch. Kolejnym razem to samo. I jak przyjdzie do zmiany rozmiaru, to mamy juz skitrane 42 paczki Pampersow.Albo ciut mniej.
ania.g, Mega, iwcia77, Simba, caffe, Sabina, Bozia3, Niuta, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba, kciukam! bedzie gites, bo jak ma byc inaczej? Zreszta Dzejms? Wiesz, ze Dzejmsy z kazdej opresji wychodza jedynie z niewielkim podrapaniem na policzku?
No teraz naprawde bedzie wygladal jak Bond - ze szrama na szyiPusurek, Bursztyn, Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość