X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba nie ma innej opcji, bedzie dobrze, pójdzie we wtorek taka fala wsparcia z forum ze musisz sie do krzesła przywiązać zeby cie nie zmiotło ;)

Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakby tak dobrze poszukać to i ekspres do kawy się w końcu znajdzie
    strach pomyslec jak pojdzie do Ikea ;)
    Simba, tak przy okazji,gdybys mogla dla mnie okap skombinowac? tylko nie bierz kopertowki bo do nich czasem nieporecznie sie wklada ;)

inessa, Mega, Reni, Simba, kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Laski, ktora pieluchy chce? Simba? Podsylac ten transport tirem? ;)
    Nie wiem, jak to mozliwe, ale Pampersy rozmiar 2 ( do 6 kg ) 32 sztuki w paczce kosztuja tu 10 koron ( 5 zlociszy ). I to jest stala oferta, nie zadna promocja. Do tego co 4 paczka jest gratis. I teraz uwaga, co przebiegly Pusur Polaczek wymyslil! Kupujemy paczki po 10 koronw aktualnym rozmiarze, a 4 ta gratisowa bierzemy rozmiar 3, bo kosztuje 80 koron i jest w niej 78 pieluch. Kolejnym razem to samo. I jak przyjdzie do zmiany rozmiaru, to mamy juz skitrane 42 paczki Pampersow. ;) Albo ciut mniej. :P
    Super oferta :) Szkoda że w PL nie ma. Wczoraj w rossmanie za 43 szt 1 zapłaciłam 17 zł coś tam a to była promocja.

Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do przekazania pozdrowienia od Myszonka :) ma nadzieje,ze jeszcze niektóre z Was ją pamietają :D
    szykuje sie do wielkiego powrotu na ovu :)
    oraz musi podjac decyzje o ile dzieci ma sie starac czy o 6 czy o 7 :D

aaaaa ja tylko powtarzam wiadomosc :D :D :D

Mega, Pusurek, Reni, ania.g, Simba, iwcia77, caffe, Sabina, Bozia3, Parka, mysza1975, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie wiem, jak to mozliwe, ale Pampersy rozmiar 2 ( do 6 kg ) 32 sztuki w paczce kosztuja tu 10 koron ( 5 zlociszy ). I to jest stala oferta, nie zadna promocja. Do tego co 4 paczka jest gratis. I teraz uwaga, co przebiegly Pusur Polaczek wymyslil! Kupujemy paczki po 10 koronw aktualnym rozmiarze, a 4 ta gratisowa bierzemy rozmiar 3, bo kosztuje 80 koron i jest w niej 78 pieluch. Kolejnym razem to samo. I jak przyjdzie do zmiany rozmiaru, to mamy juz skitrane 42 paczki Pampersow. ;) Albo ciut mniej. :P
    No spryciula z ciebie ;)

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mam do przekazania pozdrowienia od Myszonka :) ma nadzieje,ze jeszcze niektóre z Was ją pamietają :D
    szykuje sie do wielkiego powrotu na ovu :)
    oraz musi podjac decyzje o ile dzieci ma sie starac czy o 6 czy o 7 :D

aaaaa ja tylko powtarzam wiadomosc :D :D :D
    IVF?

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biore :) adres wysle na priva ;) tylko zebym cla nie musiala placic ;D

obecna witam sie czesc - czolem
    kapturnica wrote:
    Bryy paniom...Ciemnosc widze, ciemnosc!!Do tego leje dalej..Nosz k....mac wstaje na rzęsach... :-/
    Iwcia oponki..hmmmm smaki dziecinstwa...Ty se ejdz na zdrowie chuda zes jak nie przymierzajac szkapa ;) A tak na marginesie nie przyjela bys z5kg tak z dobroci inwentarza? ;) Oddam w dobre rece :D

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już Myszonek jak sie pojawi to opowie co i jak :)

Mega, Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam zaraz zajumal..ja sem pozyczyla , bo pranie robie i musi mi wyschnac - oddam jutro ;D
    Mega wrote:
    Bry, oczu mi sie zamykają, ktoś zajumal słońce.... Idę dalej spać

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze możecie powiedzieć, że orzeł go brał albo jakiś inny wampirz ;-)
    Simba wrote:
    :)
    No teraz naprawde bedzie wygladal jak Bond - ze szrama na szyi ;)

inessa, Simba, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz łeb na karku to taniej niż w biedronce! ;-)
    Pusurek wrote:

Pusurek, inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wieki jej nie było!
    inessa wrote:
    To już Myszonek jak sie pojawi to opowie co i jak :)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    masz łeb na karku to taniej niż w biedronce! ;-)
    Moglam isc na ekonomie albo cos. ;) Teraz bym byla biznesłumen pelna geba! ;)

Reni, inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś pełna gęba + pielucha mi nie podchodzi :-/
    Pusurek wrote:
    Moglam isc na ekonomie albo cos. ;) Teraz bym byla biznesłumen pelna geba! ;)

inessa, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bosze jak mi sie nic nie chce.... Głowa mnie boli...
    To Ci tyleczek rosnie jak Cie glowa boli :)

Mega lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne że pamiętam Myszonka. Cieszę się że wraca :)

inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej laski tak na rozluźnienie, bo nie opowiadałam
    Jaki numer wycięłam maużowi
    Na wakacjach mieszkaliśmy w takiej wiosce willowej
    Mieliśmy pokój na piętrze, na rogu budynku więc widziało się alejki z każdej strony. Czekaliśmy na znajomych mieli dać znać telefonicznie że idą (bo mieszkali dwie wille dalej) i przyjść po nas w drodze na kolację
    No i mąż się kąpie coś tam sobie działa w pokoju a ja zasiadłam na balkonie i podziwiam widoki, bo nasza willa była na wzniesieniu więc i plażę i góry widać pienknie. Drzwi zasuwane, zamykaliśmy je bo żar do pokoju wpadał więc wpadam do pokoju z hukiem po aparat bo na tle zachodzącego słońca leci samolot..no pienknie
    Mój chuop pyta co tak latam jak kot z pęcherzem a ja że widoki, że cudnie ohy ahy no i siedze na balkonie.. za chwile przyszedł zaczęło się ściemniać gwiazdy się pojawiają..
    Rzuciłam aparat do pokoju na łóżko..zamknęłam drzwi balkonowe i podziwiamy widoki
    Ale w tle dało się słyszeć niepokojący dźwięk KLIK.. o qrwa myślę sobie.. zatrzasnęłam balkon na zamek! Nie dało się otworzyć
    Mój pan wściekły do kibla by poszedł, mi też się zaczyna chcieć.. postanowił, że przejdzie po gzymsie i skoczy na trawę ..miałam już wizję jak leży między budynkiem a trawnikiem rozpłaszczony .. mówię że nie zgadzam się
    No więc siedzimy ciemność gwiazdy.. normalnie to człowiek by powiedział romantycznie
    Pojawiają się co jakiś czas ludzie z obsługi machamy nawołujemy a te palanty nam odmachują i pozdrawiają
    Haha
    Dzwoni telefon (była umowa, że znajomi zawsze mają dać cynk że idą ale nigdy tak nie robili zawsze przychodzili od razu..ale nie tym razem!) dzwonią raz… mąż do mnie ODBIERZ! ;-)
    Dzwonią drugi raz.. no ja bym się zebrała i wyszła ale nie oni..za jakąś godzinę znowu dzwonią a my qrwa siedzimy
    W końcu patrzymy idą poprosiliśmy, żeby zadziałali.. okazało się, że sam telefon od nich z pokoju nie wystarczył musieli iść na recepcję ( a kawał drogi mieli)
    No i w końcu przyleciał pan z ochrony nas otworzyć…
    Spędziliśmy tam z 1,5 godziny i cały czas zastanawiałam się czy nie zamknęłam drzwi wejściowych do pokoju taką dodatkową blokadą, bo wtedy dupa zbita musieli by się włamywać!
    mój pan wściekły a ja duszę się ze śmiechu
    już miałam wizję, że w dniu wylotu znajduje nas pokojówka nadgryzionych przez mrówki, wysuszonych jak mumie..
    hahaa2.gif

inessa, Simba, kapturnica, Mega, Pusurek, Mala79, ania.g, iwcia77, caffe, Sabina, Niuta, mysza1975, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur napisz coś pozytywnego o Norwegii bo mam mały dylemat..dobrze ci sie tam żyje?

Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pewnie ze chce! Tylko jak ten transport organizowac???
    Jade tam!

Reni, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    strach pomyslec jak pojdzie do Ikea ;)
    Simba, tak przy okazji,gdybys mogla dla mnie okap skombinowac? tylko nie bierz kopertowki bo do nich czasem nieporecznie sie wklada ;)
    Nie ma sprawy. Spakowany.
    Wzielam tez 80mkw hiszpanskiej terracoty. Niechcacy.

Reni, kapturnica, inessa, Mega, Pusurek, iwcia77, Bursztyn, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 4748 4749 4750 4751 4752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ