35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba nie ma innej opcji, bedzie dobrze, pójdzie we wtorek taka fala wsparcia z forum ze musisz sie do krzesła przywiązać zeby cie nie zmiotło
Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jakby tak dobrze poszukać to i ekspres do kawy się w końcu znajdzie
Simba, tak przy okazji,gdybys mogla dla mnie okap skombinowac? tylko nie bierz kopertowki bo do nich czasem nieporecznie sie wkladainessa, Mega, Reni, Simba, kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, ktora pieluchy chce? Simba? Podsylac ten transport tirem?
Nie wiem, jak to mozliwe, ale Pampersy rozmiar 2 ( do 6 kg ) 32 sztuki w paczce kosztuja tu 10 koron ( 5 zlociszy ). I to jest stala oferta, nie zadna promocja. Do tego co 4 paczka jest gratis. I teraz uwaga, co przebiegly Pusur Polaczek wymyslil! Kupujemy paczki po 10 koronw aktualnym rozmiarze, a 4 ta gratisowa bierzemy rozmiar 3, bo kosztuje 80 koron i jest w niej 78 pieluch. Kolejnym razem to samo. I jak przyjdzie do zmiany rozmiaru, to mamy juz skitrane 42 paczki Pampersow.Albo ciut mniej.
Szkoda że w PL nie ma. Wczoraj w rossmanie za 43 szt 1 zapłaciłam 17 zł coś tam a to była promocja.
Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyMam do przekazania pozdrowienia od Myszonka
ma nadzieje,ze jeszcze niektóre z Was ją pamietają
szykuje sie do wielkiego powrotu na ovu
oraz musi podjac decyzje o ile dzieci ma sie starac czy o 6 czy o 7
aaaaa ja tylko powtarzam wiadomoscMega, Pusurek, Reni, ania.g, Simba, iwcia77, caffe, Sabina, Bozia3, Parka, mysza1975, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem, jak to mozliwe, ale Pampersy rozmiar 2 ( do 6 kg ) 32 sztuki w paczce kosztuja tu 10 koron ( 5 zlociszy ). I to jest stala oferta, nie zadna promocja. Do tego co 4 paczka jest gratis. I teraz uwaga, co przebiegly Pusur Polaczek wymyslil! Kupujemy paczki po 10 koronw aktualnym rozmiarze, a 4 ta gratisowa bierzemy rozmiar 3, bo kosztuje 80 koron i jest w niej 78 pieluch. Kolejnym razem to samo. I jak przyjdzie do zmiany rozmiaru, to mamy juz skitrane 42 paczki Pampersow.Albo ciut mniej.
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Mam do przekazania pozdrowienia od Myszonka
ma nadzieje,ze jeszcze niektóre z Was ją pamietają
szykuje sie do wielkiego powrotu na ovu
oraz musi podjac decyzje o ile dzieci ma sie starac czy o 6 czy o 7
aaaaa ja tylko powtarzam wiadomoscMega lubi tę wiadomość
-
biore
adres wysle na priva
tylko zebym cla nie musiala placic
obecna witam sie czesc - czolemkapturnica wrote:Bryy paniom...Ciemnosc widze, ciemnosc!!Do tego leje dalej..Nosz k....mac wstaje na rzęsach...
Iwcia oponki..hmmmm smaki dziecinstwa...Ty se ejdz na zdrowie chuda zes jak nie przymierzajac szkapaA tak na marginesie nie przyjela bys z5kg tak z dobroci inwentarza?
Oddam w dobre rece
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zawsze możecie powiedzieć, że orzeł go brał albo jakiś inny wampirz
Simba wrote:
No teraz naprawde bedzie wygladal jak Bond - ze szrama na szyiinessa, Simba, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
masz łeb na karku to taniej niż w biedronce!
Pusurek, inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej laski tak na rozluźnienie, bo nie opowiadałam
Jaki numer wycięłam maużowi
Na wakacjach mieszkaliśmy w takiej wiosce willowej
Mieliśmy pokój na piętrze, na rogu budynku więc widziało się alejki z każdej strony. Czekaliśmy na znajomych mieli dać znać telefonicznie że idą (bo mieszkali dwie wille dalej) i przyjść po nas w drodze na kolację
No i mąż się kąpie coś tam sobie działa w pokoju a ja zasiadłam na balkonie i podziwiam widoki, bo nasza willa była na wzniesieniu więc i plażę i góry widać pienknie. Drzwi zasuwane, zamykaliśmy je bo żar do pokoju wpadał więc wpadam do pokoju z hukiem po aparat bo na tle zachodzącego słońca leci samolot..no pienknie
Mój chuop pyta co tak latam jak kot z pęcherzem a ja że widoki, że cudnie ohy ahy no i siedze na balkonie.. za chwile przyszedł zaczęło się ściemniać gwiazdy się pojawiają..
Rzuciłam aparat do pokoju na łóżko..zamknęłam drzwi balkonowe i podziwiamy widoki
Ale w tle dało się słyszeć niepokojący dźwięk KLIK.. o qrwa myślę sobie.. zatrzasnęłam balkon na zamek! Nie dało się otworzyć
Mój pan wściekły do kibla by poszedł, mi też się zaczyna chcieć.. postanowił, że przejdzie po gzymsie i skoczy na trawę ..miałam już wizję jak leży między budynkiem a trawnikiem rozpłaszczony .. mówię że nie zgadzam się
No więc siedzimy ciemność gwiazdy.. normalnie to człowiek by powiedział romantycznie
Pojawiają się co jakiś czas ludzie z obsługi machamy nawołujemy a te palanty nam odmachują i pozdrawiają
Haha
Dzwoni telefon (była umowa, że znajomi zawsze mają dać cynk że idą ale nigdy tak nie robili zawsze przychodzili od razu..ale nie tym razem!) dzwonią raz… mąż do mnie ODBIERZ!
Dzwonią drugi raz.. no ja bym się zebrała i wyszła ale nie oni..za jakąś godzinę znowu dzwonią a my qrwa siedzimy
W końcu patrzymy idą poprosiliśmy, żeby zadziałali.. okazało się, że sam telefon od nich z pokoju nie wystarczył musieli iść na recepcję ( a kawał drogi mieli)
No i w końcu przyleciał pan z ochrony nas otworzyć…
Spędziliśmy tam z 1,5 godziny i cały czas zastanawiałam się czy nie zamknęłam drzwi wejściowych do pokoju taką dodatkową blokadą, bo wtedy dupa zbita musieli by się włamywać!
mój pan wściekły a ja duszę się ze śmiechu
już miałam wizję, że w dniu wylotu znajduje nas pokojówka nadgryzionych przez mrówki, wysuszonych jak mumie..
inessa, Simba, kapturnica, Mega, Pusurek, Mala79, ania.g, iwcia77, caffe, Sabina, Niuta, mysza1975, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Jade tam!Reni, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:strach pomyslec jak pojdzie do Ikea
Simba, tak przy okazji,gdybys mogla dla mnie okap skombinowac? tylko nie bierz kopertowki bo do nich czasem nieporecznie sie wklada
Wzielam tez 80mkw hiszpanskiej terracoty. Niechcacy.Reni, kapturnica, inessa, Mega, Pusurek, iwcia77, Bursztyn, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość