35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Heh a moglam warknąc jak Reni..
Jednak wiadomo dlaczego jest psze paniWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:38
Reni, inessa, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no tak, tylko ze ok polnocy to juz bedzie za pozno...jaja maja krotki termin przydatnosci (w naszym hmm...wieku )
. Nie jesteś w stanie powiedzieć kiedy jajo czeka na plemniory....a może wzdęcia masz akurat dobę wcześniej i owulka dopiero po skoku? Przecież nie miałaś robionych monitoringów - to nie wiesz tego dokładnie...Ja jak zaszłam z Kajtkiem - to też byłam teoretycznie po skoku - i się bzyknęliśmy tak po prostu świątecznie - a potem się okazało - że miałam jakby dwa skoki - nigdy nie wiesz na pewno co się w Tobie dzieje...
kapturnica, Bursztyn, caffe, Iwone, Mala79, iwcia77, Sabina, samira, Parka lubią tę wiadomość
-
No nie wiem Bursztynku, wydawalo mi się że to my bylysmy parą, wiesz my .....tereski;-)
Bursztyn wrote:wiesz, nasza pani jest ze mna w parze poza szkola....taki mamy ukladWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:45
Reni, Simba, Mega, Sabina, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:przestań tak pitolić...co CI szkodzi się bzyknąć dziś o północy - gadasz jak nie przymierzając 40 letnia babcia..
. Nie jesteś w stanie powiedzieć kiedy jajo czeka na plemniory....a może wzdęcia masz akurat dobę wcześniej i owulka dopiero po skoku? Przecież nie miałaś robionych monitoringów - to nie wiesz tego dokładnie...Ja jak zaszłam z Kajtkiem - to też byłam teoretycznie po skoku - i się bzyknęliśmy tak po prostu świątecznie - a potem się okazało - że miałam jakby dwa skoki - nigdy nie wiesz na pewno co się w Tobie dzieje...
bede dzis wspolzyc z malzonkiem jak przykazalas
Reni, Viola, Simba, Bozia3, BISCA, moremi, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
ale się wyłamałaś
to masz!Viola wrote:No nie wiem Bursztynku, wadawalo mi się że to my bylysmy parą, wiesz my .....tereski;-)Bursztyn, Viola, moremi, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:No nie wiem Bursztynku, wadawalo mi się że to my bylysmy parą, wiesz my .....tereski;-)
no wlasnie! BYLYSMY! i jak sie zachowalas ????zostawilas mnie!
Reni, Viola, Bozia3, BISCA, moremi, iwcia77, Sabina, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
i jak mówi 10 przykazanie Sroki
10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).Bursztyn wrote:masz racje Boziu
bede dzis wspolzyc z malzonkiem jak przykazalasBursztyn, kapturnica, Simba, Bozia3, EwaT, Mala79, moremi, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i jak mówi 10 przykazanie Sroki
10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).
a zmeczenie i praca umyslowa sie licza?
pranie, sprzatanie odpada...
OMG! Wiem, wiem dlaqczego nie jestem jeszcze w ciazy!!! Bo nie sprzatam!Reni, Simba, Bozia3, moremi, iwcia77, Mega, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:pewnie się nie zna w końcu to ksiądz, cóż on mógł wiedzieć o płodzeniu dzieci?
przeciez oni znaja sie na tym najlepiej, bo inaczej skad by sie ich dzieci braly? na pewno nie z niepokalanego...
Zapytaj naszego ksiendza AndzejkaReni, kapturnica, Simba, EwaT, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni, moje jajo miało 16mm i było zapadnięte. Pamiętasz? i efekt widoczny jest na dole
(i nie chodzi o koguta i kota
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:55
Bursztyn, Reni, Simba, Elfik, BISCA, moremi, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość