35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Moze ja mu w ogole kupie jakas niewolnice? W nocy on by sobie ja dmuchal, w dzien by mi gotowala, prala i sprzatala. I wszyscy zadowoleni.
najbardziej zadowolona byłaby ta niewolnica..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:04
Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja uważam, że postulat Simby o suwaczki z wiekiem dziecka są słuszne - dzieci przybywa i ja się wciąż zastanawiam ile które już ma..
Tak więc dzieciate - wstawiać suwaki...Bursztyn, kapturnica, Simba, inessa, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie panikuje, suche fakty, jest juz po, charakterystyczne objawy owulki skonczyly sie dzis rano.
A dlaczego z jajkami Twoimi jest niedobrze?Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
jak na szafe?!
przecież to już prawie członek rodziny.. na fotlu trzeba ją usadowićBozia3 wrote:ma mu kupić prezent i on sobie sam ma dmuchać? O nie nie...powinna nadmuchać i podarować gotową - potem niech on dmucha... Jeśli nie chcą robić tego codziennie - to trzeba by taką nadmuchaną odłożyć na szafę - żeby w dzień nie przeszkadzała....
Bursztyn, Simba, Bozia3, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - popraw dzisiaj wieczorem jeszcze, jeśli macie możliwość..nigdy tego nie wiesz do końca kiedy jest owulka,..a za duże kalkulacje źle się kończą...
musialbym sie bzyknac, ale dzis byloby to ok polnocy bo na kurs dzis ide i pozno konczeiwcia77 lubi tę wiadomość
-
kup mu ryż dmuchany i po sprawie
wielki problemPusurek wrote:Moze ja mu w ogole kupie jakas niewolnice? W nocy on by sobie ja dmuchal, w dzien by mi gotowala, prala i sprzatala. I wszyscy zadowoleni.Bursztyn, Simba, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:chciałyscie zagdkę - oto zagadka:
Spotkało się dwóch matematyków. Nie widzieli się dosć długo, jeden więc pyta drugiego:
- Pewnie się ożeniłes i masz dzieci, co?
- A tak, mam troje dzieci.
- W jakim wieku?
- Powiem ci tak: iloczyn wieku moich dzieci wynosi 36.
- To za mało.
- Słusznie. Odwróć się i policz okna w tym domu.
- Już policzyłem.
- I masz sumę wieku moich dzieci.
- To za mało.
- Znów słusznie. Ale weź pod uwagę to, że moje najstarsze dziecko ma zielone oczy...
- Ach tak. Dziękuję ci, już wiem, ile lat maję twoje dzieci.
Ile lat mają dzieci matematyka?
Mam dwie wersje: 3,3,4 albo 2,3,6 te oczy mnie zmylilyo jeszcze moze być 1,4,9
-
bo się jebane nie utuczyły 11mm tylko
Bursztyn wrote:nie panikuje, suche fakty, jest juz po, charakterystyczne objawy owulki skonczyly sie dzis rano.
A dlaczego z jajkami Twoimi jest niedobrze?Bursztyn, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Bursztyn, ale dlaczego myslisz ze owulka już byla ???? Przeciez sluz masz, skoku temp nie bylo wiec bzykaj sie dzisiaj !
A skok pewnie bedzie jutro lub dzis pozniej popoludniu, tylko ze ja sie o tym dowiem jutro rano...
Bozia ma racje, za duzo kalkulacji... -
Reni wrote:jak na szafe?!
przecież to już prawie członek rodziny.. na fotlu trzeba ją usadowić
niestey Pusur, musialabys ustapic miejsca, chyba zeby ja ruchal w innym...hmm..pomieszczeniuReni, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:medela swing - super - nie ciągnie cycków za mocno - ma kilka stopni regulacji - siedzisz i pierdzisz w stołek - a mleko leci...swoją drogą byłam zdziwiona, że z jednego cycka udoiłam cała flachę - czuję się jak dojna krowa trochę...co widać chyba po dziecku - bo rośnie jak cholera - znaczy rosną mu fałdy udowe..
jedyną wadą co do której się mogę doczepić - to jest stosunkowo głośny - nie jakoś upierdliwie, ale gdyby go używać w ciszy nocnej - to jednak trochę słychać takie gulganie...
Moze bedziesz go odsprzedawac za jakies 3 miechy?Jak dlugo planujesz karmic?
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:w wyrze jej miejsce, zamiast Pusura
niestey Pusur, musialabys ustapic miejsca, chyba zeby ja ruchal w innym...hmm..pomieszczeniuiwcia77 lubi tę wiadomość
-
jak trzeba
ile razy mnie chuop budziłjak wracał z pracy ..orka.. i dalej spaćBursztyn wrote:nie mam czego poprawiac
musialbym sie bzyknac, ale dzis byloby to ok polnocy bo na kurs dzis ide i pozno konczeSimba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale to ja protestuje. Ja tez musze miec cos od zycia. Jak ona mi bedzie gotowac, prac i sprzata, to ja bede tylko lezec i pachniec. No to taka pachnaca, to moze chyba chlop troche tez pouzywac, nie?
masz niezbornosc mysli, powinnas sie przespac -
do piątku nie zdążą
a w poniedziałek nie mam już chuopa a i owu może być w nd
taka sytuacja
Bursztyn wrote:ale maja przeciez jeszcze kilka dni zeby sie podtuczylyMega lubi tę wiadomość