35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:i jeszcze jedno, zanim znowu wciry beda, ze o "niestaraniach" gadamy.. z usg tego powaznego na podstawie wymiarow mi wyszlo, ze rodze 24 kwietnia. Ale, ale, to belgiskie normy dla kurdupli, ja mam 1,76m, chuop 10cm wiecej, kosci tez mamy niczego sobie
wiec moze dzidz duzy bedzie (aj, aj), a urodzi sie w swoim terminie..
wiadomo, data umowna, ale czy ja mam sobie w tych wszytkich belly i innych ciazo-programach, suwakach to przestawic? Bo ja to sobie lubie czytac, co tam sobie rosnie w danym momencie, ale tak to jest juz caly tydzien roznicy..
ciezarowy i byle ciezarowy- co w waszych suwakach/programach bylo? data porodu z usg, czy kalkulacja z ostatniej @? -
kup sobie dildo na ten czasPusurek wrote:Ale to ja protestuje. Ja tez musze miec cos od zycia. Jak ona mi bedzie gotowac, prac i sprzata, to ja bede tylko lezec i pachniec. No to taka pachnaca, to moze chyba chlop troche tez pouzywac, nie?
Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:do piątku nie zdążą
a w poniedziałek nie mam już chuopa a i owu może być w nd
taka sytuacja
mowie ci, spokojnie , uda sieBliska 77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no bo w trakcie uwulki, lub tuz przed mam - wybaczcie okreslenie- straszne wzdecia i uczucie opuchnietego podbrzusza, zawsze tak jest.
A skok pewnie bedzie jutro lub dzis pozniej popoludniu, tylko ze ja sie o tym dowiem jutro rano...
Bozia ma racje, za duzo kalkulacji...Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tyl;ko burszta pamietaj ze owu moze byc 3dni przed i do 3dni po skoku temp..A odczucia sa subiektywne
odczucia takie mam tylko raz w miesiacu, wiec raczej sa dosc miarodajne, przynajniej moim subiektywnym zdaniem -
nick nieaktualny
-
Bursztynku, za duzo nie kombinuj tylko bzykaj sie codziennie. Ja w tym cyklu w ktorym zaszlismy bylam przekonana ze jest bezowulacyjny bo nigdy nie mialam tak nierownej tempki, ale ze jestem uparta to i tak bzykalusmy sie codziennie. Nie odpuszczaj dzisiaj, tym bardziej ze test dopiero dzisiaj wyszedl pozytywny.
kapturnica wrote:Tyl;ko burszta pamietaj ze owu moze byc 3dni przed i do 3dni po skoku temp..A odczucia sa subiektywneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:25
Bursztyn, caffe, Bliska 77, BISCA, iwcia77, Mega, Sabina, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja chce wiedziec, czy moje dziecie sie juz usmiecha w brzuchu!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/dong-onion-head-emoticon.gif
poczecie bylo w dzien punkcji.. i co ja z tego wiem? jak moge w programie wstawic albo 1 dzien osttniej miesiaczki albo date porodu?
http://www.obfocus.com/calculators/duedate.htm -
Bursztyn wrote:ze moze byc 3 dni po skoku- to czytalam, ale przed??? dziwne...
odczucia takie mam tylko raz w miesiacu, wiec raczej sa dosc miarodajne, przynajniej moim subiektywnym zdaniemTakze ten tego wracasz w nocy i wlazisz na chUopa
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale laska mozesz czuc bol przy pekajacym dopiero
Takze ten tego wracasz w nocy i wlazisz na chUopa
) a jajko zyje w naszym wieku- przepraszam za ten nieprzyjemny wtret-ok 6 godz. tylko (oficjalnie od 12-24) a spermiaki musza sie kapacytowac przez 6 godz. to na podstawie tej prostej kalkulacji przy bzyknieciu sie o polnocy beda zdolne do zaplodnienia o 6 rano. Tak wiec moze byc grubo za pozno.
No. -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:jesli na bazarze od Chinczyka kupujesz, to wali
idz do sex szopumaja super wypasione, nie smierdzace i atestowane
Bursztyn, Reni, macduska, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ok, ale jesli juz pekl (peknal ?
) a jajko zyje w naszym wieku- przepraszam za ten nieprzyjemny wtret-ok 6 godz. tylko (oficjalnie od 12-24) a spermiaki musza sie kapacytowac przez 6 godz. to na podstawie tej prostej kalkulacji przy bzyknieciu sie o polnocy beda zdolne do zaplodnienia o 6 rano. Tak wiec moze byc grubo za pozno.
No. -
nie interesuje mnie to co masz do powiedzenia na ten temat! Masz się zerżnąć jeszcze dzisiaj i koniec dyskusji!Bursztyn wrote:no tak, tylko ze ok polnocy to juz bedzie za pozno...jaja maja krotki termin przydatnosci (w naszym hmm...wieku )
Viola, Bursztyn, kapturnica, Pusurek, Simba, Iwone, BISCA, Mala79, inessa, iwcia77, paszczakin, Mega, Sabina, Niuta, samira, Parka lubią tę wiadomość