X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tu jednym oczkiem z Wami, a drugim robie zakupy w na fb. Jak ja lubie zakupy. :) Kupilam Adasiowi drewniane puzzle, domino i lotto, i narodowe ubranko na 17 maja. :)

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    i jeszcze jedno, zanim znowu wciry beda, ze o "niestaraniach" gadamy.. z usg tego powaznego na podstawie wymiarow mi wyszlo, ze rodze 24 kwietnia. Ale, ale, to belgiskie normy dla kurdupli, ja mam 1,76m, chuop 10cm wiecej, kosci tez mamy niczego sobie ;) wiec moze dzidz duzy bedzie (aj, aj), a urodzi sie w swoim terminie..

wiadomo, data umowna, ale czy ja mam sobie w tych wszytkich belly i innych ciazo-programach, suwakach to przestawic? Bo ja to sobie lubie czytac, co tam sobie rosnie w danym momencie, ale tak to jest juz caly tydzien roznicy..

ciezarowy i byle ciezarowy- co w waszych suwakach/programach bylo? data porodu z usg, czy kalkulacja z ostatniej @?
    Mnie ta babka od USG powiedziala ze przy IVF liczy sie inaczej niz od ostatniej @. Normalnie zgodnie z ostatnia @ mam na 31 stycznia, ale wg tej babki 28 stycznia i tak sobie wstawilam w belly i pasek.

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kup sobie dildo na ten czas
    Pusurek wrote:
    Ale to ja protestuje. Ja tez musze miec cos od zycia. Jak ona mi bedzie gotowac, prac i sprzata, to ja bede tylko lezec i pachniec. No to taka pachnaca, to moze chyba chlop troche tez pouzywac, nie?

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pusurze, no to moze zdecyduj sie czego chcez? :)
    masz niezbornosc mysli, powinnas sie przespac :)
    Nie moge spac, na forum jestem.
    Co noc moge miec wolne, toc sie dogadamy przeciez. ;)

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    do piątku nie zdążą
    a w poniedziałek nie mam już chuopa a i owu może być w nd
    taka sytuacja
    no ale insemke mozna walnac w piatek, modele poczekaja 2 dni i beda jak znalazl jak jajko juz podrosnie- bo one przeciez szybko rosna
    mowie ci, spokojnie , uda sie

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U mnie też dzisiaj jest ok. Moze nawet pranie zrobię ;)

Przysłali mi parowar i blender więc będę gotowała produkty do zamrożenia.
    z jakiej firmy kupiłas jesli mozna wiedziec?

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no bo w trakcie uwulki, lub tuz przed mam - wybaczcie okreslenie- straszne wzdecia i uczucie opuchnietego podbrzusza, zawsze tak jest.
    A skok pewnie bedzie jutro lub dzis pozniej popoludniu, tylko ze ja sie o tym dowiem jutro rano...
    Bozia ma racje, za duzo kalkulacji...
    Tyl;ko burszta pamietaj ze owu moze byc 3dni przed i do 3dni po skoku temp..A odczucia sa subiektywne ;)

Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tyl;ko burszta pamietaj ze owu moze byc 3dni przed i do 3dni po skoku temp..A odczucia sa subiektywne ;)
    ze moze byc 3 dni po skoku- to czytalam, ale przed??? dziwne...
    odczucia takie mam tylko raz w miesiacu, wiec raczej sa dosc miarodajne, przynajniej moim subiektywnym zdaniem ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kup sobie dildo na ten czas
    Nie lubie, guma wali.

• Viola Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, za duzo nie kombinuj tylko bzykaj sie codziennie. Ja w tym cyklu w ktorym zaszlismy bylam przekonana ze jest bezowulacyjny bo nigdy nie mialam tak nierownej tempki, ale ze jestem uparta to i tak bzykalusmy sie codziennie. Nie odpuszczaj dzisiaj, tym bardziej ze test dopiero dzisiaj wyszedl pozytywny.

kapturnica wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:25

Bursztyn, caffe, Bliska 77, BISCA, iwcia77, Mega, Sabina, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie lubie, guma wali.
    jesli na bazarze od Chinczyka kupujesz, to wali :P
    idz do sex szopu :) maja super wypasione, nie smierdzace i atestowane :)

Simba, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja chce wiedziec, czy moje dziecie sie juz usmiecha w brzuchu!

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/dong-onion-head-emoticon.gif

poczecie bylo w dzien punkcji.. i co ja z tego wiem? jak moge w programie wstawic albo 1 dzien osttniej miesiaczki albo date porodu?
    Masz
    http://www.obfocus.com/calculators/duedate.htm

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ze moze byc 3 dni po skoku- to czytalam, ale przed??? dziwne...
    odczucia takie mam tylko raz w miesiacu, wiec raczej sa dosc miarodajne, przynajniej moim subiektywnym zdaniem ;)
    Ale laska mozesz czuc bol przy pekajacym dopiero ;) Takze ten tego wracasz w nocy i wlazisz na chUopa ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale laska mozesz czuc bol przy pekajacym dopiero ;) Takze ten tego wracasz w nocy i wlazisz na chUopa ;)
    ok, ale jesli juz pekl (peknal ? ;) ) a jajko zyje w naszym wieku- przepraszam za ten nieprzyjemny wtret-ok 6 godz. tylko (oficjalnie od 12-24) a spermiaki musza sie kapacytowac przez 6 godz. to na podstawie tej prostej kalkulacji przy bzyknieciu sie o polnocy beda zdolne do zaplodnienia o 6 rano. Tak wiec moze byc grubo za pozno.
    No.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jesli na bazarze od Chinczyka kupujesz, to wali :P
    idz do sex szopu :) maja super wypasione, nie smierdzace i atestowane :)
    Mam z sex szopu, eks mi kupil. Moze dlatego taki mi kupil smierdzacy, ze wiedzial, ze kiedys bedzie moim eksem? ;)

Bursztyn, Reni, macduska, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ok, ale jesli juz pekl (peknal ? ;) ) a jajko zyje w naszym wieku- przepraszam za ten nieprzyjemny wtret-ok 6 godz. tylko (oficjalnie od 12-24) a spermiaki musza sie kapacytowac przez 6 godz. to na podstawie tej prostej kalkulacji przy bzyknieciu sie o polnocy beda zdolne do zaplodnienia o 6 rano. Tak wiec moze byc grubo za pozno.
    No.
    Moze ale nic nie musi ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mam z sex szopu, eks mi kupil. Moze dlatego taki mi kupil smierdzacy, ze wiedzial, ze kiedys bedzie moim eksem? ;)
    albo zeby gumowy fiut nie robil mu konkurencji... ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie interesuje mnie to co masz do powiedzenia na ten temat! Masz się zerżnąć jeszcze dzisiaj i koniec dyskusji!
    Bursztyn wrote:
    no tak, tylko ze ok polnocy to juz bedzie za pozno...jaja maja krotki termin przydatnosci (w naszym hmm...wieku )

Viola, Bursztyn, kapturnica, Pusurek, Simba, Iwone, BISCA, Mala79, inessa, iwcia77, paszczakin, Mega, Sabina, Niuta, samira, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie interesuje mnie to co masz do powiedzenia na ten temat! Masz się zerżnąć jeszcze dzisiaj i koniec dyskusji!
    dobrze, pszepani

kapturnica, Reni, inessa, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh a moglam warknąc jak Reni..
    Jednak wiadomo dlaczego jest psze pani ;)

Bursztyn, Reni, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5099 5100 5101 5102 5103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ