35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze ale on tak daleko
Bursztyn wrote:Reniek, nasz ksiondz Andzej zajety jest aktualnie dzieckiem swym aktualnym oraz plodzeniem kolejnego nastepcy w parafii, wiec lepiej z Natankiem pogadac, doktorat ma nawet -
uspokój się
ja nigdzie nie idęmacduska wrote:każdy zakonnik jest bratem ale nie kazdy brat zakonny jest księdzem
można być w zakonie bez święceń kapłańskich i wtedy jest się bratem,
brat po świeceniach jest księdzem zakonnym czyli ojcem
ojcowie pełnią różne funkcje administracyjne w zakonie np.kierują danym klasztorem to wtedy taki ojciec to gwardiankapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:o Jezu....
bardzo przepraszam z gory wszystkie kobiety
ale to wyglada strasznie
dojna krowobieta
jestem przerazona tym obrazkiem
Ale myslisz ze to glupio z taka walizka siasc w kawiarnianym ogrodku i sie odessac?W koncu sciaganie pokarmu nie powinno byc tematem tabu!
Reni, Elfik, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:o Jezu....
bardzo przepraszam z gory wszystkie kobiety
ale to wyglada strasznie
dojna krowobieta
jestem przerazona tym obrazkiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d45e49c33b1c.jpgBliska 77, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to nie jest dobry pomysł - przyzwyczai się do butli i oleje Twoje cycki...chyba, że masz stosunek obojętny do tego - to wtedy spoko - szybciej przejdziesz na butlę
kochałam ten laktator medeli, ręcznym nie wiedziałam o co chodzi...
dziewczyny, nieprawda, są butelk medeli anatomiczne, ciągnie się z nich cięzko jak z cyca...
małz karmił młodą w nocy od czasu do czasu
pomagało na:
wzrok
wygląd
inteligencję
cierpliwość do dziecia
miłość do małża - jak ja go rano kochałam, no słów brakmacduska, Bliska 77, Bozia3, Mala79, iwcia77, kapturnica, Mega, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
prasa
matki a macie aplikację PoopMD?
Program na podstawie zdjęcia analizuje kolor stolca i informuje, czy potrzebny jest kontakt z lekarzem
Jak dowodzą twórcy (naukowcy z Uniwerku w Baltimore) większość kolorów nie zwiastuje nic złego. Należy się martwić tylko wtedy gdy widzimy czerwony, czarny lub biały
Simba, macduska, Bliska 77, Mala79, iwcia77, kapturnica, Mega, Sabina, BISCA, samira lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:no ok, ten lepiej wygląda
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d45e49c33b1c.jpg
Ja nie jestem jakas pruderyjna i przy swoim mezu gole nogi, ale chyba "odciagac sie" przy nim nie bede...MuuuuuuuBursztyn, macduska, iwcia77, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Reniek, nasz ksiondz Andzej zajety jest aktualnie dzieckiem swym aktualnym oraz plodzeniem kolejnego nastepcy w parafii, wiec lepiej z Natankiem pogadac, doktorat ma nawet
tak?
a Ty czym jestes zajęta że zaniedbałas terapie Puchatka który następnie zajebał osiołka?Simba, Reni, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jak dowodzą twórcy (naukowcy z Uniwerku w Baltimore) większość kolorów nie zwiastuje nic złego. Należy się martwić tylko wtedy gdy widzimy czerwony, czarny lub biały
taa.....Reni, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:prasa
Program na podstawie zdjęcia analizuje kolor stolca i informuje, czy potrzebny jest kontakt z lekarzem
Jak dowodzą twórcy (naukowcy z Uniwerku w Baltimore) większość kolorów nie zwiastuje nic złego. Należy się martwić tylko wtedy gdy widzimy czerwony, czarny lub białyReni, Bursztyn, iwcia77, kapturnica, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jednak nadal dziwnie..
Ja nie jestem jakas pruderyjna i przy swoim mezu gole nogi, ale chyba "odciagac sie" przy nim nie bede...Muuuuuuu
Po tygodniu miałam dość (odciągania) i kupiłam elektryczną medelęSimba, iwcia77, kapturnica, Sabina, samira, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Simba mam Twoje uesgie
łane?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f02d8c607fa6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:30
Iwone, Bursztyn, macduska, Bozia3, inessa, iwcia77, kapturnica, Mega, Sabina, BISCA, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:prasa
Jak dowodzą twórcy (naukowcy z Uniwerku w Baltimore) większość kolorów nie zwiastuje nic złego. Należy się martwić tylko wtedy gdy widzimy czerwony, czarny lub białyReni, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:tak?
a Ty czym jestes zajęta że zaniedbałas terapie Puchatka który następnie zajebał osiołka?
terapia jest nieprzymusowa, perwa puchata nie przychodzila...nie mial nakazu sadowego nawet
a dlaczego? bo ma wiele (ovu)fanek ktore nie widzialy w jego homopedozoofilskim zachowaniu nieczego dziwnego....Reni, EwaT, Bozia3, inessa, iwcia77, kapturnica, Mega, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny