35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:o Jezu....
bardzo przepraszam z gory wszystkie kobiety
ale to wyglada strasznie
dojna krowobieta
jestem przerazona tym obrazkiemSimba, Bursztyn, Iwone, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzieki Iwone, a po czym poznajesz ze bedzie corcia?
jestem dopiero w 8 tygodniu.....
Iwone wrote:Viola gratuluję
Z tego co widzę, to będzie kolejna córciaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:45
Iwone, inessa, BISCA, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to smółka czy gówno?
bo tu chodzi im chyba o kupęktóre noworodek wydala wkrótce po urodzeniu. Smółka jest gęsta i lepka, ma ciemny kolor. Składa się z wód płodowych, mazi płodowej, złuszczonego nabłonka śluzówki przewodu pokarmowego, enzymów trawiennych, bilirubiny i biliwerdyny oraz cholesterolu.
iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:prasa
matki a macie aplikację PoopMD?
Program na podstawie zdjęcia analizuje kolor stolca i informuje, czy potrzebny jest kontakt z lekarzem
Jak dowodzą twórcy (naukowcy z Uniwerku w Baltimore) większość kolorów nie zwiastuje nic złego. Należy się martwić tylko wtedy gdy widzimy czerwony, czarny lub biały.......
-
laktator wersja turystyczna
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41297a52abfb.jpgSimba, Bliska 77, Bursztyn, Iwone, inessa, iwcia77, kapturnica, Mega, Niuta, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:gówienko
które noworodek wydala wkrótce po urodzeniu. Smółka jest gęsta i lepka, ma ciemny kolor. Składa się z wód płodowych, mazi płodowej, złuszczonego nabłonka śluzówki przewodu pokarmowego, enzymów trawiennych, bilirubiny i biliwerdyny oraz cholesterolu.
Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:ja też przepraszam dokładnie mam takie skojarzenia i jakoś bardzo mnie to rozśmieszyło
najważniejsze żeby było co odciągać
Bliska 77, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To nawet dobrze - w pierwszych tygodniach zycia przeciez trzeba dziecku pokazywac czarne, biale i czerwone
skanowania i analiza chromatyczna gowna...
swiat sie konczyReni, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ja wiem co to jest smółka
smółka to smółka a gówno to gówno
Iwone wrote:gówienkoktóre noworodek wydala wkrótce po urodzeniu. Smółka jest gęsta i lepka, ma ciemny kolor. Składa się z wód płodowych, mazi płodowej, złuszczonego nabłonka śluzówki przewodu pokarmowego, enzymów trawiennych, bilirubiny i biliwerdyny oraz cholesterolu.
Simba, Bliska 77, Iwone, iwcia77, kapturnica, paszczakin, Mega, samira, BISCA lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:co za różnica jak się nazywa i wygląda kobieta, która chce czy musi odciągać pokarm za pomocą laktatora
najważniejsze żeby było co odciągać
Iwone lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ja wiem co to jest smółka
smółka to smółka a gówno to gównoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:43
Reni, EwaT, inessa, iwcia77, kapturnica, Sabina, samira, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone proszę udać się na filetową stronę..
na różowej nie używamy zdrobnień
Iwone wrote:Reni u noworodka nie ma gówna, tylko jest gówienko, kupeczka, ew smółkaBliska 77, Iwone, Bozia3, iwcia77, Bursztyn, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość