35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Na mieście widziałam kilka znanych osób, ale powiem Wam kto mnie zaskoczył najbardziej. Grażyna Torbicka. Piękna kobieta. Spotkałam ją w spożywczaku. Wyglądała jak wiosenka, taki wiosenny wiaterek. No piękna po prostu. I nie odpacykowana, delikatna, subtelna.
caffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:juz nie jestem ciekawa, az sie boje co napiszesz dalej , wole chyba juz nie wnikac
Wiesz, jak się pewne rzeczy widzi od zaplecza, to już cały koloryt mija. Mam na myśli tych pseudo artystów, bo Ci prawdziwi mają klasę w każdej sytuacji. I tych sie ceni.
Bursztyn, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Lepiej żyj w świecie ekscytacji
Wiesz, jak się pewne rzeczy widzi od zaplecza, to już cały koloryt mija. Mam na myśli tych pseudo artystów, bo Ci prawdziwi mają klasę w każdej sytuacji. I tych sie ceni.
okazalo sie ze to kwestia przyzwyczajenia
caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:
http://www.eobuwie.com.pl/botki-baldowski-572.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting
http://www.eobuwie.com.pl/botki-r-polanski-716-czarny-lico.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargetingcaffe, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:wiesz to nie jest dokladnie ekscytacja ino ciekawosc , bo jak juz pisalam to ja z partyzanta w paryzu wpadlam na Kota i sie tak zdziwilam ze zabraklo mi slow, wiec zastanawialam sie jak to jest jak na codzien wpada sie na celebrytow badz zyje obok nich
okazalo sie ze to kwestia przyzwyczajenia
Tak, masz rację, to już kwestia przyzwyczajenia. Po prostu lukasz na osobę, przypominasz sobie jak wygląda w tv lub gazetach i jesteś zaskoczona bądź nieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Też są wygodne
ale kupiłam i jak przysłali dopiero przeczytałam ile cm ma obcas
No niski nie jest, ale da sie chodzić nooo
a w pracy chyba wiekoszc czasu i tak siedzisz
caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:bo to zalezy od tego jak sa wyprofilowane
a w pracy chyba wiekoszc czasu i tak siedzisziwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Wiem, wiem, że ciekawość, źle się wyraziłam
Tak, masz rację, to już kwestia przyzwyczajenia. Po prostu lukasz na osobę, przypominasz sobie jak wygląda w tv lub gazetach i jesteś zaskoczona bądź niegdybym miala 16 lat to bym sie spuszczala ale ze ma 37 to juz tylko ciekawa jestem
caffe, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość