35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:tutaj nasze gusta sie rozchodza w przeciwne strony
Zebrowski
Ale Malaszynski tez ciacho, z tym, ze lysieje. Jak i Bobrowski.
caffe, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Lepiej żyj w świecie ekscytacji
Wiesz, jak się pewne rzeczy widzi od zaplecza, to już cały koloryt mija. Mam na myśli tych pseudo artystów, bo Ci prawdziwi mają klasę w każdej sytuacji. I tych sie ceni.
caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:ewentualnie nosilabym je do lozka.
pochodzilabys w nich do lozka, to moze wycwiczylabys sie na tyle ze i po zakupy moglabys smigac
ty lepiej zostaw Chodak.<---- co za gra slowi bierz sie za cwiczenie szpil
chlop sie ucieszyPusurek, malgos741, iwcia77, caffe, macduska, Bliska 77, Mega, kapturnica, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mam takie kozaczki
http://www.agito.pl/ecco-kozaki-nephi-czarne-383300-5150-918956.html
I wyzej wała nie podskocze, na wyzszym i cienszym obcasie ostry dyzur gwarantowany.elegancja francja..no ale jakies szpilki- kurewniki do igraszek striptisowych chyba posiadasz na stanie????
malgos741, caffe, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tylko by staly w szafie, ewentualnie nosilabym je do lozka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 22:15
macduska, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zebrowski, miodzio. I pieknie sie bedzie starzal. Za to zona - porazka.Skrzyzowanie Anji Rubik z Chodakowska.Pusurek wrote:Ale Malaszynski tez ciacho, z tym, ze lysieje. Jak i Bobrowski.
macduska, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Zebrowski, miodzio. I pieknie sie bedzie starzal. Za to zona - porazka. Skrzyzowanie Anji Rubik z Chodakowska.
Ale Malaszynski tez ciacho, z tym, ze lysieje. Jak i Bobrowski.
no to co że łysiejePusurek, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no i co placzesz
elegancja francja..no ale jakies szpilki- kurewniki do igraszek striptisowych chyba posiadasz na stanie????
Pusurek, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Twój chuop przeczyta i Ci kupi
U nas to nie ma sie gdzie w takich butach wypuscic, a na wakacyjny lans w Polsce to za malo treningu mam w ciagu roku.
A chlop to kocha obcasy, oj kocha... Dla niego te kozaczki przeca.caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja z butow to raczej tak:
http://babskibytom.pl/ecco-baleriny/
Te sobie kupilam w wakacje. Jeno niebieskie z pomaranczowa podeszwa.Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja jak poszłam na salsę w płaskich butach, to na drugi dzień na kolanach z łózka wstawałam. To był pierwszy i ostatni raz. Potem hulałam na szpilkach
Albo w ogole juz nie masz. Szpilki je zjadly.
caffe lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja pierdykam, nie moge patrzec na te wasze szpilki... zazdrosc mnie zzera. Ide sobie poplakac w kaciku, a potem umyc szlauchem gumiaki.
caffe, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurewniki, jak mowi Iwka, kupilby z przyjemnoscia. I do wyra, i po zakupy.
U nas to nie ma sie gdzie w takich butach wypuscic, a na wakacyjny lans w Polsce to za malo treningu mam w ciagu roku.
A chlop to kocha obcasy, oj kocha... Dla niego te kozaczki przeca.
no, jesli nie ty Pusur, to kto?Pusurek, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No zeby mi sie taka lysa pala swiecila w lozku?
szczerze mówiąc nie bardzo sobie moge mojego męża wyobrazić z włosami
iwcia77, Pusurek, caffe, Elfik, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:uwazam, ze Ecco to genialna firma, mam buty cos w rodzaju sportowych, kupione 10 lat temu, nadal w swietnej formie
Ja mam takie sandaly na lato
http://1but.pl/ecco-coast_sagres-06784302152-14828
przerabiam juz 2 identyczna pare, moge w nich chodzic non stop. bo genialnie wygladaja i na plaze, i na wieczor w knajpce.
Niestety, juz ich nie robia.Bursztyn, iwcia77, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość