35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Kurwa ja nie umiem w takich chodzic, moj zrujnowany kregoslup chyba by mi sie rozlecial, ale fakt, u mnie w pracy laski w takich pomykaja i twierdza ze samochod sie super prowadzi, dla mnie niewyobrazalne....
ale w samochodzie obcasy się niszcza bardzoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Kurwa ja nie umiem w takich chodzic, moj zrujnowany kregoslup chyba by mi sie rozlecial, ale fakt, u mnie w pracy laski w takich pomykaja i twierdza ze samochod sie super prowadzi, dla mnie niewyobrazalne....
iwcia77, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Sie zgadzamy zatem bardzo!
Ja mam takie sandaly na lato
http://1but.pl/ecco-coast_sagres-06784302152-14828
przerabiam juz 2 identyczna pare, moge w nich chodzic non stop. bo genialnie wygladaja i na plaze, i na wieczor w knajpce.
Niestety, juz ich nie robia.
8 lat, nadal niezniszczalnecaffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Butki swietne, zdecydowanie w moim stylu
Bursztyn, iwcia77, macduska, caffe, Bliska 77, Elfik, kapturnica, Mega, BISCA, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to ja mam bardzo podobne tylko z Merrell, maja jeszcze pasek z tylu
8 lat, nadal niezniszczalne
tak zwane antygwałty
równiez posiadam takowe, generalnie z letnich butów to mam tylko takie właśnie sandały i drugie czteroletnie na obcasie (Tamaris oczywiście)
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:Kurwa ja nie umiem w takich chodzic, moj zrujnowany kregoslup chyba by mi sie rozlecial, ale fakt, u mnie w pracy laski w takich pomykaja i twierdza ze samochod sie super prowadzi, dla mnie niewyobrazalne....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny