35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
masz plusika
jeszcze jakbyś mogła po lekcjach przekazać mi co koleżanki szepczo po kontachkapturnica wrote:Pani ma zawsze racje!!!I sie jej trzeba sluchac!!!!
Ps..dostane medala za podlizywanie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:09
Mega, Bozia3, moremi, dorbie, Bursztyn, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
np ANdżej dodaje maryśki do kadzidła stąd te mądrości życiowe
EwaT wrote:tym bardziej
jedz jakieś antyutleniacze, ratuj urode zamiast sie pogrążać
zrób sobie koktail z kiwi i pomarańczy i dodaj kurkumy
wykonać!Sabina, Mega, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:tym bardziej
jedz jakieś antyutleniacze, ratuj urode zamiast sie pogrążać
zrób sobie koktail z kiwi i pomarańczy i dodaj kurkumy
wykonać!Sabina, Mega, moremi, Simba, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:np ANdżej dodaje maryśki do kadzidła stąd te mądrości życiowe
zonk
nigdy nie paliłem nie pale i nie bede palił niczego
nie chcem śmierdzieć i mieć rzółtych zembów i zmarchów na czole
A.Mega, Sabina, moremi, Bursztyn, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
ale to się dodaje do kadzidła
wiesz jak hosanna idzie?
widziałeś kiedyś falę w kościele?
EwaT wrote:zonk
nigdy nie paliłem nie pale i nie bede palił niczego
nie chcem śmierdzieć i mieć rzółtych zembów i zmarchów na czole
A.Mega, moremi, Simba, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia, Kajtek jest slodziutki, ale wez go na tej poduszce uloz inaczej i cyknij focie jeszcze raz! Za kazdym razem jak patrze to widze Pippi!
rudy Afric Simone
Pusurek, moremi, Simba, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Chyba mam kolejny skok hormonów bo znowu kocham cały świat.
Dzien dobry chyba nie powiedziałam?
to powiedz mi ktore to tak dzialaja, bo ja na bank mam ich niedobor..
wczoraj jechalam do domu pociagiem z kobieta, ktora wgralaby mistrzostwa swiata w zachwycaniu sie.. pan pokazywal jej jakies swoje pracowe osiagniecia na kartkach, a ona wydawala takie dzwieki, ze orgazm to maly pikus.. i to co pan napisal bylo genialne i pan sam byl genialny i tak kurwa 15 minut, droge cala.. myslelam, ze wstane i wyrwe im te kartki, zwine i w ta jeczaco - zachwycona gebe jej wepchneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:29
Bozia3, Reni, moremi, Simba, Bursztyn, Sabina, Mega, Elfik, iwcia77, kkisia, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:no masz
z tym starszym to mozna by niezle pojechać...
sorry wiem że mama nie lubi słyszeć takich rzeczy
az sie boje o wlasnych syneczków - jakies stare baby moga mi ich zagarnac...EwaT, Reni, moremi, Simba, Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:to powiedz mi ktore to tak dzialaja, bo ja na bank mam ich niedobor..
wczoraj jechalam do domu pociagiem z kobieta, ktora wglalaby mistrzostwa swiata w zachwycaniu sie.. pan pokazywal jej jakies swoje pracowe osiagniecia na kartkach, a ona wydawala takie dzwieki, ze orgazm to maly pikus.. i to co pan napisal bylo genialne i pan sam byl genialny i tak kurwa 15 minut, droge cala.. myslelam, ze wstane i wyrwe im te kartki, zwine i w ta jeczaco - zachwycona gebe jej wepchnemoremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek podeślij mi tą swoja panią do sprzątania
Jakoś mnie ostatnio leń ogarnął i nie chce mi się sprzątać, tym bardziej, że czeka mnie mały remoncik w domku. Na samą myśl o wymianie okien i malowaniu, dostaję dreszczyMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A co tak wczesnie? Ja ide za tydzien, a pewnie na to samo szczepimy.
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość