35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:sodoma i gomora !! i to ksiondz !!!
az sie boje o wlasnych syneczków - jakies stare baby moga mi ich zagarnac...Bozia3, Reni, moremi, Sabina, kapturnica, iwcia77, macduska, kkisia, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
no widzisz.. niestety ksiendzowie tak mająBozia3 wrote:sodoma i gomora !! i to ksiondz !!!
az sie boje o wlasnych syneczków - jakies stare baby moga mi ich zagarnac...Bozia3, EwaT, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kiwi i pomarancza uczulaja. Ja mac karmiaca przeca, za wczesnie na cytrusy. Musze zostac przy czekoladzie!
hej, a to nie ty mowilas, ze czekolady przy karmieniu nie wolno?
Pusurek, moremi, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:masz tu pusur polski plan - ja ide pierwsza kolumna
http://www.szczepienia.pl/Kalendarz_szczepien/default.aspx
Czyli wyglada na to, ze mam szczepionki z grupy na 5.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:26
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja zzarlam w ubieglym tygodniu i mlodego wysypalo - chyba po tym....
Bozia3, moremi, paszczakin, EwaT, Simba, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mam to samo (DTP-IPV-Hib + pneumokoki + rota ), tylko ze w 3 miesiacu zycia. I nie mam wzw b.
Czyli wyglada na to, ze mam szczepionki z grupy na 5.Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tylko, ze Ty masz darmoche, a my bulimy za rota, pneumo i meningo....
Ale jakie ja podatki place ( przypomnialo mi sie wlasnie)!!! Skandal!!!Bozia3, Reni, moremi, Sabina, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:skąd tyle jadu w narodzie....
no ja wlasnie nie wiem bozia.. wczesniej tlumaczylam to frustracja staraczki.. potem ladowaniem w siebie hormonow.. ale teraz w 2 trymestrze mialam byc polyanna! no ale kurwa, nie!Iwone, Bozia3, Reni, moremi, Sabina, Simba, Mega, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to powiedz mi ktore to tak dzialaja, bo ja na bank mam ich niedobor..
wczoraj jechalam do domu pociagiem z kobieta, ktora wgralaby mistrzostwa swiata w zachwycaniu sie.. pan pokazywal jej jakies swoje pracowe osiagniecia na kartkach, a ona wydawala takie dzwieki, ze orgazm to maly pikus.. i to co pan napisal bylo genialne i pan sam byl genialny i tak kurwa 15 minut, droge cala.. myslelam, ze wstane i wyrwe im te kartki, zwine i w ta jeczaco - zachwycona gebe jej wepchnemoremi, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Melduje prosze Pani pobieranie zrobione i jjutro wynik.
Iwone, Pusurek, paszczakin, Bozia3, Reni, moremi, Sabina, Simba, Mega, iwcia77, macduska, kkisia, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwone wrote:Pusurek podeślij mi tą swoja panią do sprzątania
Jakoś mnie ostatnio leń ogarnął i nie chce mi się sprzątać, tym bardziej, że czeka mnie mały remoncik w domku. Na samą myśl o wymianie okien i malowaniu, dostaję dreszczy
Dostaniesz pale za zdrobnieniamalgos741, Pusurek, Bozia3, Bursztyn, Reni, moremi, Sabina, Iwone, iwcia77, macduska, kkisia, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Afric Simone! Bozia podbilas moje serce!
https://www.youtube.com/watch?v=HfGehxeh8pEmoremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Afric Simone! Bozia podbilas moje serce!
no to teraz dobilas Simba moja wyobraznie.. widze Cie cala taka szczesliwa tanczaca i spiewajac Ramaya, czy jak to sie tam pisze..
o faken..
Bozia3, Reni, moremi, Simba, Mega, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No juz juz za chwile odstawisz prog i tez będziesz kochać cały świat
ja biore juz tylko 1 tablete i to na noc.. chyba nalezy sie pogodzic z tym, ze mam po prostu parszywy charakter..moremi, Sabina, Simba, Mega, iwcia77, kkisia, Parka, BISCA lubią tę wiadomość