35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dla mnie starszy ma kurwiki w oczach
niezłe ciachodobrze, że ściął włosy.. lubi starsze?
Iwone wrote:tu macie jeszcze kilka zdjęć. Starszy jak miał długie włosy
Iwone, Bozia3, Simba, Sabina, moremi, Mega, kapturnica, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ivone żebym ja była 20 lata mlodsza, kawał przystojnego faceta, Twój starszyc to hoho, a młody też się ładnie zapowiada
gratuluję takich synków
DziękiSabina, dorbie, EwaT, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Spadam
ale będę was podglądać w przerwach
Sabina, dorbie, moremi, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Chyba mam kolejny skok hormonów bo znowu kocham cały świat.
Dzien dobry chyba nie powiedziałam?Iwone, dorbie, Sabina, Reni, moremi, Pusurek, Mega, kapturnica, paszczakin, Bozia3, Bursztyn, inessa, gosia7122, Elfik, iwcia77, macduska, caffe, kkisia, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:dyrektorka twierdziła że jestem pomalowana i kazała mi zmyć makijaż, nie wierzyła że to moja naturalna oprawa oczu i poszła ze mną do kibelka i chusteczką zmoczoną tarła mi brwi i rzęsy
Iwone, Sabina, moremi, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:stawiałaś karty? czy lałaś wosk? ale to chyba dopiero w Andrzejki
Ma mi kupic teraz olej lniany, musze sie zaopatrzyć w infolic i działam dalej, w styczniu drożność i stymulacja, no!Sabina, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Witam
Podpisuje listę...
A prochy to rozdajecie jak mnie nie ma...
Świnie nie koleżanki...
moremi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:nie żebym się przechwalała czy coś, ale wiem że mam przystojnych synów
Dzięki
z tym starszym to mozna by niezle pojechać...
sorry wiem że mama nie lubi słyszeć takich rzeczyIwone, moremi, Reni, Sabina, kapturnica, Mega, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość