35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie, ale mnie wkurwia ta temka! Laski maja takie piękne wykresy, wszystko jak od linijki a u mnie góra dół, góra dół! No! Ale dziękuje za postawienie do pionu, aż sie wystraszyłam, chociaż to mogłoby zabawnie wyglądać: dwie bijące sie mrówkimoremi wrote:Wpierdol chcesz? 6 dpo, a Ty już płaczesz? Czego Ty chcesz? Zagnieżdżenia 1 dpo? Aż się prosisz :p
Iwone, malgos741, Sabina, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Skórzane wdzianko i pejcz. Oł je.
i czapka z daszkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:01
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Spadam
ale będę was podglądać w przerwach 
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
sorki, nie zauważyłam. W ramach przeprosin wstawiam zdjęcie moich dzieci które były wtedy mniej więcej w wieku dzieci BoziReni wrote:jakie cichaczem? przecież mówiłam, że oddalam się szybkim krokiem w kierunku sypialni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:40
caffe, Bozia3, kapturnica, Sabina, paszczakin, Simba, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tak w temacie pozytywnego myślenia - to się nie zgadzam z Ewką - dla mnie to działa - oczywiście nie na zasadzie przygłupiastych afirmacji : "Jestem coraz młodsza i młodsza"
- ale w miarę realistyczne afirmowanie dobrych rzeczy w życiu działa...tak rzuciłam palenie np. i wiele wiele innych historii w moim życiu ma na to potwierdzenie...
Simba, moremi, Mega, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość