35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a która ma odwagę myśleć niepozytywnie???
a Małgoś byłaś na tej becie? może masz gorączkę i będziesz chora
Parka wrote:Małgos! Ale tempka!
Dziewczyny włączamy od rana pozytywne myślenie, ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 09:00
iwcia77, Sabina, kkisia, Bozia3, Parka, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
a nie w wedżajnie????
p.s. bobry są pod ochronąpaszczakin wrote:Sabina, dokladam sie do batoga- zostaw ta temperature, pewnie jeszczce w bobrze ja mierzysz? Tera sie tam nie grzebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 09:00
iwcia77, Sabina, kapturnica, Bozia3, Mega, Parka, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a która ma odwagę myśleć niepozytywnie???
a Małgoś byłaś na tej becie? może masz gorączkę i będziesz chora
Dziś pójdę, ale na pewno żadne chorubsko mnie nie bierze bo dobrze się czujęiwcia77, Sabina, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
widzę takiego bobra jak leży na brzegu rzeki łapkami do góry
zębulce wywalone a z dupy wystaje mu taki koński termometr
weź sie!paszczakin wrote:jeeeeezu, no we wnetrzu bobrapaszczakin, malgos741, iwcia77, kkisia, kapturnica, Sabina, Mega, Parka, moremi, Iwone, Bursztyn, gosia7122, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja się wcale Sabinie nie dziwię - ja na jej etapie też mierzyłam i to po kilka razy dziennie plus testy...to było silniejsze ode mnie...stres miałabym dużo większy, gdybym tego nie robiła...natomiast Sabcia - tempka jest ok bardzo - do linii kontrolnej jej daleko i ona teraz cały czas będzie się już tak wahać...
Sabina, malgos741, Mega, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Miałyśmy już ciążę z pustego, płaskiego jaja, bezowulacyjne, in vitro, bliźniacze - teraz może dojdzie ciąża z negatywnych testów - były już takie przypadki na innych wątkach - Małgoś trzymam kciuki za betę..
kapturnica, malgos741, Sabina, Mega, Parka, moremi, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:doberek
nie ma co za bardzo sie nakręcać bo pózniej rozczarowanie bardziej boli
takie jest moje zdanie
wiec dziewczyny wyluzujcieSabina, Parka, moremi, caffe, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja się wcale Sabinie nie dziwię - ja na jej etapie też mierzyłam i to po kilka razy dziennie plus testy...to było silniejsze ode mnie...stres miałabym dużo większy, gdybym tego nie robiła...natomiast Sabcia - tempka jest ok bardzo - do linii kontrolnej jej daleko i ona teraz cały czas będzie się już tak wahać...
Boże, Boziu dzięki Ci
Ja naprawdę nie sądziłam, że jak zobaczyme pozytywny test, to zacznę się tak strasznie stresowac. Masakramalgos741, Bozia3, Mega, Parka, caffe, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jedyna, która mnie rozumie
Boże, Boziu dzięki Ci
Ja naprawdę nie sądziłam, że jak zobaczyme pozytywny test, to zacznę się tak strasznie stresowac. Masakrapotem już dociera, że wszystko ok i z górki...
malgos741, Sabina, Mega, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:doberek
nie ma co za bardzo sie nakręcać bo pózniej rozczarowanie bardziej boli
takie jest moje zdanie
wiec dziewczyny wyluzujcieReni, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Reni, Bozia3, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
daję słowo - że mam przeczucie - że jak będziesz kiedyś rodzić to kupa murowana - bo widzę wielki wewnętrzny strach przed tym i natura się postara, żebyś to przeżyła i zaakceptowała - potem już będzie dużo spokojniejsze życie...
malgos741, kapturnica, Sabina, Reni, Mega, Parka, moremi, caffe, Simba, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:daję słowo - że mam przeczucie - że jak będziesz kiedyś rodzić to kupa murowana - bo widzę wielki wewnętrzny strach przed tym i natura się postara, żebyś to przeżyła i zaakceptowała - potem już będzie dużo spokojniejsze życie...
Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny