35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Tak - u mnie też 12 lat..I starszy się czuje odepchnięty teraz - chyba jest zazdrosny - trochę się nie dziwię - bo faktycznie prawie cała uwaga skupia się na małym...może to minie...
iwcia77, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:i tak już zostanie. Moi są sześć lat starsi i teraz to już obaj ze sobą rywalizują, obaj są o siebie zazdrośni, choć ja staram się żadnego nie wyróżniać, ale wskoczyli by za sobą do ognia
Mam teraz 3 chłopów w domu i ja jedna biedna z nimi...
Ty masz podobnie....
Iwone, iwcia77, moremi, Sabina, Simba, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Starszy ma gorzej według mnie - bo jego ojciec nie jest z nim. Młody ma pełną rodzinę - a starszy na doczepkę trochę...jakoś trzeba to ogarnąć i nie zaniedbywać niczego...trudne zadanie ...
Mam teraz 3 chłopów w domu i ja jedna biedna z nimi...
Ty masz podobnie....
Problemy mojego syna z depresją też są tym spowodowane. W dodatku on nigdy nie miał kontaktu ze swoim biologicznym ojcem. -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Druga!
Nie bry, tempka mi spadła i właśnie zrobiłam że strach w majtkikapturnica, Sabina, Parka, malgos741, iwcia77, EwaT, Bozia3, Mega, peppapig, Iwone, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bryy paniom to ja kolejna..
Oficjalnie juz czujeM se ,ze pekneło cosik wcieraj bo bolalo zajebiscie....I tempka zaszalała
Wreszcie mam pierwsza prawdziwa szanse sprobowac zajsc w ciONzeTeraz szlaban na sex staremu zakladam(pewnie sie ucieszy
)
Sabb wyprdol ten termometr !!ale juz!!!! Po chuj sie stresujesz kobieto!! To bardziej szkodzi niz Ci sie wydaje....Sabina, moremi, Parka, kkisia, malgos741, iwcia77, Simba, Mega, peppapig, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mówiłam, żeby odstawić termometr. To niczemu nie służy, a wahania temperatury będziesz miała. Bierz pod uwagę, że jesteś przeziębiona i osłabiona. Będę lać w dupę i Pani się poskarżę.
Bisca Tobie też
Wiesz jak to nie mnie dotyczyłło, to sama tak radziłam, a teraz głupiejeParka, malgos741, iwcia77, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bryy paniom to ja kolejna..
Oficjalnie juz czujeM se ,ze pekneło cosik wcieraj bo bolalo zajebiscie....I tempka zaszalała
Wreszcie mam pierwsza prawdziwa szanse sprobowac zajsc w ciONzeTeraz szlaban na sex staremu zakladam(pewnie sie ucieszy
)
Sabb wyprdol ten termometr !!ale juz!!!! Po chuj sie stresujesz kobieto!! To bardziej szkodzi niz Ci sie wydaje....
Kurwa myślsz że to takie proste? Sama zawsze radziłam, żeby nie mietzyc tempki, a teraz co sama robię?
Głupie, ale wydaje mi się że w ten sposób mam jakąś kontrolękapturnica, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To trzymie kciuki już na maksa!
Kurwa myślsz że to takie proste? Sama zawsze radziłam, żeby nie mietzyc tempki, a teraz co sama robię?
Głupie, ale wydaje mi się że w ten sposób mam jakąś kontrolękapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77, Iwone, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Bryy paniom to ja kolejna..
)
Sabb wyprdol ten termometr !!ale juz!!!! Po chuj sie stresujesz kobieto!! To bardziej szkodzi niz Ci sie wydaje....Parka, kapturnica, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry
Sabina laski dobrze mowianie stresuj sie niepotrzebnie
Wstaje zaraz z wyrka i spadam pod prysznic i na 10:30 rozmowa o prace , poprosze o kciuki
I kurwa znowu sie wczoraj naczytalam ( cholerny dr googel ) i jakos tak mi dzis zleze przyjdzie nam dlugo poczekac
Sabina, moremi, malgos741, kapturnica, iwcia77, Mega, Iwone, caffe, inessa, peppapig, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry
Sabina laski dobrze mowianie stresuj sie niepotrzebnie
Wstaje zaraz z wyrka i spadam pod prysznic i na 10:30 rozmowa o prace , poprosze o kciuki
I kurwa znowu sie wczoraj naczytalam ( cholerny dr googel ) i jakos tak mi dzis zleze przyjdzie nam dlugo poczekac
Za narzekanie wnioskuję do Pani o bana dla Cię
Jakie długo kobito?kkisia, kapturnica, iwcia77, Mega, caffe, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny