35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry dziewczynki
Sabcia nie mierz już tempki i się nie nakręcaj, kiedy robisz bętę?
Kisia nie ma sensu czytać co ma być i tak będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 08:23
kapturnica, kkisia, moremi, Sabina, iwcia77, Bozia3, Simba, Mega, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Bry dziewczynki
Sabcia nie mierz już tempki i się nie nakręcaj, kiedy robisz bętę?
Kisia nie ma sensu czytać co ma być i tak będzie.malgos741, kkisia, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A Ty kiedy robisz bete??Masz tempke ,ze fiu fiu
moremi, Sabina, kapturnica, iwcia77, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Pusurek wrote:Fajny jest. Ja czekam na Lwow od Bozi, Lwowianki przeca. Na allegro maja fajne Belgie, ale to do Paszczaka sie usmiechnij.
obiecalam juz, zamowienia mam od 4 osob.. ale tak jak mowilam- do centruma sie musze wybrac, wiec chwile mi to zajmie..iwcia77, Iwone, Pusurek lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:obiecalam juz, zamowienia mam od 4 osob.. ale tak jak mowilam- do centruma sie musze wybrac, wiec chwile mi to zajmie..
iwcia77, Iwone, Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Kogoś brakuje. Ja mam 5 osób: Pusurek, Iwcia, Reni, Bisca, Iwone.
Bisca sie nie zapisala, mam Pusura, Iwone, Iwcie i Reni..
Bisca, tez chcesz gofra belgijskiego? jak tak to pw z adresem, mowilam juz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 08:58
iwcia77, moremi, Iwone, Pusurek lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jakie chyba. Rób kobieto i nie żyj w stresie.
Ps. My też czekamyParka, iwcia77, Reni, kkisia, Sabina, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sabcia- mi by do glowy nie przyszlo mierzyc tempki po pozytywnym tescie ciazowym
...tak sie boisz, ze ci na banke idzie
Malgos- lec na ta bete , bo my tu czekamy na wyniki ( pozytywne ofkors)malgos741, kapturnica, kkisia, Sabina, Parka, moremi, Iwone, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ja chyba jutro
Już miałam dopisać, o ile jesZcze będzie po co, apel gryzla się w językiwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
znowu magnesy? ANdżej właśnie skoczył z dzwonnicy!
p.s. chciałam dodać odnośnie wczorajszej dyskusji, która mnie ominęła. Nie wszystkie są czajna! i stanowczo protestuję.
Mam 2 które były wykonane własnoręcznie przez murzyńskich dziaduszków dlatego nie są takie idealne i jeden upleciony gdzieś wysoko w górach przez latynoskie łapki. No!
p.s.2 nie zgadzam się na publikacje zdjęć po cichaczu po 23! co to jakieś akty!?kapturnica, iwcia77, paszczakin, kkisia, EwaT, Bozia3, Simba, Mega, Parka, moremi, Iwone, Pusurek, Bursztyn, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mam niemala satysfakcje, ze dzien zaczelam tematem magnesowym..
Dzien dobry zatem
Sabina, dokladam sie do batoga- zostaw ta temperature, pewnie jeszczce w bobrze ja mierzysz? Tera sie tam nie grzebie!kapturnica, iwcia77, Reni, Sabina, kkisia, Mega, Parka, moremi, Iwone, Pusurek, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość