35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:i jeszcze na forum nikogo nie ma ...
http://www.iv.pl/images/09049327561106274169.jpgmacduska lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:bo się kurwa z niczym nie wyrabiam
mam bałagan i własne dzici mnie wkurwiająSabina, iwcia77, macduska, kkisia, moremi, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ciekawostka z fb
http://tegoniewiesz.pl/ciekawostka/3925/niezwykle-wlasciwosci-testu-ciazowego/01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Prawda taka ,ze kazdy okres zycia niesie swoje wady i zalety,..Ja tam z perspektywy 16lat z jednym chUopem wiem ,ze teraz po 40tce moze znacznie dluzej i czesciej niz mialo to miejsce jak byl po 30tce..Czym to idzie??Nie mam pojecia ale chetny jest zawsze
I nieprawda. On jest długodystansowcemmalgos741, kkisia, Pusurek, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Nie zaglądałam cały dzień, rzeczywistość mnie pochłonęła. Są jakieś akcje z brzuszkiem i spokojny sen jest przerywany nagle wrzaskiem i przykurczaniem nóżek. Wczoraj kupiłam herbatkę koperkową po pierwszym tyg. Może pomoże.
Coś się działo? Bo tylko zajrzałam na poprzednią stronę.
macduska, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Iwone wrote:Simba też jestem tego zdania że wiek nie ma znaczenia. Nie tyle wygląd a charakter ma znaczenie. Ja wychodzę z założenia, że człowiek z ładnej miski się nie naje
Reni, kapturnica, moremi, EwaT, Bozia3, Iwone, Mega, Simba, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie załamuj mnie. Jak mój teraz może po kilka razy dziennie i muszę się kijem opedzać, to po 40tce będzie jeszcze częściej???
I nieprawda. On jest długodystansowcemSabina, moremi, kkisia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dobry wieczór
Nie zaglądałam cały dzień, rzeczywistość mnie pochłonęła. Są jakieś akcje z brzuszkiem i spokojny sen jest przerywany nagle wrzaskiem i przykurczaniem nóżek. Wczoraj kupiłam herbatkę koperkową po pierwszym tyg. Może pomoże.
Coś się działo? Bo tylko zajrzałam na poprzednią stronę.
Elfik wrócił, dziecko sprzedał tesciowej i przeżywa wolny wieczór w nowych obcisłych dżinsach
Kapta nie daje już mężowi, jada za to do kina
połowa bab ma młodszych facetów
małgoś poszła na betę - wynik jutro
moremi wcieliła się w rolę gestapowca w pasistej piżamie
Sabinie tempka spadła o 0,01 stopnia i sra żarem
Ewa chciała skakać z wieży kościelnej z powodu nadmiaru rozmów o magnesach
więcej nie pamiętam za co serdecznie żałuję...
inessa, kapturnica, Bursztyn, Sabina, moremi, kkisia, ania.g, Pusurek, Bozia3, paszczakin, Elfik, Simba, Mega, gosia7122, caffe, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:eeee....
naprawdę
i mam strasznego doła z tego powodu
szczególnie za ten wkurw, bałagan by jakoś przeszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:40
moremi, malgos741, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dobry wieczór
Coś się działo?.
a jeszcze Reni ma zaszczepić psa a Bozia Kajtka
i rozgorzała enta dyskusja o szczepieniachmoremi, malgos741, Bursztyn, kkisia, ania.g, Pusurek, Bozia3, Elfik, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Kkisia, tak się zastanawiam czy mój mąż nie popełnił bigamii.
Wypisz wymaluj - taki sam numer wykręcił u nas wjkuchni.
Jeszcze nie maz , wiec kto wie
Siedzi teraz w tej kuchni i walczy , tz tnie deche , zobaczymy co z tego bedziemacduska, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No zatarcie Ci grozi na bank
w temacie wieku i mocy to mój z dziesięć lat temu to zachowywał się tak jak ten mąż od boziowego księdza - zero sexu zero namiętnosci
zastanawiałam się nad rozwodem serio
a teraz to jest zwarty i gotowy na zawołanie ( no chyba ze jest mecz)
ma 43 lata 5 lat więcej niż jaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:45
moremi, Sabina, kapturnica, malgos741, kkisia, Pusurek, Bozia3, Mega, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Tylko 7 do 14 fl
Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ja też mam młodszego m€żą o trzy latka
Sabina, kkisia, macduska, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
macduska wrote:no co "eeee"
naprawdę
i mam strasznego doła z tego powodu
szczególnie za ten wkurw, bałagan by jakoś przeszedł
niepokojacym byloby, gdybys sie nie wkurwiala
a potem, jak ktos wyrznie wlasna rodzine w pien- sasiedzi mowie- to byl taki poczciwy, spokojny czlowiek, nigdy sie nawet nnie zdenerwowal...Sabina, kkisia, macduska, moremi, kapturnica, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Elfik wrócił, dziecko sprzedał tesciowej i przeżywa wolny wieczór w nowych obcisłych dżinsach
Kapta nie daje już mężowi, jada za to do kina
połowa bab ma młodszych facetów
małgoś poszła na betę - wynik jutro
moremi wcieliła się w rolę gestapowca w pasistej piżamie
Sabinie tempka spadła o 0,01 stopnia i sra żarem
Ewa chciała skakać z wieży kościelnej z powodu nadmiaru rozmów o magnesach
więcej nie pamiętam za co serdecznie żałuję...sama do siebie się recholę :lol:
Dla uspokojenia duszy, przed chwilą sikłam sobie testa. Nadal pokazał, żem w ciążyDziękuję za uwagę
macduska, kkisia, ania.g, malgos741, Pusurek, moremi, kapturnica, Elfik, Simba, Mega, gosia7122, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość