35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Witam.
jestem w fazie pesymizmu
w mieszkaniu bałagan i kurz tygodniowy prawie
maż gdzieś łazi zamiast zabrać się za niezbedne naprawy
dzieć starszy nie chce się uczyć bo ma ciekawsze zajęcia
dzieć młodszy ma lekką anemię, niski poziom TSh i mega katar z zielonymi glutami ( chyba się od Twojej córki zaraził - Elfik!)
pranie nie schnie bo leży w pralce od rana bo nie mam czsu wywiesić
mam w sobotę gości na proszoną impreze anie wiem co ugotowac
żelazko mi spadło i pękło coś wnim i woda się leje
nie mam na nic siły
nie mogę odpoczać bo co usiłuję spać to młodszy dzieć przychodzi i o coś mnie pyta
chcę pojechać na zakupy odzieżowo budowlane i nie mam czasu
z dobrych rzeczy to
mam się gdzie wyzalić bo jest forum
a i Elfik wróciłmacduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:mam w sobotę gości na proszoną impreze anie wiem co ugotowac
macduska wrote:żelazko mi spadło i pękło coś wnim i woda się lejemacduska, Simba, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Uf doczytalam
.
Ale mam wkurwa kupilismy wczoraj lodowke , dzis przywiezli a nie chce sie zmiescic we wneke po starej ....... i wez tu sama czegos nie zrob , nie wiem jak to chlop mierzyl
Teraz ma zadanie bojowe , ma zrobic tak zeby wlazla
Kkisia, tak się zastanawiam czy mój mąż nie popełnił bigamii.
Wypisz wymaluj - taki sam numer wykręcił u nas wjkuchni.Sabina, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Macduska ale litania
To ja się wyżale też, ta menda co mi pobierała tak się wbiła w żyłę że ręka pół dnia mnie bolała i mam siniaka, ciekawe jak jutro ręka będzie wyglądać, jeżdzę autobusami bo auto stoi pod domem i nie mogę je uruchomić bo nie kręci a mechanior ma wyłączony telefon od poniedziałku. k...waWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:05
macduska, kapturnica, Sabina, iwcia77, kkisia, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ło matko...jak romantycznie...a przez te 7 lat myślałaś o nim z utęsknieniem, czy zupełnie zapomnieliście o swoim istnieniu?
I zebys wiedzialas ze full romantik
No myslelilismy myslelilismy - ale ja to bylam pewna, ze najlepsze mam juz za soba (bo nie mielismy ze soba zadnego kontaktu), az ktoregos dnia...Bursztyn, Sabina, iwcia77, kkisia, moremi, Bozia3, Mega, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya i jeszcze przyszedł dzisiaj termometr od Caffe ( CAFFE DZIĘKI !!!!)
moja mama nie omieszkała obmacać koperty
i miała pół dnia zagwozdkę pt. " Co to jest?"
było to pierwsze pytanie jak wróciłam do domu
w końcu ściemniłam że to rewelacyjny tusz do rzes
stanęło na tym że mam jej dać swój stary bo ona nie ma żadnego...
no i teraz muszę jej oddać całkim fajny, dobry i drogi tusz za free...
Kłamstwo nie popłaca jednak...EwaT, malgos741, Sabina, iwcia77, ania.g, kkisia, moremi, Bozia3, Mega, Iwone, Elfik, caffe, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
I zebys wiedzialas ze full romantik
No myslelilismy myslelilismy - ale ja to bylam pewna, ze najlepsze mam juz za soba (bo nie mielismy ze soba zadnego kontaktu), az ktoregos dnia...Sabina, iwcia77, kkisia, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Coooooo??? Chlop czy syn, bo juz zglupialam.
Na poważnie to ma 28.malgos741, inessa, Sabina, iwcia77, kkisia, Pusurek, Bozia3, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny