35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUf doczytalam
.
Ale mam wkurwa kupilismy wczoraj lodowke , dzis przywiezli a nie chce sie zmiescic we wneke po starej ....... i wez tu sama czegos nie zrob , nie wiem jak to chlop mierzyl
Teraz ma zadanie bojowe , ma zrobic tak zeby wlazlaElfik, malgos741, Pusurek, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia, tylko się nie spłosz, że tyle ludzi w jednym miejscu
To ja się pochwalę- mnie koleżanka powiedziała, że wiecznie w tych prostych spodniach, albo dzwonach i ze wygladam w nich smutno i staro..
Olalam ja, ale ost zapragnelam zmian i kupilam jeansy skinny w Orsayu...
Szok, bo w nie wlazlam, a raczej moje udka, bynajmniej nie kurczęce...
Super by wyglądały z wysokimi obcasami, ale nie Lubie, z odrobinę wyższym może wytrzymam i nawet jest fajnie.
A to koment do starości...
To jedyna fajna rzecz, przestajesz się przejmować, ze nie jesteś idealna, k...nogi sa dwie, w miarę sprawne, to co się będę prosiaczkow czepiać
Jak dobije do 70-tki to mini znaczne nosićkapturnica, Bozia3, Sabina, Pusurek, iwcia77, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No masz ci los!!!!Mowisz ,ze romatyczny wypad we dwoje???
Kurna musze luknac co w sączu graja w niedziele..Moze by sie bzyknal na jakis film...
Hihi, wiesz ost rozmawiałysmy, jak to jest z tym romantyzmem po 15 latach razem...
Zresztą ja nie z tych, jak mam romans obejrzeć to wole film z Brucem Willisem:-)
Idź, idź, odcham się trochęSabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to odgapujeM od Cie Elfi i jade w niedziele do kina na Bogowie...
Dobry film naprawdę..
A myślę, ze dla nas ciekawszy, bo my tę siermiężną rzeczywistość świetnie pokazaną w tym filmie pamiętamy trochę...inessa, kapturnica, macduska, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie dzis wzieło na wspomnienia
nie wiem czy ta pogoda czy cos
zgadniecie kto to jest ???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/25b61eb7eb50.jpgkkisia, Simba, macduska, kapturnica, Iwone, malgos741, gosia7122, Bursztyn, Sabina, iwcia77, Mega, moremi, caffe, Parka, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i to jest prawidłowa odpowiedź dziękuję proszę
zostawię sobie na IUIBozia3 wrote:Reni - ja w tym cyklu już bym nie brala - jesteś w 7dpo, wziełabym od następnego....ale jesli weźmiesz to i tak nic zlego się nie stanie...kapturnica, Bozia3, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Nic nie chce mowic, ale byla zona mojego meza byla od niego starsza - myslicie ze dlatego jest byla?
Ja poznalam mojego meza jak mialam 26 lat, on mial 45 potem na 7 lat nasze drogi sie rozeszly a ja w tym czasie bylam w roznych zwiazkach i z rowiesnikami i z mlodszymi i powiem Wam, ze to jest chyba bardziej kwestia dopasowania niz wieku. Zaden mi nie odpowiadal. A niedbajacy o siebie, zapuszczony i otluszczony 35 latek, na pewno krocej pociagnie niz wysportowany 50-latek. To jest kwestia gustu, a o tym jak wiadomo non disputandum.
kapturnica, Bozia3, kkisia, Iwone, Reni, malgos741, Bursztyn, Pusurek, Sabina, ania.g, iwcia77, Mega, moremi, Parka, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam.
jestem w fazie pesymizmu
w mieszkaniu bałagan i kurz tygodniowy prawie
maż gdzieś łazi zamiast zabrać się za niezbedne naprawy
dzieć starszy nie chce się uczyć bo ma ciekawsze zajęcia
dzieć młodszy ma lekką anemię, niski poziom TSh i mega katar z zielonymi glutami ( chyba się od Twojej córki zaraził - Elfik!)
pranie nie schnie bo leży w pralce od rana bo nie mam czsu wywiesić
mam w sobotę gości na proszoną impreze anie wiem co ugotowac
żelazko mi spadło i pękło coś wnim i woda się leje
nie mam na nic siły
nie mogę odpoczać bo co usiłuję spać to młodszy dzieć przychodzi i o coś mnie pyta
chcę pojechać na zakupy odzieżowo budowlane i nie mam czasu
z dobrych rzeczy to
mam się gdzie wyzalić bo jest forum
a i Elfik wróciłWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 18:48
Iwone, malgos741, Sabina, iwcia77, Mega, moremi, Elfik, Parka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nic nie chce mowic, ale byla zona mojego meza byla od niego starsza - myslicie ze dlatego jest byla?
Ja poznalam mojego meza jak mialam 26 lat, on mial 45 potem na 7 lat nasze drogi sie rozeszly a ja w tym czasie bylam w roznych zwiazkach i z rowiesnikami i z mlodszymi i powiem Wam, ze to jest chyba bardziej kwestia dopasowania niz wieku. Zaden mi nie odpowiadal. A niedbajacy o siebie, zapuszczony i otluszczony 35 latek, na pewno krocej pociagnie niz wysportowany 50-latek. To jest kwestia gustu, a o tym jak wiadomo non disputandum.Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
trzeba było jej odpowiedzieć, że nie do kazdej sylwetki pasują każde spodnie
wkurwia mnie to
człapie to takie krótkonogie w rurkach i kurteczką do pasa z dupą jak szafa albo odwrotnie idzie taki suchotnik w szerokich i wygląda jak husaria na wietrze
ja mam zawsze problem ze spodniami, bo mam albo za krótkie nogawki albo za szerokie w pasie..
najbardziej się uśmiałam jak założyłam takie dopasowane z niskim stanem zwężane do dołu
wyglądałam tak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eae79a11c721.jpg
Elfik wrote:
To ja się pochwalę- mnie koleżanka powiedziała, że wiecznie w tych prostych spodniach, albo dzwonach i ze wygladam w nich smutno i staro..
Olalam ja, ale ost zapragnelam zmian i kupilam jeansy skinny w Orsayu...
)kapturnica, Bozia3, macduska, Sabina, iwcia77, moremi, Mega, Elfik, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość