35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooooo to mam pytanie
Czy zły dotyk boli?Bursztyn wrote:no tak, pewnie mowi to z wlasnego doswiadczenia
zawsze zadawalam sie z 40 (+), nawet jak mialam 15 lati zawsze stalo co mialo stac
nigdy nie narzekalam i nie narzekamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 17:21
iwcia77, moremi, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:W temacie mlodszych i sprzetu.
Pytam matki, ktore maja synkow. Czy kolor moszny moze sie zmieniac? Czasem moze byc rozowy jak skora, a czasem taki jakby z siniakiem albo ciemnobrazowy? Pytam, bo sie nie znam. Prosze o powazne odpowiedzi.
Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:trochę mnie nastraszyłaś, ale skonsultowałam sprawę i z pielęgniarką i z pediatrą, której ufam od wielu lat. Można zaszczepić po tygodniu. Chodzi o to, ze po rota powinna być przerwa około 6 tygodni, więc za tydzień po szczepieniu zrobię tą przerwę. Dodatkowo nie wpakowały mu dziś trzech zastrzyków, tylko dwa i za tydzień też będzie dwa - rota i ten niezrobiony dzis...Młody tylko zakwiczał i za chwile padł do spania....teraz się przebudza.
Ja będę szczepić na wszystko dla niego - w rozsądnych terminach. Nie mam do tego żadnych wątpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 17:46
-
Dorbie, widzialam, ze się wkurzylas, ale mój post właśnie był o tym, ze w każdym zawodzie są fachowcy i partacze...
Znam kilku naprawdę fajnych, madrych lekarzy, KT interesują się pacjentami..
Znam też ból szybkiej oceny, pracowalam w urzędzie i zap..ostro, swoją pracę wykonywalam więcej niż rzetelnie, bo pod nią się podpisywalam, zresztą ambicja inaczej mi nie pozwalała...
A potem slyszalam, ze wszyscy w urzędzie siedzą i dlubią w dupie...
Przykro było słuchać, bo byli i tacy gwiazdorzy, ale przynajmniej polowa naprawdę dobrze pracowała.
Ktoś powie, ze polowa to malo i trudno się z tym niezgodzić, ale wszędzie tak jest....
Simba, malgos741, Sabina, iwcia77, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
Ja nie, bo kupilam rybę z pieca w sosie brokulowym z biedy:-) polecam, mniam, mniam
A Jake kolory maja te batony twarogowe bo nie mogę znalezc?
Widzę, ze niewinnym pytaniem o wiek znowu sprowokowalam dyskusje, w której każda starala się udowodnić, ze ma najlepiej i dokonała jedynie słusznego wyboru
Baby...Simba, malgos741, iwcia77, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dorbie, widzialam, ze się wkurzylas, ale mój post właśnie był o tym, ze w każdym zawodzie są fachowcy i partacze...
Znam kilku naprawdę fajnych, madrych lekarzy, KT interesują się pacjentami..
Znam też ból szybkiej oceny, pracowalam w urzędzie i zap..ostro, swoją pracę wykonywalam więcej niż rzetelnie, bo pod nią się podpisywalam, zresztą ambicja inaczej mi nie pozwalała...
A potem slyszalam, ze wszyscy w urzędzie siedzą i dlubią w dupie...
Przykro było słuchać, bo byli i tacy gwiazdorzy, ale przynajmniej polowa naprawdę dobrze pracowała.
Ktoś powie, ze polowa to malo i trudno się z tym niezgodzić, ale wszędzie tak jest....
Sabina lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Bozia, zobacz tu http://szczepienia.pzh.gov.pl/main.php?p=2&id=128&sz=794
Czy jest sens jeździć na szczepienie co tydzien czy dwa? Jeden ból,ryzyko powiklan takie same jak przy jednej szczepioncemoremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Wszystkie w garach siedzą?
Te pielęgniarki mają obiekcje czy w sztucznej soczewce w oku jest może metal, bo może nie można robic rezonansu kolana. Myślałam, że padnę ze śmiechuSabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze trochę o szczepionkach i znowu będzie trzaskanie drzwiami
A ja dziś IDE do kina:-)
Na SF !
I jutro przychodzi pani sprzatajaca!
Dziś przespie noc (od 3) bo dzidzia nie ma!
Może jednak bóg istnieje:-)kapturnica, Mala79, Pusurek, inessa, malgos741, Sabina, iwcia77, moremi, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ja nie, bo kupilam rybę z pieca w sosie brokulowym z biedy:-) polecam, mniam, mniam
A Jake kolory maja te batony twarogowe bo nie mogę znalezc?
Widzę, ze niewinnym pytaniem o wiek znowu sprowokowalam dyskusje, w której każda starala się udowodnić, ze ma najlepiej i dokonała jedynie słusznego wyboru
Baby...Elfik, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Jeszcze trochę o szczepionkach i znowu będzie trzaskanie drzwiami
A ja dziś IDE do kina:-)
Na SF !
I jutro przychodzi pani sprzatajaca!
Dziś przespie noc (od 3) bo dzidzia nie ma!
Może jednak bóg istnieje:-)
Kurna musze luknac co w sączu graja w niedziele..Moze by sie bzyknal na jakis film...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 18:11
Elfik lubi tę wiadomość