35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:ja tam nie wiem czy tu cale towarzystwo bagiet sie znajdzie, bo jak czytam o tych co palcem dosiegaja do szyjki macicy, a z drugiej strony chuop im ta "bagieta" w nia nie puka, to jakos widze takie bagietuszki..
Co wtedy????
Elfik, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja tam nie wiem czy tu cale towarzystwo bagiet sie znajdzie, bo jak czytam o tych co palcem dosiegaja do szyjki macicy, a z drugiej strony chuop im ta "bagieta" w nia nie puka, to jakos widze takie bagietuszki..
kapturnica lubi tę wiadomość
-
takie tam Crocchininkipaszczakin wrote:ja tam nie wiem czy tu cale towarzystwo bagiet sie znajdzie, bo jak czytam o tych co palcem dosiegaja do szyjki macicy, a z drugiej strony chuop im ta "bagieta" w nia nie puka, to jakos widze takie bagietuszki..
iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW temacie mlodszych i sprzetu.
Pytam matki, ktore maja synkow. Czy kolor moszny moze sie zmieniac? Czasem moze byc rozowy jak skora, a czasem taki jakby z siniakiem albo ciemnobrazowy? Pytam, bo sie nie znam. Prosze o powazne odpowiedzi.
Sabina, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:W temacie mlodszych i sprzetu.
Pytam matki, ktore maja synkow. Czy kolor moszny moze sie zmieniac? Czasem moze byc rozowy jak skora, a czasem taki jakby z siniakiem albo ciemnobrazowy? Pytam, bo sie nie znam. Prosze o powazne odpowiedzi.
-
nick nieaktualnyPopieram, młody jest jak kelner, nim doniesie to rozleje
co z tego że może kilka razy, skoro nim zacznie to już śmietana idzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 16:35
Bursztyn, Reni, kkisia, Simba, malgos741, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Popieram, młody nim doniesie to rozleje
co z tego że może kilka razy, skoro nim zacznie to już śmietana idzie?
Prawda taka ,ze kazdy okres zycia niesie swoje wady i zalety,..Ja tam z perspektywy 16lat z jednym chUopem wiem ,ze teraz po 40tce moze znacznie dluzej i czesciej niz mialo to miejsce jak byl po 30tce..Czym to idzie??Nie mam pojecia ale chetny jest zawszeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 16:36
Sabina, Bursztyn, kkisia, Simba, malgos741, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Prawda taka ,ze kazdy okres zycia niesie swoje wady i zalety,..Ja tam z perspektywy 16lat z jednym chUopem wiem ,ze teraz po 40tce moze znacznie dluzej i czesciej niz mialo to miejsce jak byl po 30tce..Czym to idzie??Nie mam pojecia ale chetny jest zawsze
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie można tak co tydzięń szczepić. Musi byc przerwa min 4 tyg pomiędzy zabitymi, a żywymi 6 tyg. Takie są wywtyczne i jesli ktoś z przychodni się godzi na inny schemat szczepienia, to jest to samowolka.
U małego dziecka przerwy w szczepieniu musza być 6 tyg, takie są wytyczne.
Także jeśli chcesz rota to powinnaś albo dzis albo za 6 tyg, żeby się zmieścić do 24 tyg życia. Sa dwie szczepionki, jedna Rotarix 2 szczepienia- najlepiej skończyc w 16 tygodniu zycia, druga Rotateq 3 szczepienia, najlepiej skończyć w 22 tygodniu ale podać max do 32 tyg zycia. Cenowo wychodzi podobnie
Tu jest wszsytko najbardziej aktualne
http://szczepienia.pzh.gov.pl/main.php
Ja będę szczepić na wszystko dla niego - w rozsądnych terminach. Nie mam do tego żadnych wątpliwościReni lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ja ze swoim jestem 8, prawie 9 lat, poznalamgo kiedy mial 32 i nic sie nie zmienilo, kompletnie nic, jak stal tak stoi
Sabina, Iwone, kapturnica, Bursztyn, Reni, Simba, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ksiądz proboszcz z mojego kościoła by Cię pouczył...że jeszcze trochę i w okolicach 50-tki są już same białe małżeństwa...
zawsze zadawalam sie z 40 (+), nawet jak mialam 15 lat mnieji zawsze stalo co mialo stac
nigdy nie narzekalam i nie narzekam
kapturnica, Iwone, Bozia3, kkisia, Simba, iwcia77, Mega, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Nie mam syna ale wiem, że może się zmieniać..np. Jak przytniesz suwakiem.Pusurek wrote:W temacie mlodszych i sprzetu.
Simba, iwcia77, Mega, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość