X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tam nie wiem czy tu cale towarzystwo bagiet sie znajdzie, bo jak czytam o tych co palcem dosiegaja do szyjki macicy, a z drugiej strony chuop im ta "bagieta" w nia nie puka, to jakos widze takie bagietuszki.. ;)
    Gorzej jak wklada a sie czuje w gardle ;) Co wtedy????

Elfik, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    e tam małolaci szybko kończą ;-)
    ale im stoi porzadnie
    i mogą kilka razy

iwcia77, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ma bliżej do Natanka
    Bursztyn wrote:
    ale dlaczego w Krakowie???
    zafajda krwia plyte Rynku, bede miala potem niesmak jak przyjade

kapturnica, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tam nie wiem czy tu cale towarzystwo bagiet sie znajdzie, bo jak czytam o tych co palcem dosiegaja do szyjki macicy, a z drugiej strony chuop im ta "bagieta" w nia nie puka, to jakos widze takie bagietuszki.. ;)
    to prawda, bardzo duzo niescislosci, sprzecznych danych...

kapturnica lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale im stoi porzadnie
    i mogą kilka razy
    Czym korzen starszy, tym twardszy ;)

Bursztyn, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie tam Crocchininki ;-)
    paszczakin wrote:

iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Czym korzen starszy, tym twardszy ;)
    hahahahahahahahahahaahahahhaahah
    pomyliłaś fizjologie z botaniką

iwcia77, moremi, Mega, Nenaaa, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hahahahahahahahahahaahahahhaahah
    pomyliłaś fizjologie z botaniką
    Musisz miec bardzo zle doswiadczenia ;)

Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie mlodszych i sprzetu. ;) Pytam matki, ktore maja synkow. Czy kolor moszny moze sie zmieniac? Czasem moze byc rozowy jak skora, a czasem taki jakby z siniakiem albo ciemnobrazowy? Pytam, bo sie nie znam. Prosze o powazne odpowiedzi. ;)

Sabina, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W temacie mlodszych i sprzetu. ;) Pytam matki, ktore maja synkow. Czy kolor moszny moze sie zmieniac? Czasem moze byc rozowy jak skora, a czasem taki jakby z siniakiem albo ciemnobrazowy? Pytam, bo sie nie znam. Prosze o powazne odpowiedzi. ;)
    Tak jest !!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram, młody jest jak kelner, nim doniesie to rozleje ;-) co z tego że może kilka razy, skoro nim zacznie to już śmietana idzie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 16:35

Bursztyn, Reni, kkisia, Simba, malgos741, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Popieram, młody nim doniesie to rozleje ;-) co z tego że może kilka razy, skoro nim zacznie to już śmietana idzie?

Prawda taka ,ze kazdy okres zycia niesie swoje wady i zalety,..Ja tam z perspektywy 16lat z jednym chUopem wiem ,ze teraz po 40tce moze znacznie dluzej i czesciej niz mialo to miejsce jak byl po 30tce..Czym to idzie??Nie mam pojecia ale chetny jest zawsze :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 16:36

Sabina, Bursztyn, kkisia, Simba, malgos741, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Prawda taka ,ze kazdy okres zycia niesie swoje wady i zalety,..Ja tam z perspektywy 16lat z jednym chUopem wiem ,ze teraz po 40tce moze znacznie dluzej i czesciej niz mialo to miejsce jak byl po 30tce..Czym to idzie??Nie mam pojecia ale chetny jest zawsze :P
    prawda jest taka że starzenie sie nie jest fajne

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    prawda jest taka że starzenie sie nie jest fajne
    .Jak czegos nie mozna polubic to trza to zaakceptowac.....

Iwone, Elfik, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze swoim jestem 8, prawie 9 lat, poznalamgo kiedy mial 32 i nic sie nie zmienilo, kompletnie nic, jak stal tak stoi :)

kapturnica, Bozia3, malgos741, iwcia77, Mega, Parka, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie można tak co tydzięń szczepić. Musi byc przerwa min 4 tyg pomiędzy zabitymi, a żywymi 6 tyg. Takie są wywtyczne i jesli ktoś z przychodni się godzi na inny schemat szczepienia, to jest to samowolka.
    U małego dziecka przerwy w szczepieniu musza być 6 tyg, takie są wytyczne.
    Także jeśli chcesz rota to powinnaś albo dzis albo za 6 tyg, żeby się zmieścić do 24 tyg życia. Sa dwie szczepionki, jedna Rotarix 2 szczepienia- najlepiej skończyc w 16 tygodniu zycia, druga Rotateq 3 szczepienia, najlepiej skończyć w 22 tygodniu ale podać max do 32 tyg zycia. Cenowo wychodzi podobnie
    Tu jest wszsytko najbardziej aktualne
    http://szczepienia.pzh.gov.pl/main.php
    trochę mnie nastraszyłaś, ale skonsultowałam sprawę i z pielęgniarką i z pediatrą, której ufam od wielu lat. Można zaszczepić po tygodniu. Chodzi o to, ze po rota powinna być przerwa około 6 tygodni, więc za tydzień po szczepieniu zrobię tą przerwę. Dodatkowo nie wpakowały mu dziś trzech zastrzyków, tylko dwa i za tydzień też będzie dwa - rota i ten niezrobiony dzis...Młody tylko zakwiczał i za chwile padł do spania....teraz się przebudza.
    Ja będę szczepić na wszystko dla niego - w rozsądnych terminach. Nie mam do tego żadnych wątpliwości :)

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ja ze swoim jestem 8, prawie 9 lat, poznalamgo kiedy mial 32 i nic sie nie zmienilo, kompletnie nic, jak stal tak stoi :)
    ksiądz proboszcz z mojego kościoła by Cię pouczył...że jeszcze trochę i w okolicach 50-tki są już same białe małżeństwa...;)

Sabina, Iwone, kapturnica, Bursztyn, Reni, Simba, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ksiądz proboszcz z mojego kościoła by Cię pouczył...że jeszcze trochę i w okolicach 50-tki są już same białe małżeństwa...;)
    no tak, pewnie mowi to z wlasnego doswiadczenia ;)
    zawsze zadawalam sie z 40 (+), nawet jak mialam 15 lat mniej ;) i zawsze stalo co mialo stac ;)
    nigdy nie narzekalam i nie narzekam :)

kapturnica, Iwone, Bozia3, kkisia, Simba, iwcia77, Mega, Parka, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam syna ale wiem, że może się zmieniać..np. Jak przytniesz suwakiem.
    Pusurek wrote:

Simba, iwcia77, Mega, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Nie mam syna ale wiem, że może się zmieniać..np. Jak przytniesz suwakiem.
    Albo drzwiami przytrzasnie...

Reni, Simba, Sabina, iwcia77, Mega, Parka, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5396 5397 5398 5399 5400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ