35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie kiedyś? Teraz!Bursztyn wrote:bardzo interesujaca historia, mam nadzieje uslyszec kiedys pelna wersje

moremi, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O kochana jesteśmacduska wrote:Elfik wrócił, dziecko sprzedał tesciowej i przeżywa wolny wieczór w nowych obcisłych dżinsach
Kapta nie daje już mężowi, jada za to do kina
połowa bab ma młodszych facetów
małgoś poszła na betę - wynik jutro
moremi wcieliła się w rolę gestapowca w pasistej piżamie
Sabinie tempka spadła o 0,01 stopnia i sra żarem
Ewa chciała skakać z wieży kościelnej z powodu nadmiaru rozmów o magnesach
więcej nie pamiętam za co serdecznie żałuję...
Skrócik miód malina 
Sabinka, po cholerę nadal mierzysz temperaturę, na pewno wszystko jest ok
Małgoś, trzymam kciuki za betę.
Jeśli chodzi o mnie to nie zbieram magnesów ale mam na lodówce jeden z Alaski i należy do starszej córki. Męża mam młodszego o trzy tygodnie ( a zawsze wolałam starszych) O szczepieniach wypowiadałam się już kilka razy i nie będę się powielać.
A na koniec dodam że mleko zanikło mi kompletnie dwa dni temu, nie pomogły różne badziewia laktacyjne, laktator ani częste dostawianie. Za to pomogły częste pytania teściowej o ilość pokarmu... Trudno, od początku było marnie. Na pocieszenie właśnie otworzyłam butelkę czerwonego wytrawnego...
Sabina, Bursztyn, moremi, macduska, malgos741, Pusurek, kkisia, kkisia, Simba, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Eeee tam, normalkąmacduska wrote:bo się kurwa z niczym nie wyrabiam
mam bałagan i własne dzici mnie wkurwiają
Sabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzisz, natura sama mądrze zdecydowałaania.g wrote:O kochana jesteś
Skrócik miód malina 
Sabinka, po cholerę nadal mierzysz temperaturę, na pewno wszystko jest ok
Małgoś, trzymam kciuki za betę.
Jeśli chodzi o mnie to nie zbieram magnesów ale mam na lodówce jeden z Alaski i należy do starszej córki. Męża mam młodszego o trzy tygodnie ( a zawsze wolałam starszych) O szczepieniach wypowiadałam się już kilka razy i nie będę się powielać.
A na koniec dodam że mleko zanikło mi kompletnie dwa dni temu, nie pomogły różne badziewia laktacyjne, laktator ani częste dostawianie. Za to pomogły częste pytania teściowej o ilość pokarmu... Trudno, od początku było marnie. Na pocieszenie właśnie otworzyłam butelkę czerwonego wytrawnego...
A Marcel bedzie miał pełny brzuszek i spokojną mamę
Teściowej pożycz miotłę 
CZemu mierzę? Bo jestem naiwna i sama sobie robię budyń z mózgu, o!
moremi, ania.g, kapturnica, malgos741, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakie toto złośliwe. Ksiondz Andżej powinien się Tobą zająć.kapturnica wrote:Nie zapomnij wyrzucic klucz.....
Bursztyn, kapturnica, macduska, kkisia, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny