35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:bardzo interesujaca historia, mam nadzieje uslyszec kiedys pelna wersje
moremi, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Elfik wrócił, dziecko sprzedał tesciowej i przeżywa wolny wieczór w nowych obcisłych dżinsach
Kapta nie daje już mężowi, jada za to do kina
połowa bab ma młodszych facetów
małgoś poszła na betę - wynik jutro
moremi wcieliła się w rolę gestapowca w pasistej piżamie
Sabinie tempka spadła o 0,01 stopnia i sra żarem
Ewa chciała skakać z wieży kościelnej z powodu nadmiaru rozmów o magnesach
więcej nie pamiętam za co serdecznie żałuję...Skrócik miód malina
Sabinka, po cholerę nadal mierzysz temperaturę, na pewno wszystko jest ok
Małgoś, trzymam kciuki za betę.
Jeśli chodzi o mnie to nie zbieram magnesów ale mam na lodówce jeden z Alaski i należy do starszej córki. Męża mam młodszego o trzy tygodnie ( a zawsze wolałam starszych) O szczepieniach wypowiadałam się już kilka razy i nie będę się powielać.
A na koniec dodam że mleko zanikło mi kompletnie dwa dni temu, nie pomogły różne badziewia laktacyjne, laktator ani częste dostawianie. Za to pomogły częste pytania teściowej o ilość pokarmu... Trudno, od początku było marnie. Na pocieszenie właśnie otworzyłam butelkę czerwonego wytrawnego...Sabina, Bursztyn, moremi, macduska, malgos741, Pusurek, kkisia, kkisia, Simba, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:bo się kurwa z niczym nie wyrabiam
mam bałagan i własne dzici mnie wkurwiająSabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:O kochana jesteś
Skrócik miód malina
Sabinka, po cholerę nadal mierzysz temperaturę, na pewno wszystko jest ok
Małgoś, trzymam kciuki za betę.
Jeśli chodzi o mnie to nie zbieram magnesów ale mam na lodówce jeden z Alaski i należy do starszej córki. Męża mam młodszego o trzy tygodnie ( a zawsze wolałam starszych) O szczepieniach wypowiadałam się już kilka razy i nie będę się powielać.
A na koniec dodam że mleko zanikło mi kompletnie dwa dni temu, nie pomogły różne badziewia laktacyjne, laktator ani częste dostawianie. Za to pomogły częste pytania teściowej o ilość pokarmu... Trudno, od początku było marnie. Na pocieszenie właśnie otworzyłam butelkę czerwonego wytrawnego...A Marcel bedzie miał pełny brzuszek i spokojną mamę
Teściowej pożycz miotłę
CZemu mierzę? Bo jestem naiwna i sama sobie robię budyń z mózgu, o!moremi, ania.g, kapturnica, malgos741, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Nie zapomnij wyrzucic klucz.....
Bursztyn, kapturnica, macduska, kkisia, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny