35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Dziś moja kumpela oznajmiła mi, że jest w ciązy - kiedyś tu o niej wspominałam - ma 34 lata i od stycznia nie miała małpy tylko co jakiś czas plamienia...podejrzewała już to na m...i chciała mieć drugie dziecko - no ale nie wychodziło...kilka dni temu jej mąż mówi - zrób test bo jesteś w ciąży - ona oczywiście, że chyba na głowę upadł....więc on znowu - widzę po oczach, że jesteś....dla świętego spokoju zrobiła - no i jest....zastanawiam się - jak to ludzie poznają po oczach...bo o takim zjawisku już nie raz słyszałam... u mnie sekretarka w pracy 12 lat temu też powiedziała, że jestem w ciąży - że po oczach widać - i miała franca rację...
Pusurek, kapturnica, Sabina, kkisia, moremi, Simba, Mega, Parka, iwcia77, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:bo się kurwa z niczym nie wyrabiam
mam bałagan i własne dzici mnie wkurwiają
Serce ty moje, rzuć wszystko i wpadaj do mnie...
chujowszej ode mnie nie ma!
Weżmiemy wódkę i bedziemy nią dezynfekować do skutku, aż wszystko będzie baaaardzo czyste...
Tzn lać będziemy do gardła, aż nam się widok spodoba
i jakby co, to się nie przejmuj, ostatnio powiedziałam młodej, że jej pieniądze na studia wydam na przyjemności, bo jej się i tak nie przydadzą...
Ma trzy lata i nie zrozumiała ani słowa (na szczęście) ale co za matka tak robi...
Chuj nie matka!
Zatem jakby co, to pamiętaj, że beznadziejna to jest tylko Chodakowskamacduska, Bursztyn, kapturnica, Sabina, ania.g, kkisia, moremi, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:mam jakieś takie wrażenie - że jak baba starsza od chłopa - to zwykle rządzi w związku - bo jak taki szczyl mógłby rządzić starszą kobitą?
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Ma mniej niż czydzieści?
)
Pusurek, Bozia3, Bursztyn, kapturnica, inessa, macduska, Sabina, ania.g, kkisia, moremi, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Serce ty moje, rzuć wszystko i wpadaj do mnie...
chujowszej ode mnie nie ma!
Weżmiemy wódkę i bedziemy nią dezynfekować do skutku, aż wszystko będzie baaaardzo czyste...
Tzn lać będziemy do gardła, aż nam się widok spodoba
i jakby co, to się nie przejmuj, ostatnio powiedziałam młodej, że jej pieniądze na studia wydam na przyjemności, bo jej się i tak nie przydadzą...
Ma trzy lata i nie zrozumiała ani słowa (na szczęście) ale co za matka tak robi...
Chuj nie matka!
Zatem jakby co, to pamiętaj, że beznadziejna to jest tylko Chodakowska
Elfik!
idę się pakować!!!!
kapturnica, Sabina, kkisia, Elfik, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:no ma,jest rocznikiem 1986....ma 28 a ja 39 ( to dla Bursztyna zeby nie musiala liczyc
)
chyba sie nie doprosze dzis...kapturnica, ania.g, AsiaPoli, moremi, Simba, Mega, iwcia77, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A mój chłop jest ode mnie starszy dokładnie o rok i miesiąc
ufff, już myślałam, ze na forum same kuguary...
mój też rok starszy - i dobrze, jakoś w obie strony tego nie widzę...
ale wiadomo, że życie różne życie przynosi...Sabina, kapturnica, macduska, inessa, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość