35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn poprzednie dwa wyniki jeden w marcu w Pl 2% o prawidlowej budowie,potem w maju w UK 1% a teraz 5% tez tutaj!!! reszta wynikow byla ok.ale ja mysle ze MACA tez pomogla,ja niestety jej nie znosze za mdla dla mnie i mi wszystko podchodzi do gardla...juz probowalam z sokiem i posypywac jedzenie ale nie dziekuje.moja kuzynka byla jakis czas w Peru,mieszkala tam i mowi ze tam wszyscy to dodaja do jedzenia,od malego po staruszkow i maja duzo energi sa zdrowi itd,itp..
kapturnica, Sabina, Bursztyn, ania.g, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoremi
Ale ja uważam, tylko jeden ząbek drobno kroję na chlebek z masełkiem. Nie przesadzam, wystarczy, że w innych kwestiach jestem nadgorliwa - a wiadomo ,że nadgorliwość jest gorsza os faszyzmu
kapturnica, inessa, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
w temacie ciąży to dawno dawno (jakieś 70- 80 lat) temu jedna babka zagięła parol na faceta i wmawiając mu swoją ciazę zmusiła do ozenku
potem mówił do niej
" Kobyła by się predzej ożrebiła niż ty urodzisz!!!1'
bo naturalnie w ciążę zaszął już po ślubie..Sabina, kapturnica, Elfik, Bozia3, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wezcie mnie ze soba...Jako ze lubie sprzatac wypucuje wsio ..Nawet wam kielonki wymyje po gorzale...
moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wezcie mnie ze soba...Jako ze lubie sprzatac wypucuje wsio ..Nawet wam kielonki wymyje po gorzale...
Sabina, macduska, Elfik, Mega, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
AsiaPoli wrote:Bursztyn poprzednie dwa wyniki jeden w marcu w Pl 2% o prawidlowej budowie,potem w maju w UK 1% a teraz 5% tez tutaj!!! reszta wynikow byla ok.ale ja mysle ze MACA tez pomogla,ja niestety jej nie znosze za mdla dla mnie i mi wszystko podchodzi do gardla...juz probowalam z sokiem i posypywac jedzenie ale nie dziekuje.moja kuzynka byla jakis czas w Peru,mieszkala tam i mowi ze tam wszyscy to dodaja do jedzenia,od malego po staruszkow i maja duzo energi sa zdrowi itd,itp..
Kupie mezowi mace w takim razie, bo Proferil juz wpieprza od kilku miesiecySabina, moremi, EwaT, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nooooo!!! wreszcie!!! Dzieki
Kupie mezowi mace w takim razie, bo Proferil juz wpieprza od kilku miesiecySabina, Bursztyn, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyKapta Moremi dobrze prawi, mi cycki skoczyły, co się u mnie nie dzieje przed okresem, no może minimalnie, ale przed samą @ robią się znowu mniej jędrne (czytaj wisieluchy
). Brzuch mnie bolał mocniej niż zazwyczaj, ale ta ocena może być niewiarygodna, może tylko tak chciałam to czuć? Poza tym nic, zadnych mdłości, zmęczenia, wzdęć na maxa, które miałam przy córce i wyglądałam ich jak zbawienia, a tu nic... I dziwne było to, że mi zazwyczaj po płodnych szyjka szybko się podnosi jest nienamacalna, a teraz długo była nisko. Potem olałam i już nie badałam.
Zobaczymy co bedzie dalej...
Na razie cycki są duże, mąż w niedzielę był zachwycony. Już ledwo mi się mieszczą do biustonosza, trza się wybrać po beretymalgos741, kapturnica, Bozia3, moremi, Elfik, macduska, Bursztyn, Pusurek, Iwone, Mega, kkisia, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Serce ty moje, rzuć wszystko i wpadaj do mnie...
chujowszej ode mnie nie ma!
Weżmiemy wódkę i bedziemy nią dezynfekować do skutku, aż wszystko będzie baaaardzo czyste...
Tzn lać będziemy do gardła, aż nam się widok spodoba
to dopiero powód do picia...macduska, moremi, Simba, Pusurek, Iwone, Bursztyn, Reni, kkisia, gosia7122, Parka, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja też się chyba podłączę - przecież ja zostawiałam dziecko w wózku pod apteką...i dostałam tu wyrok - chuj nie matka..na dodatek mam teraz traumę - jak zamykam oczy - to widzę jakąś babę z obłędem w oczach, która podbiega do mojego wózka - wyciąga z niego dziecko i wali nim o chodnik..... (to chyba taką wizję przedstawiła mi paszcza...)
to dopiero powód do picia...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mam jakieś takie wrażenie - że jak baba starsza od chłopa - to zwykle rządzi w związku - bo jak taki szczyl mógłby rządzić starszą kobitą?
Swoją drogą rządzę w pracy, również starszymi ludźmi, więc w domu bym tego nie zniosła. Oboje wyrażamy swoje zdanie i jeżeli się nie zgadzamy, to szukamy kompromisu. Gdyby było zawsze tak jak ja chcę, to byłoby nudno. Ale nie wykluczam, że w ciąży nie będzie kompromisówSabina, Bozia3, Simba, Pusurek, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
8 raz próbuje napisać, ze macie zaraz wpadać na imprę i mi zżera!!!
Kurwa jak nic chłop z drugiego kompa monitoruje i kasuje!
On jak jest sabat czarownic to ucieka, ale trochę podsłuchuje...
mówi, że nie może się oprzeć...moremi, Bozia3, Sabina, macduska, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajtolo śpi od 13.00 - od szczepień cały czas...obudził się tylko na jedzenie i padł...ja pitolę - mam nadzieję, że nie obudzi się radosny o 1.00 w nocy - że właśnie zaczyna dzień...
nie kąpię go dziś - nie będę budzić...
Pusur - czy Wy opanowaliście zaropiałe oko? Bo u nas zaczynamy jutro drugi antybiotyk i masaż na zatkany kanalik 3x dziennie przez 10 dni. Jeśli to nie pomoże to okulista...Sabina, Pusurek, Elfik, Mega lubią tę wiadomość