35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:8 raz próbuje napisać, ze macie zaraz wpadać na imprę i mi zżera!!!
Kurwa jak nic chłop z drugiego kompa monitoruje i kasuje!
On jak jest sabat czarownic to ucieka, ale trochę podsłuchuje...
mówi, że nie może się oprzeć...Bozia3, macduska, Pusurek, Elfik, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:8 raz próbuje napisać, ze macie zaraz wpadać na imprę i mi zżera!!!
Kurwa jak nic chłop z drugiego kompa monitoruje i kasuje!
On jak jest sabat czarownic to ucieka, ale trochę podsłuchuje...
mówi, że nie może się oprzeć...Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Kajtolo śpi od 13.00 - od szczepień cały czas...obudził się tylko na jedzenie i padł...ja pitolę - mam nadzieję, że nie obudzi się radosny o 1.00 w nocy - że właśnie zaczyna dzień...
nie kąpię go dziś - nie będę budzić...
Pusur - czy Wy opanowaliście zaropiałe oko? Bo u nas zaczynamy jutro drugi antybiotyk i masaż na zatkany kanalik 3x dziennie przez 10 dni. Jeśli to nie pomoże to okulista...
Swoja droga zobacz jak nam sie syny podobnie rozwijaja. Krzywe i zaropiale obydwaSabina, Bozia3, Mega, caffe, Simba, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
co do zostawiania dziecia, ja zostawiłam pod sklepem, a następnego dnia "porwano" Madzię Wasniewską...
noooo, taki znak..
ale mysle, że mamy wszystkie paranoje, gdyby nie to, że różnej maści staruchy uważają,że mogą pchac łapy do wózka i łapać dzieciaki za rączki, głowki, policzki i co się da...
a tak w temacie, ksiązka którą wysłałam Kapcie "z pamiętnika położnej" jest naprawdę interesująca. Ale wyjątkowo polecam bardziej serial - obejrzyjcie, kolejna doskonała pozycja BBC.
Opowiada o życiu położnych w Londynie w latach 50 zeszłego stulecia, w dzielnicy robotniczej... Oparte na pamiętniku prawdziwej położnej, wciąga jak bagno.. Niesamowite historie, ale nie polecam nieposiadającym dzieci, bo sceny porodów dośc realistyczne
i własnie w tym serialu najbardziej mnie ruszyło, że ciężarne z niemowlakami w wózkach przyjeżdżają na kontrolę i zostawiają dzieci w wózkach pod budynkiem, na dworze, za zamkniętymi drzwiami...norma...
to mi jeszcze bardziej uświadomiło, jak zmalało nasze wzajemne zaufanie do drugiego człowieka...macduska, Sabina, Bozia3, Mega, kapturnica, Iwone, moremi, iwcia77, Aqata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój młodszy dzieć zafiksował się na miasta Polski
w ciagu 15 minut zadał mi z 50 pytań gdzie dane miasto leży- tzn w jakim województwie, jakie ma zabytki i czy i kiedy tam pojedziemy
naprawde niewiel mi brakuje do obłędu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 21:10
Pusurek, Sabina, Elfik, Bozia3, Mega, kkisia, moremi, Simba, iwcia77, Aqata lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:Bursztyn poprzednie dwa wyniki jeden w marcu w Pl 2% o prawidlowej budowie,potem w maju w UK 1% a teraz 5% tez tutaj!!! reszta wynikow byla ok.ale ja mysle ze MACA tez pomogla,ja niestety jej nie znosze za mdla dla mnie i mi wszystko podchodzi do gardla...juz probowalam z sokiem i posypywac jedzenie ale nie dziekuje.moja kuzynka byla jakis czas w Peru,mieszkala tam i mowi ze tam wszyscy to dodaja do jedzenia,od malego po staruszkow i maja duzo energi sa zdrowi itd,itp..
-
moremi wrote:A ja też mogę? Ja też jestem chujowa pani domu i pewnie matką też będę chujową.
Ale obiecujesz? Pamiętaj dziecia choć raz należy upuścić na podłogę, wywalić z wózka, albo chociaż uderzyć główką o przewijak...
Jak tak to wpadaj!
Tylko co do Kapty mam wątpliwości...
Dobrze, gotuje, piecze, sprząta, robi przetwory...
Kurna, no mam wątpliwości, czy ona nam impry nie rozwali...
Jeszcze się okażę, że mam pomidorki pokrojone w poprzek a nie wzdłuż..
albo syf za kanapą ;(
Sabina, Iwone, Bozia3, macduska, Mega, kapturnica, moremi, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Ale obiecujesz? Pamiętaj dziecia choć raz należy upuścić na podłogę, wywalić z wózka, albo chociaż uderzyć główką o przewijak...
Jak tak to wpadaj!
Tylko co do Kapty mam wątpliwości...
Dobrze, gotuje, piecze, sprząta, robi przetwory...
Kurna, no mam wątpliwości, czy ona nam impry nie rozwali...
Jeszcze się okażę, że mam pomidorki pokrojone w poprzek a nie wzdłuż..
albo syf za kanapą ;(Elfik, Bozia3, Bursztyn, Mega, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tylko ze ja mam jeszcze pare innych grzechow na sumieniu, ciezszego kalibru...
ale powiedz, ze dalej bedziemy siostrami, powiedz, no powiedz!
Burszta, ty się tak nie podlizuj, Siostra nie siostra, Simba ci jednego dziecia nie odda...Sabina, Bozia3, Simba, kkisia, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:mój młodszy dzieć zafiksował się na miasta Polski
w ciagu 15 minut zadał mi z 50 pytań gdzie dane miasto leży- tzn w jakim województwie, jakie ma zabytki i czy i kiedy tam pojedziemy
naprawde niewiel mi brakuje do obłędu....
mój znajomy miał sposób, wrednym tonem pytał: a ty wiesz? nie wiesz? no widzisz, najpierw sam poszukaj..Bozia3, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Sabina, a ja cię rozumiem, pewnie też bym testowała codziennie..
to miłe zobaczyć, ze wszystko gra, a nikomu nie szkodzi
Jak dociągnę to w przyszły weekend podejrzy mnie gin i wtedy upiję się z radości sokiem z winogronBozia3, macduska, Mega, Iwone, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Antybiotyk przerobilismy juz 3 razy, teraz byly 4 tygodnie spokoju, ale dzis widze znowu ropa. Lekarz mowi, ze kanaliki sie odtyka u okulisty w okolicy 2 roku zycia... Masakra. Jak sie nic nie zmieni soon to pojde z nim do lekarza w Pl. A Kajtek nie dostal tych kropli po porodzie? Srebro costam?
Swoja droga zobacz jak nam sie syny podobnie rozwijaja. Krzywe i zaropiale obydwaPo porodzie kazali mu przemywać świetlikiem lekarskim, potem antybiotyk - tydzień, tydzień przerwy i znowu tydzień. Gówno pomogło....teraz ma na 10 dni inny antybiotyk i potem okulista... a jak wygląda odtykanie kanalika u okulisty to pojęcia nie mam..
Sabina, Pusurek, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:nie bedzie musiała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 21:25
Elfik, Bursztyn, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość