35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór.
Mały śpi, więc mam chwilke. Zwolnijcie troche tempo. Staram sie Was nadrobić, ale jestem dopiero na 5251 stronie. W ciągu dnia nie mam na nic czasu. Jak M się zajmuje małym, to staram sie choc godzinke zdrzemnąć, bo noce są różne. Czasami je na śpiąco, a czasami jak się rozbudzi to dobrą godzinę, albo dłużej trzeba go usypiać. W dzień generalnie najlepiej śpi na spacerze, a tak to ze 3 razy po pół godziny.
W szpitalu było lepiej, jadł i spał, ale to może antybiotyki go tak osłabiały.
nick nieaktualny, Bursztyn, Mega, Iwone, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, nick nieaktualny, caffe, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
bo wisz, Burszta, z tą projekcją to kuleczką w płocik...
gdybys mnie czytała, to byś wiedziała, że ja nie chcę chłopaka..
nawet tak fajnego jak Simbowego
Simba, nie masz żalu, prawda?
nick nieaktualny, Mega, kapturnica, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no to w wozku Leon i kolo wozka Leon?Sabina wrote:NNie mogłaś napisać, że dziecku byś tak nie dała? Myślałam, że masz sentyment do tego imienia

Max moze bedzie w wozku
Natanek Max
P.SSabinko, ja sobie jaj robilam caly czas, z rozkosza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 21:43
nick nieaktualny, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
po prostu to się zmienia...na początku tylko śpią i jedzą, potem w domu mniej śpią, a więcej mają aktywności - za chwilę bedziesz miała bóle brzuszka...ale pocieszające jest to, że coraz bardziej ustawi się na rytm dzień - noc - w nocy tylko będziesz karmić, a w dzień tańcować z nim po domumysza1975 wrote:Dobry wieczór.
Mały śpi, więc mam chwilke. Zwolnijcie troche tempo. Staram sie Was nadrobić, ale jestem dopiero na 5251 stronie. W ciągu dnia nie mam na nic czasu. Jak M się zajmuje małym, to staram sie choc godzinke zdrzemnąć, bo noce są różne. Czasami je na śpiąco, a czasami jak się rozbudzi to dobrą godzinę, albo dłużej trzeba go usypiać. W dzień generalnie najlepiej śpi na spacerze, a tak to ze 3 razy po pół godziny.
W szpitalu było lepiej, jadł i spał, ale to może antybiotyki go tak osłabiały.
Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sory ...sory bardzo.. ale ciąża Cię nie uchroni przed gniewem Bursztyna
Oświadczam, że mimo, że Leon ma inne DNA niż Bursztyn i nie był karmiony jej piersią jest traktowany jako dziecie i proszę tu nie siać zamętu
a teraz proszę się ładnie przeprosić
Sabina wrote:Masz Leona - PSA, ja pisałam o dzieciu. ludzkim dzieciu. Litości... Z ciężarną chcesz się kłócić?
Hehe, dobre, bedę to częściej wykorzystywać
nick nieaktualny, Bursztyn, Mega, kapturnica, moremi, Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też się nie obrażę za drugą córkęElfik wrote:bo wisz, Burszta, z tą projekcją to kuleczką w płocik...
Może ta druga bedzie chciała chodzić w sukienkach? Choć przedszkole robi swoje, Młoda ostatnio wybrała sobie kapcie do przedszkola - RÓŻOWE!
Elfik, EwaT, Mega, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z tymi miastami i szukaniem to jest kłopot bo on sam to w atlasie by szukał godzinę jednego miasta, a ja tu przy kompie to pyk pyk i juz mam.
Z jego wzrokiem to wolę zeby za długo się w monitor nie wpatrtywał, minimum niezbędne do zaspokojenia łodu gier....
Elfik, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
z brytyjskim obywatelstwem....EwaT wrote:to nie jest siła kościoła
takie twoje przeznaczenie Bursztynie
urodzisz puł Włocha puł Polaka
A.
obywatel świata
Elfik, nick nieaktualny, EwaT, Bursztyn, Mega, Iwone, moremi, Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
warszawianka ..w sensie słoik z Krakowa
O!Sabina wrote:Żarcik na wieczór
Autobusem jedzie chłopak i czyta książkę. Na przystanku wsiada elegancka pani. Chłopiec ustępuje jej miejsca. Pani siada i zagaduje:
- Pewnie jesteś, chłopcze, z Krakowa.
- Jak pani na to wpadła?
- Ustąpiłeś mi miejsca.
- A pani to pewnie rodowita warszawianka?
- Rzeczywiście! Jak na to wpadłeś?
- Nawet "dziękuję" pani nie powiedziała.
Mega, Iwone, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj Elfik, przeciez to nie o plec chodzilo, no!Elfik wrote:bo wisz, Burszta, z tą projekcją to kuleczką w płocik...
Mega lubi tę wiadomość
-
o! o!Reni wrote:sory ...sory bardzo.. ale ciąża Cię nie uchroni przed gniewem Bursztyna
Oświadczam, że mimo, że Leon ma inne DNA niż Bursztyn i nie był karmiony jej piersią jest traktowany jako dziecie i proszę tu nie siać zamętu
a teraz proszę się ładnie przeprosić
moremi lubi tę wiadomość