35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór.
Mały śpi, więc mam chwilke. Zwolnijcie troche tempo. Staram sie Was nadrobić, ale jestem dopiero na 5251 stronie. W ciągu dnia nie mam na nic czasu. Jak M się zajmuje małym, to staram sie choc godzinke zdrzemnąć, bo noce są różne. Czasami je na śpiąco, a czasami jak się rozbudzi to dobrą godzinę, albo dłużej trzeba go usypiać. W dzień generalnie najlepiej śpi na spacerze, a tak to ze 3 razy po pół godziny.
W szpitalu było lepiej, jadł i spał, ale to może antybiotyki go tak osłabiały.
Sabina, Bursztyn, Mega, Iwone, macduska, moremi, gosia7122, Pusurek, caffe, Simba, kkisia, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:NNie mogłaś napisać, że dziecku byś tak nie dała? Myślałam, że masz sentyment do tego imienia
Max moze bedzie w wozku
Natanek Max
P.SSabinko, ja sobie jaj robilam caly czas, z rozkoszaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 21:43
Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dobry wieczór.
Mały śpi, więc mam chwilke. Zwolnijcie troche tempo. Staram sie Was nadrobić, ale jestem dopiero na 5251 stronie. W ciągu dnia nie mam na nic czasu. Jak M się zajmuje małym, to staram sie choc godzinke zdrzemnąć, bo noce są różne. Czasami je na śpiąco, a czasami jak się rozbudzi to dobrą godzinę, albo dłużej trzeba go usypiać. W dzień generalnie najlepiej śpi na spacerze, a tak to ze 3 razy po pół godziny.
W szpitalu było lepiej, jadł i spał, ale to może antybiotyki go tak osłabiały.Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sory ...sory bardzo.. ale ciąża Cię nie uchroni przed gniewem Bursztyna
Oświadczam, że mimo, że Leon ma inne DNA niż Bursztyn i nie był karmiony jej piersią jest traktowany jako dziecie i proszę tu nie siać zamętu
a teraz proszę się ładnie przeprosić
Sabina wrote:Masz Leona - PSA, ja pisałam o dzieciu. ludzkim dzieciu. Litości... Z ciężarną chcesz się kłócić?
Hehe, dobre, bedę to częściej wykorzystywaćSabina, Bursztyn, Mega, kapturnica, moremi, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:bo wisz, Burszta, z tą projekcją to kuleczką w płocik...
gdybys mnie czytała, to byś wiedziała, że ja nie chcę chłopaka..
nawet tak fajnego jak Simbowego
Simba, nie masz żalu, prawda?Może ta druga bedzie chciała chodzić w sukienkach? Choć przedszkole robi swoje, Młoda ostatnio wybrała sobie kapcie do przedszkola - RÓŻOWE!
Elfik, EwaT, Mega, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z tymi miastami i szukaniem to jest kłopot bo on sam to w atlasie by szukał godzinę jednego miasta, a ja tu przy kompie to pyk pyk i juz mam.
Z jego wzrokiem to wolę zeby za długo się w monitor nie wpatrtywał, minimum niezbędne do zaspokojenia łodu gier....Elfik, Sabina, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:to nie jest siła kościoła
takie twoje przeznaczenie Bursztynie
urodzisz puł Włocha puł Polaka
A.obywatel świata
Elfik, Sabina, EwaT, Bursztyn, Mega, Iwone, moremi, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
warszawianka ..w sensie słoik z Krakowa
O!Sabina wrote:Żarcik na wieczór
Autobusem jedzie chłopak i czyta książkę. Na przystanku wsiada elegancka pani. Chłopiec ustępuje jej miejsca. Pani siada i zagaduje:
- Pewnie jesteś, chłopcze, z Krakowa.
- Jak pani na to wpadła?
- Ustąpiłeś mi miejsca.
- A pani to pewnie rodowita warszawianka?
- Rzeczywiście! Jak na to wpadłeś?
- Nawet "dziękuję" pani nie powiedziała.Mega, Iwone, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:bo wisz, Burszta, z tą projekcją to kuleczką w płocik...
gdybys mnie czytała, to byś wiedziała, że ja nie chcę chłopaka..
nawet tak fajnego jak Simbowego
Simba, nie masz żalu, prawda?Mega lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:sory ...sory bardzo.. ale ciąża Cię nie uchroni przed gniewem Bursztyna
Oświadczam, że mimo, że Leon ma inne DNA niż Bursztyn i nie był karmiony jej piersią jest traktowany jako dziecie i proszę tu nie siać zamętu
a teraz proszę się ładnie przeprosićmoremi lubi tę wiadomość