35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:oj Elfik, przeciez to nie o plec chodzilo, no!
wiesz, ja mam różne zainteresowania i wiem, że projekcja jest raczej pejoratywna, to się zjeżyłam...
może i chujowa matka, ale człek ze mnie dobry i nieagresywny...Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ale obiecujesz? Pamiętaj dziecia choć raz należy upuścić na podłogę, wywalić z wózka, albo chociaż uderzyć główką o przewijak...
Jak tak to wpadaj!
Tylko co do Kapty mam wątpliwości...
Dobrze, gotuje, piecze, sprząta, robi przetwory...
Kurna, no mam wątpliwości, czy ona nam impry nie rozwali...
Jeszcze się okażę, że mam pomidorki pokrojone w poprzek a nie wzdłuż..
albo syf za kanapą ;(Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Te.. Pani...z Krakowa to nie słoiki. Słoiki to z pipidów wsiowych...no....
w ogóle W-wa to jakies nieporozumienie, nic tam nie maBursztyn, Bozia3, moremi, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Kapta, wracaj, ty jesteś "master of the cykles" i mi powiedz czym tą sucz wywabić na zewnątrz..
Leciuteńkie plamienie było i się nie chce rozkręcić!!
Wrzątek do wanny?
a jak któraś napiszę, że może jestem w ciąży, zlokalizuje, dopadnę, i wałkiem kuchennym przeturlam jej tłuszcz z cycków na uda...Sabina, macduska, Mega, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:wiesz, ja mam różne zainteresowania i wiem, że projekcja jest raczej pejoratywna, to się zjeżyłam...
może i chujowa matka, ale człek ze mnie dobry i nieagresywny...
ale ta byla rzeczywiscie negatywna, tylko ze z przymruzeniem oka, takim "" no! Efik! dla jaj
dzis to Ty masz chyba wolny procesorSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurdeee przeca mowilam ,zeposprzatam!!!Dobra moge nawet jakies wysokoweglowodanowe ciasto upiec hyhyhyhyh
hehe, wołałam cię, aty weszłaś..
no własnie tego się obawiam, że my przy tobie w kompleksy wpadniemy, nie sprzataj, a ciasto kup w lidlu, takie w foremce, z folijką, co to się nie psuje przez rok po otworzeniu...Sabina, kapturnica, Mega, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta, wracaj, ty jesteś "master of the cykles" i mi powiedz czym tą sucz wywabić na zewnątrz..
Leciuteńkie plamienie było i się nie chce rozkręcić!!
Wrzątek do wanny?
a jak któraś napiszę, że może jestem w ciąży, zlokalizuje, dopadnę, i wałkiem kuchennym przeturlam jej tłuszcz z cycków na uda...Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nie będe się kłócić o Kraków itd ale stwierdzenie, że w Wwie nic nie ma tylko świadczy o Twojej wielkiej niewiedzy
EwaT wrote:Kraków powinien być stolicą W-wa sie nie umywa
w ogóle W-wa to jakies nieporozumienie, nic tam nie maParka, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:no własnie- chwalić sie czy żalić?
Elfik, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zalezy jaka projekcja
ale ta byla rzeczywiscie negatywna, tylko ze z przymruzeniem oka, takim "" no! Efik! dla jaj
dzis to Ty masz chyba wolny procesor
procesor działa, nawet za szybko, bo się łatwo nagrzewa..
drażliwa jezdem, wiadomo, @ się czai jak ksiondz na ministranta... wrrr
tylko mniej skutecznie....Bursztyn, Sabina, kapturnica, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie będe się kłócić o Kraków itd ale stwierdzenie, że w Wwie nic nie ma tylko świadczy o Twojej wielkiej niewiedzy
Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Bursztyn napisz jej proszę, ze jej procesor się wolno przegrzewa i że na tym własnie dowcip polegał..
chyba zartujesz? a kto mi potem dziecko ochrzci?kapturnica, Bozia3, EwaT, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość