35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pocieszę Cię, ze miałam jeden przedmiot na studiach geografia polski gdzie typ przez 1,5 godz dyktował nam po kolei miasta, wsie i ich zabytki
potem na egzaminie wyrywkowo.. masakra jakaś
jedno co mi zostało z tej sieczki w głowie to Wdzydze Kiszewskie, bo dziwna nazwa
macduska wrote:mój młodszy dzieć zafiksował się na miasta Polski
w ciagu 15 minut zadał mi z 50 pytań gdzie dane miasto leży- tzn w jakim województwie, jakie ma zabytki i czy i kiedy tam pojedziemy
naprawde niewiel mi brakuje do obłędu....Sabina, Bozia3, macduska, Mega, moremi, Pusurek, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn, nasza koleżanka Robotka chłopa z azospermii wyprowadziła, teraz jest na półmetku ciązy..
moze do niej trzeba napisać, skuteczność 100%
z pomocą dziewczyn z forum miała naprawdę listę suplementów dopracowaną...
from zero to hero!Sabina, Bursztyn, macduska, Mega, moremi, Parka, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bursztyn, nasza koleżanka Robotka chłopa z azospermii wyprowadziła, teraz jest na półmetku ciązy..
moze do niej trzeba napisać, skuteczność 100%
z pomocą dziewczyn z forum miała naprawdę listę suplementów dopracowaną...
from zero to hero!
to moze napisze....? -
nick nieaktualny
-
Macduska, ty musisz mieć częsciej deprechę, bo wtedy wymiatasz tekstami...
a ja tylko chciałam zdementować, że moja teściowa porwała dziecia, wolałbym, żeby nie, gdyż moja teściowa nie żyje...
halloween pełną gębą..
to moja własna macierzSabina, macduska, Mega, kapturnica, moremi, Parka, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale...ale...ja juz mam Leona....juz mam...
Reniiii!!!! wytlumacz im.....
Hehe, dobre, bedę to częściej wykorzystywaćMega, Iwone, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻarcik na wieczór
Autobusem jedzie chłopak i czyta książkę. Na przystanku wsiada elegancka pani. Chłopiec ustępuje jej miejsca. Pani siada i zagaduje:
- Pewnie jesteś, chłopcze, z Krakowa.
- Jak pani na to wpadła?
- Ustąpiłeś mi miejsca.
- A pani to pewnie rodowita warszawianka?
- Rzeczywiście! Jak na to wpadłeś?
- Nawet "dziękuję" pani nie powiedziała.Bozia3, Elfik, Bursztyn, macduska, Mega, Iwone, moremi, Pusurek, kkisia, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:sila kosciola jest przeogromna
dziekuje Ksiendzu za zrozumienie, wiare, nadzieje i milosc
to nie jest siła kościoła
takie twoje przeznaczenie Bursztynie
urodzisz puł Włocha puł Polaka
A.Bursztyn, Bozia3, macduska, Mega, Iwone, kapturnica, moremi, Simba, kkisia, iwcia77, Aqata lubią tę wiadomość