35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaPoli wrote:moj jest 11 lat mlodszy
cyfry mnie interesujaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 20:13
moremi, kapturnica, kkisia, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jakie toto złośliwe. Ksiondz Andżej powinien się Tobą zająć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 20:15
Sabina, Bursztyn, Pusurek, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam pytanie :
Kto konkretnie chce magnesy z Zamościa i ze Szczebrzeszyna????
to może na priv proszę o info
Ewa wybacz
nie obrzucaj mnię klątwą....
moremi, Iwone, Bozia3, malgos741, ania.g, Pusurek, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Idę po czosnek, zaraz poczujecie, że wróciłam
malgos741, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Mam pytanie :
Kto konkretnie chce magnesy z Zamościa i ze Szczebrzeszyna????
to może na priv proszę o info
Ewa wybacz
nie obrzucaj mnię klątwą....malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sabcia godej mi tu szybkojakie mialas objawy zaciONzowania????I kiedy siezaczely ipomyslalas tak to bedzie to i strzelilas mocznika
malgos741, Bozia3, macduska, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyania.g wrote:
Jeśli chodzi o mnie to nie zbieram magnesów ale mam na lodówce jeden z Alaski i należy do starszej córki. Męża mam młodszego o trzy tygodnie ( a zawsze wolałam starszych) O szczepieniach wypowiadałam się już kilka razy i nie będę się powielać.
A na
A mleka kurka szkoda.Bozia3, moremi, kkisia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziś moja kumpela oznajmiła mi, że jest w ciązy - kiedyś tu o niej wspominałam - ma 34 lata i od stycznia nie miała małpy tylko co jakiś czas plamienia...podejrzewała już to na m...i chciała mieć drugie dziecko - no ale nie wychodziło...kilka dni temu jej mąż mówi - zrób test bo jesteś w ciąży - ona oczywiście, że chyba na głowę upadł....więc on znowu - widzę po oczach, że jesteś....dla świętego spokoju zrobiła - no i jest....zastanawiam się - jak to ludzie poznają po oczach...bo o takim zjawisku już nie raz słyszałam... u mnie sekretarka w pracy 12 lat temu też powiedziała, że jestem w ciąży - że po oczach widać - i miała franca rację...
macduska, Bursztyn, malgos741, kapturnica, inessa, Sabina, ania.g, kkisia, moremi, Simba, Mega, caffe, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:No i Aska znowu zniknela...nigdy sie nie dowiem co z ta sperma...
A jakby podala cyfry, to by mi kolezanki chociaz pomogly policzycmacduska, Bursztyn, Sabina, kkisia, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny