35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No dokladnie i tak zostal o dzisiaj, na slubie kolezanki uprzejmnie przypominal parafianom, ze ubezpieczenie sie konczy i trza zrobic skladke na kolejny rok.....iwcia77 wrote:
co za kutas pazerny 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 19:56
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Elfik, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dlatego ja od razu zapisała w kalendarzumoremi wrote:Rozpacz! Czarna rozpacz!
Skasowałam wiadomości na priv.
Jeszcze raz poproszę adresy od Pusurka, Iwci, Reni, Iwone i Bisca też proszę.
Sabina i Mega też jeszcze raz.
Od razu w kalendarz zapiszę.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ale mi nigdy. Fuck. Jak ja to zrobiłam?Iwone wrote:dlatego ja od razu zapisała w kalendarzu

Wiem, wiem, że musiałam wykonać trzy czynności, ale kurwa dlaczego przy żadnej mi palca nie wykręciło?
Iwone, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
też 6 lat temu jeszcze nie miałam kościelnego tylko cywilny i nam nie robił proboszcz problemu. Wtedy płaciliśmy 50złBliska 77 wrote:Uwaga, 6 lat temu w naszej cudownej parafii ksiadz nie chcial ochrzcic nam dziecka, bo "tylko" cywilny mamy zatem tak jakby go w ogole nie bylo i po namysle powiedzial ze da sie zalatwic to znaczy jakos pogodzic ale co laska bedzie szesc stowek hahah i to by bylo na tyle
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Wiesz, chociaż w podpisie. Mąż ostatnio nie może się doprosić bo zasypiam w 5 sekund...Bursztyn wrote:Ania, fajne masz te...lody
w podpisie
duuuuzo lodow 
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Mega, Elfik, Bliska 77, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajpierw wynik bety - 776
Tylko ja się nie znam - dobry chyba nie? Pierwszy raz w życiu mam pozytywny
Iwone, ania.g, nick nieaktualny, kapturnica, Bursztyn, paszczakin, Mega, Reni, Elfik, moremi, Bliska 77, EwaT, BISCA, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741, Bozia3, caffe, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny