35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Wiem, ze o mapach bylo kiedys tak czesto jak teraz p magnesach, ale myslalam, ze to jakies lokalne klimaty. Prezydent Poznania daje albo wojt Wabrzezna. Poza tym to byly czasy ciazowego budyniu, wiec mam prawo do malego fo pa
Mega, Sabina, kapturnica, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Reni ja tam się nie zalamalam tylko wkurw..łam.
Trzymam kciuki za działania i oby zatem @ jak najszybciej przyszła.iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamy kogoś na forum z Gliwic?
Zastanawiam się nad ofertą badań markerów nowotworowych
http://www.groupon.pl/oferty/rybnik/centrum-diagnostyki-laboratoryjnej-1/48539175?p=1&nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_311&a=574&utm_source=newsletter&utm_medium=email&sid=ada0c594-d964-400b-b5b4-d741364e1349&division=rybnik&uh=936e434c-d9e1-43f8-9ec0-a892abda6fbf&date=20140711&sender=rm&s=body&c=deal_button&d=deal-page&utm_campaign=centrum-diagnostyki-laboratoryjnej-1-48539175 -
Bozia3 wrote:idę dziś ustalać z księdzem chrzest - kuźwa ile ja mam mu dać tej kasy?? 150 zł wystarczy? caffe - bo Ty na bieżąco - ile się daje w Wawie teraz?
Bozia3, iwcia77, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:idę dziś ustalać z księdzem chrzest - kuźwa ile ja mam mu dać tej kasy?? 150 zł wystarczy? caffe - bo Ty na bieżąco - ile się daje w Wawie teraz?
daje sie co laska
a jesli colaska nie wystarczy to Ci gosc zasugeruje wymownym wzrokiem lub grymasem na twarzy i bedziesz wiedziala ze trza' dorzucic...kapturnica, gosia7122, Bozia3, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:taaaaa
znacznie trudniej jest odejść do młodsze jak sie ma slub i dzieci
żydówki w uk rzadko zostaja same, z tyloma dziecmi po rozwodzie chuj zostaje goły i wesoły z alimentami zajebistymi, potem sobie może iść do młodszej jak go która zechce hehe
to sie nazywa mądra politykakkisia, Bursztyn, Iwone, EwaT, macduska lubią tę wiadomość
-
Rozpacz! Czarna rozpacz!
Skasowałam wiadomości na priv.
Jeszcze raz poproszę adresy od Pusurka, Iwci, Reni, Iwone i Bisca też proszę.
Sabina i Mega też jeszcze raz.
Od razu w kalendarz zapiszę.iwcia77, Sabina, kkisia, Iwone, paszczakin, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymacduska wrote:Kkisia jak praca?
Zaprosili mnie na poniedzialekwiec bedzie juz wiadomo
A teraz ide doczytac co naskrobalyscie
A i kurwa w koncu lodowka na swoim miejscu , co prawda pol scianki rozwalone ale trudno , jutro ma mi to chlop naprawic bo dzis na noc pszedl chyba ze u Ciebie dzis siedziiwcia77, Sabina, moremi, paszczakin, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:mamy kogoś na forum z Gliwic?
Zastanawiam się nad ofertą badań markerów nowotworowych
http://www.groupon.pl/oferty/rybnik/centrum-diagnostyki-laboratoryjnej-1/48539175?p=1&nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_311&a=574&utm_source=newsletter&utm_medium=email&sid=ada0c594-d964-400b-b5b4-d741364e1349&division=rybnik&uh=936e434c-d9e1-43f8-9ec0-a892abda6fbf&date=20140711&sender=rm&s=body&c=deal_button&d=deal-page&utm_campaign=centrum-diagnostyki-laboratoryjnej-1-48539175
Ja robilami wsio ok
Iwone lubi tę wiadomość
-
Bliska 77, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uwaga, 6 lat temu w naszej cudownej parafii ksiadz nie chcial ochrzcic nam dziecka, bo "tylko" cywilny mamy zatem tak jakby go w ogole nie bylo i po namysle powiedzial ze da sie zalatwic to znaczy jakos pogodzic ale co laska bedzie szesc stowek hahah i to by bylo na tyle
Bursztyn, moremi, Mega, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Uwaga, 6 lat temu w naszej cudownej parafii ksiadz nie chcial ochrzcic nam dziecka, bo "tylko" cywilny mamy zatem tak jakby go w ogole nie bylo i po namysle powiedzial ze da sie zalatwic to znaczy jakos pogodzic ale co laska bedzie szesc stowek hahah i to by bylo na tyle
co za kutas pazerny
Bliska 77, Sabina, kkisia, Iwone, Mega, caffe lubią tę wiadomość