35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:chyba mam skomplikowany model, z moim duzo byc i rozmawiac trzeba..
Ale tak ma. Nie bedzie wielbil pod niebiosa jakosci naszych rozmow i tego, ze za kazdym razem przezywa przy tym przygode intelektualna.Nie cieszy sie tez za kazdym razem, ze moze ze mna posiedziec na sofie, bo on raczej nie jest siedzacy typ. Ale nad dobrym jedzeniem bedzie sie rozwodzil dlugo i namietnie, i wiem, ze wprawi go to w dobry humor. Moze nie dojadal, jak by dzieckiem.
Z seksem podobnie - fajny seksik wieczorem jest gwarancja milego kolejnego dnia.I tak sobie funkcjonujemy nieskomplikowanie.
caffe, kapturnica, paszczakin, Sabina, macduska, Mega, Elfik, Bozia3, moremi, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Acha, caffe dziękuje za przesyłkę, dotarła dzisiaj, choć inteligencja mojego listonosza mnie zabiła, wcisnął kopertę, chyba nie do końca, a raczej na pewno, bo wyjęłam ja bez otwierania skrzynki. Ale jest! I to najważniejsze!
caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Acha, caffe dziękuje za przesyłkę, dotarła dzisiaj, choć inteligencja mojego listonosza mnie zabiła, wcisnął kopertę, chyba nie do końca, a raczej na pewno, bo wyjęłam ja bez otwierania skrzynki. Ale jest! I to najważniejsze!
Mega lubi tę wiadomość
-
ja wczoraj też dostałam.. może chcieli podprowadzić przesyłkę jak to na poczcie ale się rozmyślilicaffe wrote:w poniedziałek wysłałam, trochę długo szło
caffe, Mega, Elfik, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja wczoraj też dostałam.. może chcieli podprowadzić przesyłkę jak to na poczcie ale się rozmyślili
kapturnica, Reni, macduska, Mega, Elfik, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
to przez metro
wina tuska!caffe wrote:wiesz, dostarczyć przesyłkę z jednego końca wawy na drugi toż to trzeba kawał świata przemierzyć, do tego korki itd itpcaffe, kapturnica, Mega, Elfik, moremi, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj dałam małemu chleba do spróbowania. Jadłam śniadanie, a on oczami pochłaniał moje kanapki... No to mu dałam ze 4 "okruszki"
aż mlaskał tak mu smakowały
Sabina, macduska, Mega, Elfik, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:A dlaczego jej te jajca odbieracie i nie dacie się nacieszyć? chciałabyś żeby Tobie tak ktoś zabierał?
caffe, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Co jest z ta mapa premiera? Ja nie wiem nic...
jak nie wiesz , temat wałkowany był jak ciasto francuskie
mapy od premiera na 25 wolnej Polski
za darmo rozdawali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 16:31
Mega, Pusurek, Elfik, Iwone, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny