35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja postanowialm udowodnic sobie, ze nie jestem leniwa, a co wiecej - jestem zajebista pania domu!
I zrobie zrazy zawijane z poledwiczki, tak jak je robi ex tesciowa ( a robi boskie ). Zaraz wroci corka ze szkoly, to pokaze jej o co kaman ze zrazikami, niech sie uczy, a potem spacerek z dziecmi. A co!
powiedz co brałas???
powiedz!!Sabina, Pusurek, Mega, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mnie jest po prostu przykro, że własnie jej się nie udało, tak samo jak każdej innej. Bo jak się walczy już tyle czasu bez efektu to nie jest to: po prostu nie zaszłas.
Ale to moje zdanie i moje odczucia.Reni, Simba, kkisia, Sabina, peppapig, Mega, kapturnica, Bursztyn, Elfik, Iwone, moremi, iwcia77, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:powiedz co brałas???
powiedz!!Kurde, bo moze jednak sobie jakas mlodsza zaraz znajdzie? Mniej zmeczona albo co?
Simba tak wczoraj napisala, o starszej eks jej Dzejmsa. I ja nie chce tak miec.
A moj chlop strasznie izi jest. Liczy sie dupa i zupa ( znaczy dobra pasza na stole ).
A z koksu, to ostatnio wciagam Merci.macduska, Simba, kkisia, Sabina, Mega, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a mnie jest po prostu przykro, że własnie jej się nie udało, tak samo jak każdej innej. Bo jak się walczy już tyle czasu bez efektu to nie jest to: po prostu nie zaszłas.
Ale to moje zdanie i moje odczucia. -
nick nieaktualnyPusurek wrote:No dobra, przyznam sie. Chlop mnie zaprosil do kina i postanowilam pokazac, ze jestem fajna laska.
Kurde, bo moze jednak sobie jakas mlodsza zaraz znajdzie? Mniej zmeczona albo co?
A moj chlop strasznie izi jest. Liczy sie dupa i zupa ( znaczy dobra pasza na stole ).
A z koksu, to ostatnio wciagam Merci.
to sobie kupię dzisiajPusurek, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No dobra, przyznam sie. Chlop mnie zaprosil do kina i postanowilam pokazac, ze jestem fajna laska.
Kurde, bo moze jednak sobie jakas mlodsza zaraz znajdzie? Mniej zmeczona albo co?
A z koksu, to ostatnio wciagam Merci.Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoszłam do wniosku, ze się chyba zwolnię z pracy bo omijają mnie co lepsze dyskusje...
małgoś - szkooooda ale cóż lajf is brutal jak to mówią...
człowiek po ciaży to czuje się jak puste opakowanie po prezencie- najpier wszyscy sie nad tobą rozczulają a potem zajmują sie dzieckiem a matkę maja ... no lekce sobie ważą...
zaczynam przygotowania do jutrzejszej imprezy
a i piekę chleb pierwszy raz - doszłam do wniosku ze jak się uda to olśnie ich a jak nie to jedzenie gniota tez im w pamięć na długo zapadnie--tak czy inaczej trzymajcie kciuki!!kkisia, Pusurek, caffe, Mega, peppapig, kapturnica, Elfik, Iwone, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:doszłam do wniosku, ze się chyba zwolnię z pracy bo omijają mnie co lepsze dyskusje...
małgoś - szkooooda ale cóż lajf is brutal jak to mówią...
człowiek po ciaży to czuje się jak puste opakowanie po prezencie- najpier wszyscy sie nad tobą rozczulają a potem zajmują sie dzieckiem a matkę maja ... no lekce sobie ważą...
zaczynam przygotowania do jutrzejszej imprezy
a i piekę chleb pierwszy raz - doszłam do wniosku ze jak się uda to olśnie ich a jak nie to jedzenie gniota tez im w pamięć na długo zapadnie--tak czy inaczej trzymajcie kciuki!!peppapig, macduska, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny