Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja postanowialm udowodnic sobie, ze nie jestem leniwa, a co wiecej - jestem zajebista pania domu! ;) I zrobie zrazy zawijane z poledwiczki, tak jak je robi ex tesciowa ( a robi boskie ). Zaraz wroci corka ze szkoly, to pokaze jej o co kaman ze zrazikami, niech sie uczy, a potem spacerek z dziecmi. A co! ;)

powiedz co brałas???
    powiedz!! ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Elfik siedzę i śmieje się do telefonu :)
    Nie Ty jedna ;-) w pracy się na mnie dziwnie patrzą B-)

kapturnica, Elfik, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba piękny brzuch :-) po prostu slicznosci! <3

Simba, Elfik, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w związku z tematyką człowiekofobii :

http://www.iv.pl/images/24245037771554840650.jpg

kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Elfik, Iwone, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli sie jeszcze nie witałam to:

dzień dobry!

kolejny zakrecony dzień!

nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Simba, fajny brzusio :)

Małgoś, przykro mi <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 15:00

Simba, Elfik lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Simba piękny brzuch :-) po prostu slicznosci! <3
    Za chwile bedziesz miec taki sam ;)

nick nieaktualny, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgos ja nie bede pisać że jest mi przykro bo nic sie nie stało...po prostu nie zaszłaś
    bez przesady z tymi przykrościami
    ma mi być przykro z powodu każdej która nie jest w ciąży a chce być? wliczajac mnie?
    ja pierdole co za zwyczaj

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie jest po prostu przykro, że własnie jej się nie udało, tak samo jak każdej innej. Bo jak się walczy już tyle czasu bez efektu to nie jest to: po prostu nie zaszłas.

Ale to moje zdanie i moje odczucia.

Reni, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, Bursztyn, Elfik, Iwone, moremi, iwcia77, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    powiedz co brałas???
    powiedz!! ;-)
    No dobra, przyznam sie. Chlop mnie zaprosil do kina i postanowilam pokazac, ze jestem fajna laska. ;) Kurde, bo moze jednak sobie jakas mlodsza zaraz znajdzie? Mniej zmeczona albo co? ;)
    Simba tak wczoraj napisala, o starszej eks jej Dzejmsa. I ja nie chce tak miec.
    A moj chlop strasznie izi jest. Liczy sie dupa i zupa ( znaczy dobra pasza na stole ). ;)
    A z koksu, to ostatnio wciagam Merci. ;)

nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a mnie jest po prostu przykro, że własnie jej się nie udało, tak samo jak każdej innej. Bo jak się walczy już tyle czasu bez efektu to nie jest to: po prostu nie zaszłas.

Ale to moje zdanie i moje odczucia.
    taka jest rzeczywistość, zajdziesz albo i nie, trzeba sie z tym liczyć

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    taka jest rzeczywistość, zajdziesz albo i nie, trzeba sie z tym liczyć
    to fakt, są tylko dwa rozwiązania, albo albo

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No dobra, przyznam sie. Chlop mnie zaprosil do kina i postanowilam pokazac, ze jestem fajna laska. ;) Kurde, bo moze jednak sobie jakas mlodsza zaraz znajdzie? Mniej zmeczona albo co? ;)
    A moj chlop strasznie izi jest. Liczy sie dupa i zupa ( znaczy dobra pasza na stole ). ;)

to sobie kupię dzisiaj

nick nieaktualny, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    i tak sie kiedys zestarzejesz i co wtedy?

Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doszłam do wniosku, ze się chyba zwolnię z pracy bo omijają mnie co lepsze dyskusje... :-/

małgoś - szkooooda ale cóż lajf is brutal jak to mówią...

człowiek po ciaży to czuje się jak puste opakowanie po prezencie- najpier wszyscy sie nad tobą rozczulają a potem zajmują sie dzieckiem a matkę maja ... no lekce sobie ważą...

zaczynam przygotowania do jutrzejszej imprezy

a i piekę chleb pierwszy raz - doszłam do wniosku ze jak się uda to olśnie ich a jak nie to jedzenie gniota tez im w pamięć na długo zapadnie--tak czy inaczej trzymajcie kciuki!!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, Elfik, Iwone, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

to będzie robić dwa razy więcej zupy ;-)

nick nieaktualny, caffe, Reni, nick nieaktualny, Simba, kapturnica, Bursztyn, Elfik, Iwone, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia jak praca?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    doszłam do wniosku, ze się chyba zwolnię z pracy bo omijają mnie co lepsze dyskusje... :-/

małgoś - szkooooda ale cóż lajf is brutal jak to mówią...

człowiek po ciaży to czuje się jak puste opakowanie po prezencie- najpier wszyscy sie nad tobą rozczulają a potem zajmują sie dzieckiem a matkę maja ... no lekce sobie ważą...

zaczynam przygotowania do jutrzejszej imprezy

a i piekę chleb pierwszy raz - doszłam do wniosku ze jak się uda to olśnie ich a jak nie to jedzenie gniota tez im w pamięć na długo zapadnie--tak czy inaczej trzymajcie kciuki!!
    mam fajny przepis na bułki, są lepsze niż chleb ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ale on tez nie bedzie wiecznie mlody. ;) Bede sie tym pozniej martwic, jak Scarlett O' Hara. ;)

caffe, Mega, nick nieaktualny, Elfik, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    to będzie robić dwa razy więcej zupy ;-)
    i podawać w bieliźnie, a na twarzy będzie miała wenecką maskę ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Bursztyn, Elfik, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 5430 5431 5432 5433 5434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ