35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:a to musze ci powiedziec ze we wloszech to samo...wszyscy sie zachwycaja , komplementuja , gwazdke z nieba by ci ofiarowali...normalnie jak osoba specjalnej troski ( w sensie pod ochrona)
, az zal zostawiac ten stan
PS Teraz rozumiem, jak Misiek pisala ze jak byla w ciazy to sie czula jak SwietaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:15
iwcia77, Elfik, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
oo mnie też to drażni i słowo generalnie
Simba wrote:I chyba stad mi sie to pare lat temu przyplatalo.
Za to strasznie irytuje mnie teraz nowo-moda konczenia zdan slowem TAK ze znakiem zapytania.
"Ale ty chyba nie mowisz powaznie, tak?"
Adas Miauczynski juz by mial pozywke...
Tak?
moremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:paszczak a ten tort pająk? nie mogę go znaleźć
możesz mi na priva, żeby dziewkom nie nudzić
p.s. jakieś nowe magnesy?
Proponowany przez Paszczaka model dla wszystkich - nowa, artystyczna i ascetyczna wersja gofra:
http://www.containerstore.com/catalogimages/150880/SnapMagnetSS10058265_x.jpgiwcia77, Reni, moremi, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Marcel uśmiecha się od początku ale wiem że to są nieświadome uśmiechy. Fajnie to wygląda. Nie wiem od kiedy będą świadome.
I moja się nie martwilam:-)
Gin mi kiedyś powiedział, ze kobieta naprawdę zaczyna kochać pociechę, jak ta ma 3 mce, a facet jak ma rok...
I właśnie o to mu chodziło, ze miłość kobiety rozkwita, jak dziecko reaguje uśmiechem na jej uśmiech, a faceta, jak dziedzic zaczyna chodzić, gadac i ogólnie wygląda na to, ze jednak jest tam jakaś inteligencja pozwalająca na cos więcej niż włożenie stopy do budzi...
No i cos w tym jest:-)
Zaraz zaczną się glosy, ze ja i małż to od razu, pitu, pitu...
Ale cos w tym jest.
Z tym ze ja mocno poczułam miłość, jak młoda usiadła przy regale i zaczeła przeglądać książeczki, jedna po drugiej...
Białą pieluchę jej na głowę zarzucilam wołając- moja ci ona jest...
Simba, kapturnica, iwcia77, Reni, EwaT, kkisia, macduska, Sabina, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak wlasnie po krotkiej naradzie z Paszczakiem - skoro zamowienia z Belgii byly niejasne a kazda chciala sie Pani podlizac, postanowilysmy polaczyc sily, zeby sie nie zdublowac w dzialaniach.
Proponowany przez Paszczaka model dla wszystkich - nowa, artystyczna i ascetyczna wersja gofra:
http://www.containerstore.com/catalogimages/150880/SnapMagnetSS10058265_x.jpgSimba, paszczakin, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale to wyglada jak aluminiowy rondel do gory dupa
Powiem tak: nie znasz sie.iwcia77, Reni, Elfik, paszczakin, moremi, Mega, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
Simba, Paszcza piękny a teraz patrz co się dzieje...
znowu się wzruszyłam
Simba wrote:Tak wlasnie po krotkiej naradzie z Paszczakiem - skoro zamowienia z Belgii byly niejasne a kazda chciala sie Pani podlizac, postanowilysmy polaczyc sily, zeby sie nie zdublowac w dzialaniach.
http://www.containerstore.com/catalogimages/150880/SnapMagnetSS10058265_x.jpgSimba, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mnie nawet wzrusza cisza wyborcza
Simba wrote:Nasza Pani sie tak wzruszliwa zrobila, ze niedlugo bedzie plakac na reklamie Hammerite'a...iwcia77, Elfik, Pusurek, Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No wiesz iwcia...dobrym krytykiem sztuki wspolczesnej to Ty nie jestes.
Powiem tak: nie znasz sie.
fakt, nie znam sie na abstrakcji...nie mam wyobrazni i muzea sztuki nowoczesnej omijam szerokim lukiempaszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
a widziałaś dom Kereta w wwie?
tam to dopiero miałabym klaustroPusurek wrote:Ja pierdykam, luknijcie. Laska mieszka na 8 m2.
http://www.smud.no/imponerende/leiligheten-hennes-er-pa-8-kvm-jeg-mistet-munn-og-maele-da-jeg-sa-etterbildene-utrolig/Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Swiadome wystepuja od 5 tygodnia. Ale normy sa szeroooooookie.
Wiem, masz zboczenie zawodowe:-)
Ale rzeczywiście normy SA szerokie, bo u moich wszystkich znajomych po drugim miesiącu najwcześniej banana robiły na budzi, bez podejrzenia o szykowanie Fat Boya..
Paszcza, nie wywiniesz się, następny tort dla młodej robisz tylko ty...nikogo innego nie chce!
Świnki takie, ze mnie się ryj śmieje, AZ się ludzie w barze patrzą...
Tylko bym zjeść nie mogła, świętokradztwo
I tez to zauwazylam, w ciąży jestes jak bialy nosorożec, pod ścisła ochrona i możesz się obzerac do woli..
Potem jesteś tylko matką zombie z niewychowanym bachorem a jak masz wredne towarzystwo w pracy to tydzień po porodzie masz wchodzić w spodnie z liceum, bo inaczej "się zapuscilaś"
Dziolchy, surogatkami trzeba zostac!Iwone, Reni, Pusurek, iwcia77, kkisia, Simba, Sabina, macduska, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
no to nie ponosisz sobie jako surogatka skoro takie mamy tempo zachodzenia w ciążę na forumElfik wrote:
Dziolchy, surogatkami trzeba zostac!iwcia77, moremi, macduska, kapturnica, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Wiem, masz zboczenie zawodowe:-)
Ale rzeczywiście normy SA szerokie, bo u moich wszystkich znajomych po drugim miesiącu najwcześniej banana robiły na budzi, bez podejrzenia o szykowanie Fat Boya..
Paszcza, nie wywiniesz się, następny tort dla młodej robisz tylko ty...nikogo innego nie chce!
Świnki takie, ze mnie się ryj śmieje, AZ się ludzie w barze patrzą...
Tylko bym zjeść nie mogła, świętokradztwo
I tez to zauwazylam, w ciąży jestes jak bialy nosorożec, pod ścisła ochrona i możesz się obzerac do woli..
Potem jesteś tylko matką zombie z niewychowanym bachorem a jak masz wredne towarzystwo w pracy to tydzień po porodzie masz wchodzić w spodnie z liceum, bo inaczej "się zapuscilaś"
Dziolchy, surogatkami trzeba zostac!
my jestesmy za stare na surykatki..
a ciaso moge Ci zrobic, jak przyjedziesz odebrac osobiscie, hue, hue
iwcia77, Reni, Iwone, moremi, Sabina, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość