35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Szpinak tak, brokuly tez, ale ja sie jeszcze nie odwazam na brokuly po ostatnie akcji z zupa. Chlop by chcial pewnie schabowego, corce wszystko jedno, dla mnie najwazniejsze, zeby bylo szybko.
to jak, chcesz ten przepis na makaron ze szpinakiem, czy nie?Na dwa dni Ci wystarczy żarcia
-
EwaT wrote:Simba jaka zajebista sukienka
jakie ogromne cyce
i jaki super brzuch
och!
ja tez chce
Czyli bluzka w groszki dla Burszty, a sukienka 4U. Zachodzic tera!caffe, iwcia77, peppapig, kkisia, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Simba, brzucho pierwsza klasa. Chociaz ja bym chciala goly zobaczyc...
Pusurek, iwcia77, kkisia, Bursztyn, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Bosz teraz ja sie wzruszylem - Andzej, tys jeden zauwazyl, przyjacielu...
Czyli bluzka w groszki dla Burszty, a sukienka 4U. Zachodzic tera!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dawaj. W przepisy moze wrzuc, to nie zginie.
Kurczaka podsmażam pokrojonego w kostkę, wrzucam rozdrobniony mrożony szpinak i czekam aż się "zagotuje". Doprawiam solą i pieprzem i mieszam z ugotowanym wcześniej makaronem.
Ja robię z dwóch podwójnych piersi z kurczaka, z opakowań szpinaku i 500g makaronu i mam na dwa dni.Simba, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba, brzucho pierwsza klasa. Chociaz ja bym chciala goly zobaczyc...
Simba- wygladasz normalnie jak kobieta w ciazywow!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:04
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zauważył, bo czyta z opóźnieniem
ja dopiero jak do kolejnego postu doszłam to zauważyłam o!
Simba wrote:Bosz teraz ja sie wzruszylem - Andzej, tys jeden zauwazyl, przyjacielu...
Czyli bluzka w groszki dla Burszty, a sukienka 4U. Zachodzic tera!iwcia77, Simba, Iwone lubią tę wiadomość
-
A propos bycia kobieta w ciazy.
W zyciu sie tylu komplementow nie nasluchalam co przez ostatnie miesiace - to jest przyjemne. W ogole tutaj wszyscy bardzo pozytywnie reaguja na ciaze. Od pana w kasie w supermarkecie, przez mechanika, na babci z wnuczkiem konczac. Zaczepiaja, pytaja kiedy, jak sie czuje i tak dalej.
Najsmutniejsze jest to, ze jak sie juz urodzi, to wtedy zostaje sie juz tylko matka z (nie daj Boze rozwrzeszczanymi) bachorami. Sztuk dwieiwcia77, paszczakin, Elfik, Sabina, kkisia, Bliska 77, Iwone, moremi, Mega, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
często chujowa!
Simba wrote:A propos bycia kobieta w ciazy.
W zyciu sie tylu komplementow nie nasluchalam co przez ostatnie miesiace - to jest przyjemne. W ogole tutaj wszyscy bardzo pozytywnie reaguja na ciaze. Od pana w kasie w supermarkecie, przez mechanika, na babci z wnuczkiem konczac. Zaczepiaja, pytaja kiedy, jak sie czuje i tak dalej.
Najsmutniejsze jest to, ze jak sie juz urodzi, to wtedy zostaje sie juz tylko matka z (nie daj Boze rozwrzeszczanymi) bachorami. Sztuk dwieSimba, iwcia77, moremi, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:uwielbiam " dasz wiare" zaraz mi sie kojarzy serial Brzydula i Wioletka
Za to strasznie irytuje mnie teraz nowo-moda konczenia zdan slowem TAK ze znakiem zapytania.
"Ale ty chyba nie mowisz powaznie, tak?"
Adas Miauczynski juz by mial pozywke...
Tak?
iwcia77, Iwone, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A propos bycia kobieta w ciazy.
Najsmutniejsze jest to, ze jak sie juz urodzi, to wtedy zostaje sie juz tylko matka z (nie daj Boze rozwrzeszczanymi) bachorami. Sztuk dwie, az zal zostawiac ten stan
Simba, Iwone, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość