35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem w stanie zrobić coś fajoskiego
ale nie mam czasu już zamawiać mas cukrowych
więc jak można coś domowym sposobem to daj
murzynkowy jest super
paszczakin wrote:a tak serio reni- to tak jak mowilam- ja do tortow uzywam prawie tylko murzynka, no chyba, ze poczebuje bardzo jasne to 4x4 robie: jajka-maka-cukier-maslo w takich samych proporcjach wagowych..
ale to do dekoracyjnych.. a ty chcesz serio tort robic czy ciasto po prostu?
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mowi sie "dam znac DLA parafii".Reni wrote:no to pakuje sie
jeszcze tylko dam znać do parafii, że zmieniam rejon i możesz mnie odbebrać
Jak sie szykujesz na wyjazd do Belgii, to musisz wiedziec, ze tu pol Podlasia mieszka...
PS Nie przywoz Zubrowki.
Reni, iwcia77, Elfik, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj robie super danie ktorego nauczyla mnie ciocia PaszczakowaPusurek wrote:Co dzis na obiad zrobic, he? Szybko podajcie cos niemeczacego. Nie mam weny ostatnio...
- Makaron pelno-ziarnisty (u mnie penne)
- Losos wedzony pokrojony w paseczki
- Plastry cukinii zgrillowane w piekarniku
- Orzeszki piniowe uprazone
- Oliwa
Robic i jesc
nick nieaktualny, caffe, paszczakin, iwcia77, nick nieaktualny, Bliska 77, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
ja po porodzie to w zwykłych getrach śmigałam bo ciążowe ciuch mi z dupy zlatywały.Sabina wrote:Caffe ma prośbę, czy Ty masz jeszcze namiary na te fatalaszki co w nich po porodzie smigalas w domu? Szukam czegoś na Gwiazdke dla ciężarnej bratowej

Co do ciążowych spodni, to ja kupiłam w go sporcie.
http://allegro.pl/sport-spodnie-dresowe-italian-fashion-s-i4681162591.html
miałam coś podobnego, tylko były czarne i miały dodatkowo w pasie taki sznureczek ściągający i w nogawkach u dołu też. Były super. Miałam dwie pary i cała ciąże w nich obskoczyłam bo w ogóle nie uciskały w brzuch. No i wyglądały nie jak sportowe więc do normalnych bluzek wizytowych też je można było zakładać.
nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOrzeszki nie przejda u nas. Cukinii we wsi nie bedzie. Moze byc losos z makaronem?Simba wrote:Ja dzisiaj robie super danie ktorego nauczyla mnie ciocia Paszczakowa
- Makaron pelno-ziarnisty (u mnie penne)
- Losos wedzony pokrojony w paseczki
- Plastry cukinii zgrillowane w piekarniku
- Orzeszki piniowe uprazone
- Oliwa
Robic i jesc
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To moze juz lepiej zamow pizze ZAMIAST PROFANOWAC TO EKSKLUZYWNE DANIEPusurek wrote:Orzeszki nie przejda u nas. Cukinii we wsi nie bedzie. Moze byc losos z makaronem?

paszczakin, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jestem w stanie zrobić coś fajoskiego
ale nie mam czasu już zamawiać mas cukrowych
więc jak można coś domowym sposobem to daj
murzynkowy jest super
Renik, ty w wawce masz tortownie, oni maja wszyyyystko do dekoracji
http://www.tortownia.pl/sklep.php#p
i odebrac tez mozna osobiscie
a co do dekoracji- ja je zazwyczaj robie tematycznie- w zakresie zainteresowan obdarowywanego, tematu party, swiat.. jak ja Ci tu mam sypnac pomyslem jak ja nic nie wiem.. z tych zasobow co mam u siebie to najefektowniejsze najmniejszym nakladem pracy byly szczesliwe swinki w blocie (dla kolezanki co przy animal welfare pracuje)- upieklam murzyna, scielam na prosto gore, pokruszylam skrawki, przypackalam na nutelle i uklepalam swinki z masy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:53
caffe, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, Elfik, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, moremi, Mega, Bursztyn, Niuta, Bozia3, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzpinak tak, brokuly tez, ale ja sie jeszcze nie odwazam na brokuly po ostatnie akcji z zupa. Chlop by chcial pewnie schabowego, corce wszystko jedno, dla mnie najwazniejsze, zeby bylo szybko.caffe wrote:a szpinak lubicie lub brokuły?
caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
u mnie dzis makaron z sosem pomidorowym wege dla mnie, dla chuopa to samo z dorzuconym lososiem z puszki
smakuje to wtedy jak makaron z paprykarzem, a on to uwielbia 
zainspirowalam?
nick nieaktualny, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySenkju, niech Ci Bozia wynagrodzi w dzieciach tłustych i rumianychcaffe wrote:ja po porodzie to w zwykłych getrach śmigałam bo ciążowe ciuch mi z dupy zlatywały.
Co do ciążowych spodni, to ja kupiłam w go sporcie.
http://allegro.pl/sport-spodnie-dresowe-italian-fashion-s-i4681162591.html
miałam coś podobnego, tylko były czarne i miały dodatkowo w pasie taki sznureczek ściągający i w nogawkach u dołu też. Były super. Miałam dwie pary i cała ciąże w nich obskoczyłam bo w ogóle nie uciskały w brzuch. No i wyglądały nie jak sportowe więc do normalnych bluzek wizytowych też je można było zakładać.
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

invicta Gdańska