35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem w stanie zrobić coś fajoskiego
ale nie mam czasu już zamawiać mas cukrowych
więc jak można coś domowym sposobem to daj
murzynkowy jest super
paszczakin wrote:a tak serio reni- to tak jak mowilam- ja do tortow uzywam prawie tylko murzynka, no chyba, ze poczebuje bardzo jasne to 4x4 robie: jajka-maka-cukier-maslo w takich samych proporcjach wagowych..
ale to do dekoracyjnych.. a ty chcesz serio tort robic czy ciasto po prostu?moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no to pakuje sie
jeszcze tylko dam znać do parafii, że zmieniam rejon i możesz mnie odbebrać
Jak sie szykujesz na wyjazd do Belgii, to musisz wiedziec, ze tu pol Podlasia mieszka...
PS Nie przywoz Zubrowki.Reni, iwcia77, Elfik, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Co dzis na obiad zrobic, he? Szybko podajcie cos niemeczacego. Nie mam weny ostatnio...
- Makaron pelno-ziarnisty (u mnie penne)
- Losos wedzony pokrojony w paseczki
- Plastry cukinii zgrillowane w piekarniku
- Orzeszki piniowe uprazone
- Oliwa
Robic i jesc
Pusurek, caffe, paszczakin, iwcia77, kkisia, Bliska 77, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Caffe ma prośbę, czy Ty masz jeszcze namiary na te fatalaszki co w nich po porodzie smigalas w domu? Szukam czegoś na Gwiazdke dla ciężarnej bratowej
Co do ciążowych spodni, to ja kupiłam w go sporcie.
http://allegro.pl/sport-spodnie-dresowe-italian-fashion-s-i4681162591.html
miałam coś podobnego, tylko były czarne i miały dodatkowo w pasie taki sznureczek ściągający i w nogawkach u dołu też. Były super. Miałam dwie pary i cała ciąże w nich obskoczyłam bo w ogóle nie uciskały w brzuch. No i wyglądały nie jak sportowe więc do normalnych bluzek wizytowych też je można było zakładać.
Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja dzisiaj robie super danie ktorego nauczyla mnie ciocia Paszczakowa
- Makaron pelno-ziarnisty (u mnie penne)
- Losos wedzony pokrojony w paseczki
- Plastry cukinii zgrillowane w piekarniku
- Orzeszki piniowe uprazone
- Oliwa
Robic i jesc
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Orzeszki nie przejda u nas. Cukinii we wsi nie bedzie. Moze byc losos z makaronem?
paszczakin, iwcia77, kkisia, macduska, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jestem w stanie zrobić coś fajoskiego
ale nie mam czasu już zamawiać mas cukrowych
więc jak można coś domowym sposobem to daj
murzynkowy jest super
Renik, ty w wawce masz tortownie, oni maja wszyyyystko do dekoracji
http://www.tortownia.pl/sklep.php#p
i odebrac tez mozna osobiscie
a co do dekoracji- ja je zazwyczaj robie tematycznie- w zakresie zainteresowan obdarowywanego, tematu party, swiat.. jak ja Ci tu mam sypnac pomyslem jak ja nic nie wiem.. z tych zasobow co mam u siebie to najefektowniejsze najmniejszym nakladem pracy byly szczesliwe swinki w blocie (dla kolezanki co przy animal welfare pracuje)- upieklam murzyna, scielam na prosto gore, pokruszylam skrawki, przypackalam na nutelle i uklepalam swinki z masy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:53
caffe, Simba, Pusurek, iwcia77, Elfik, kkisia, Iwone, macduska, moremi, Mega, Bursztyn, Niuta, Bozia3, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:a szpinak lubicie lub brokuły?
caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
u mnie dzis makaron z sosem pomidorowym wege dla mnie, dla chuopa to samo z dorzuconym lososiem z puszki
smakuje to wtedy jak makaron z paprykarzem, a on to uwielbia
zainspirowalam?Pusurek, Simba, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:ja po porodzie to w zwykłych getrach śmigałam bo ciążowe ciuch mi z dupy zlatywały.
Co do ciążowych spodni, to ja kupiłam w go sporcie.
http://allegro.pl/sport-spodnie-dresowe-italian-fashion-s-i4681162591.html
miałam coś podobnego, tylko były czarne i miały dodatkowo w pasie taki sznureczek ściągający i w nogawkach u dołu też. Były super. Miałam dwie pary i cała ciąże w nich obskoczyłam bo w ogóle nie uciskały w brzuch. No i wyglądały nie jak sportowe więc do normalnych bluzek wizytowych też je można było zakładać.caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny