35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ona dmucha
Wirusuje mi jajo
baba ci jajo wirusuje? slina?
to juz bys sobie lepiej tego norweskiego chlopca strzelajacego sperma wstawila..Pusurek, kapturnica, Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurde a mi sie cos rzygac chce...zjadlam dzis drozdzowke zapilam wycisnietym soczkiem z pomaranczy i wszystko mi stoi w gardle...najgorsze to jest to ze jestem glodna jak smok a nic juz nie zmieszcze...
Simba- jakie ty masz skorcze? lydek czy macicy? bo cos nie kumam ...bo ja mialam kilka leciutkich w podbrzuszu, ale ginka powiedziala ze nie mam sie martwic , jak sa leciutkie i trwaja chwilke ale jak ostre i dlugie to mam leciec do szpitala..Sabina lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Paszczak, bedziesz tez? Na trojmiejskich salonach w wakacje?
no tak mysle, na macierzynskim pewnie pojade, jak z julka bedzie wszytko si..iwcia77, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
-
Doczytalam zem.
Tylko jak tu sie teraz - pardon le mot - ustosunkowac?
Malgos - co by tu madrego powiedziec? Najlepiej wysle ci caly sloik pozytywnych mysli. A jesli to nie pomoze, to mozesz nim jebnac o sciane - tez Ci dobrze zrobi
Dzieki Dziewczyny za troski wszelkie - ostatecznie wybralam sie na monitoring, przy okazji zobaczylam gdzie bede rodzic itd. Wszystko z twixami ok (mszcza sie teraz za wizyte w szpitalu - jeden ewidentnie wlozyl mi noge miedzy zebra)
Mam brac buscopan i nie panikowac.
Bursztyn - dobry senAkurat moja matka jest sredniej postury brunetka
A z zawodu groomer'em
Sorry jesli komus nie odpowiedzialam, ale juz ciezko bylo dobrnac do ostatniej strony.
Aha Reni - czytalam Twoj opis jazdy kom miejska - moge cie adoptowac?? Ty swirze TY! (mam tak samo)Reni, Pusurek, iwcia77, caffe, Elfik, kkisia, Mega, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Paszczak daj mi przepis na jakiegoś torta łatwego ale żeby był fajoski i łatwy
i żeby szybko się robił
dzxWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:31
iwcia77, Elfik, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
a bendziemy popijać kole przed tv z serialami bez rozłożonych zjebanych okci?
Simba wrote:
Aha Reni - czytalam Twoj opis jazdy kom miejska - moge cie adoptowac?? Ty swirze TY! (mam tak samo)iwcia77, Simba, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no tak mysle, na macierzynskim pewnie pojade, jak z julka bedzie wszytko si..
I byle nie 2 polowa sierpnia, bo jesli nie pojde na wychowawczy, to juz bede w pracy zapitalac. Ale raczej nie.
-
Reni wrote:Paszczak daj mi przepis na jakiegoś torta łatwego ale żeby był fajoski i łatwy
i żeby szybko się robił
dzx
kapturnica, iwcia77, Reni, Pusurek, Simba, Sabina, Elfik, kkisia, Iwone, moremi, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość
-
zabiłas mnie teraz
pienkny
znowu się wzruszyłam
znowu jestem w ciąży, bo się płaczliwa zrobiłam!
[/QUOTE]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:37
kapturnica, iwcia77, Pusurek, paszczakin, Simba, Sabina, Elfik, kkisia, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
a tak serio reni- to tak jak mowilam- ja do tortow uzywam prawie tylko murzynka, no chyba, ze poczebuje bardzo jasne to 4x4 robie: jajka-maka-cukier-maslo w takich samych proporcjach wagowych..
ale to do dekoracyjnych.. a ty chcesz serio tort robic czy ciasto po prostu?iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość