35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no to w takim razie mieli racje, bo dzieciak mial rowno miecha wtedy..
to sciema w ogole jakos, bo ja czytalam w opisie ktoregos tam tygodnia ciazy, ze dziecko robi miny w brzuchu i sie usmiecha!iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Odzywam się i tak jak przypuszczałam beta negatywna wynik 0,100, trzeba dzwonić do gina i zobaczyć co się dzieje. Jak zwykle zawsze mmusi byc pod górę a miała zzacząć symulacje
i co lepiej się nie nastawiac, mniejsze rozczarowanie.
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Odzywam się i tak jak przypuszczałam beta negatywna wynik 0,100, trzeba dzwonić do gina i zobaczyć co się dzieje. Jak zwykle zawsze mmusi byc pod górę a miała zzacząć symulacje
i co lepiej się nie nastawiac, mniejsze rozczarowanie.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no to w takim razie mieli racje, bo dzieciak mial rowno miecha wtedy..
to sciema w ogole jakos, bo ja czytalam w opisie ktoregos tam tygodnia ciazy, ze dziecko robi miny w brzuchu i sie usmiecha!moremi lubi tę wiadomość
-
ajlawjupaszczakin wrote:dziewczyny, a kiedy wasze dzieci zaczely sie usmiechac? nie mowie, ze tak konkretnie z radosci, ale nawet przypadkiem.. bo jak ostatnio skomentowalam dziecie rodziny, ze ma wiecznie evil-look, to powiedzieli, ze mam sie nie czepaiac, bo dzieci usmiechaja sie dopiero od drugiego miesiaca.. sciemniali, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:00
paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Małgoś ale nie załamujesz się prawda? idz do gina i stymuluj się
a może jednak podświadomie nakręciłaś się i stąd ta długa fl
Reni ja tam się nie zalamalam tylko wkurw..łam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:57
paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Jak któraś ma czas i chęci do poczytania o szczepieniach, to podaję link. Dokument jest bardzo ciekawy, ale długi. Ciekawa jestem co o tym sądzicie
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCIQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.twojtalizman.pl%2Finclude%2Fdocs%2Fszczepienia%2520-%2520zagrozenie.doc&ei=05RcVMnYIYePPZeYgIAO&usg=AFQjCNGY3fptAMdsMnqs2QKcQ99dN5h4Vw&bvm=bv.79184187,d.ZWU -
kapturnica wrote:Robi usmiechy i grymasy ale sa to mimowolne ruchy..Tak naprawde panuje nad usmiechaniem wlasnie po ukonczeniu 4,5tygodnia zycia
no mi wlasnie o te mimowolne chodzi.. czasami naet na tych pierwszych po prodzie dziecie sie skrzywi tak, jakby sie usmiechalo, a to ich caly czas
kapturnica lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no mi wlasnie o te mimowolne chodzi.. czasami naet na tych pierwszych po prodzie dziecie sie skrzywi tak, jakby sie usmiechalo, a to ich caly czas
A na marginesie dzidziol slicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:01
-
A moja się zaczeła uśmiechać w 3 miechu. Wprowadziła mnie w błąd, ze jest pogodna, uśmiechnięta, radosna i szczęśliwa z życia... Wszystko jej się podobało.. Kochalysmy się...
Skończyła dwa lata i dorosła...
Zamieniła się w kota, same wymagania i uśmiech tylko po zlokalizowaniu czekolady....
Dobrze, ze mieszkanie jest na mnie, na starość jak nic by mnie na bruk wywalila, taaa
O szklance coli to ja nawet nie wspomne...
Czy tam innej wody ...Iwone, Reni, kapturnica, paszczakin, iwcia77, Simba, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny umawiać się na poniedziałek czy na dzis ?
iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Elfik wrote:A moja się zaczeła uśmiechać w 3 miechu. Wprowadziła mnie w błąd, ze jest pogodna, uśmiechnięta, radosna i szczęśliwa z życia... Wszystko jej się podobało.. Kochalysmy się...
Skończyła dwa lata i dorosła...
Zamieniła się w kota, same wymagania i uśmiech tylko po zlokalizowaniu czekolady....
Dobrze, ze mieszkanie jest na mnie, na starość jak nic by mnie na bruk wywalila, taaa
O szklance coli to ja nawet nie wspomne...
Czy tam innej wody ...iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość